Drznice masalah maji ti je ko med, zajubija cam ce...
Raja-ringe hvala mila, cestitam i ja vama dvjema, novu sedmicu, aBd jos malo pa 7mj, jedva cekam.
Ja sam danas svojoj curici kupila prve carapice,jednostavno nisam mogla da odolim koliko su sjatke.Sve kazu rano je nemoj jos, ja se uzdam u Allaha dz.s, i bit ce kako je On odredio,kupovala ja ili ne...
Vidim prica se i o hrani, ma ja ljudi moji i ne jedem toliko,tj pazim da se zdravo hranim,al meni se kg lijepe.Evo od kako sam trudna danas sam 1 put pojela pizzu i to neku malu.A i moj stomo je masalah, juce me jedna teta pita jesam li pri kraju trudnoce , al ja kazem i za kg i za sve, bas me briga, neka se meni moja cura aBd rodi ziva i zdrava,a za ostalo cemo lako. Takodje vidim tema bila prirodan porod i Cr, ja glasam za prirodni, jer ne kazu djaba da je sve prirodno i najbolje.Kao stoto kaze Raja ringe ne razmisljam jos nesto aman o porodu, al me nesto nije ni pretjerano strah, ne znam kako je, da boli-znam da boli, ali Boze moj, tolike zene su rodile pa cu aBd i ja,samo Boze podrzi...Ljubim vas sve i grlim...