Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam se namjenjala učiteljica. Prva učiteljica se zvala Kata i bila je supeeer kad smo išli na ekskurziju u prvom razredu ona me kupala Predavala mi je 1 i 2 ...Poslije rat pa se malo izmješali 3razred-Emina, 4razred-druga Kata ali mi nisu bile dobre ko prva Kata Al ga ja zamjesi...
01.12.2009, 21:48
dafri
1097
Sjećam se,bila je fina žena,jedne prilike me vodila na neko takmičenje,i prije toga me vodila svojoj kući na ručak.Meni bilo smiješno ,čuj učiteljica u šlafruku,i još kuha supu
01.12.2009, 23:06
Apotekarka
3918
Jao moja prva uciteljica je bila zena koja je sad pola Bosne zavalila u kredite...tad je bila fina zena volili smo je...ne znam sto joj je to trebalo...
01.12.2009, 23:38
Visnja RR
15102
01.12.2009, 23:43
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
01.12.2009, 23:49
Anoniman
moja učiteljica je sada moja radna kolegica
02.12.2009, 09:46
M kao Mama
5536
Joj, sjećam se učiteljica Ankica Knežević, stanovala je na Ciglanama, ne znam šta je s njom, nisam je vidjela čini mi se od kada je bila moja učiteljica.
Također, i ja nosim lijepe uspomene iz školskih kupa od I do III razreda, mi smo bili ta neka generacija koja je dobila nastavnike u IV razredu, ali na kratko jer je došao rat i znate već šta. Ali, kada smo već kod školskih klupa moram se prisjetiti jednog nastavnika Husein Kliničar, likovno predavao, čovječe koji lik zalutao u klupe, valjda je to tako moglo u ratu i nekoliko godina nakon toga. On je mene nešto gotivio i sretne on mene jedan dan na ulici i kaže mi, što ti meni ne bi malo došla da mi pomogne, ja sam možda bila I ili II srednje, i ja sam išla tako nekoliko sedmica i njemu pomagala, dao on meni dnevnik da ja njih ocjenjujem, ma to je haos bio, mislim pozitivna ludnicam, dok direktorica nije saznala i tu se završila moja i Husina učiteljska karijera.
02.12.2009, 11:11
Nedi
1147
Imala sam dvije, sjećam ih se ali nemam neka pretjerana osjećanja nit ih volim nit ih mrzim. Nikad ih ne sretnem, ne znam ni jesu li žive
02.12.2009, 11:17
marinela
812
JA se sjecam savrseno...svekrva od moje sestre Uvjek su me svi zezali da bobivam petice preko veze i uvjek sam plakala zbog toga
02.12.2009, 11:22
HanaBana
1182
Sjecam se i to veoma dobro. Isla sam u OS Svetozar Corovic u Mostaru. Uciteljica se zvala Rasljanin Bahrija. Bila je veoma stroga ali znala je kako nas poduciti i cesto se sjetim nje. Nakon rata i svega vidjela sma je samo jednom iako to vise nije bila ta zena po izgeldu i dalje je dusevno sotala ista.
02.12.2009, 11:24
_melina_
218
Kako da se necu sjecati te vjestice, diktatorke i sexualno bolesne osobe... Nikada nismo bas bile u dobrom kontaktu jer moji roditelji nisu bili bogatuni i kupovali raznorazne poklone... Sjecam se samo losih stvari koje je radila pred nama, kao npr sto su se djevojcice i djecaci morali skidati u istoj sali i sto je ona mjesto da se skida s nama skidala s djecacima..ma ima milion gluposti koje je radila... sreca pa nisu sve iste
02.12.2009, 16:32
Romali
2753
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Sjecam se i to veoma dobro. Isla sam u OS Svetozar Corovic u Mostaru. Uciteljica se zvala Rasljanin Bahrija. Bila je veoma stroga ali znala je kako nas poduciti i cesto se sjetim nje. Nakon rata i svega vidjela sma je samo jednom iako to vise nije bila ta zena po izgeldu i dalje je dusevno sotala ista.
Ti si Mostarka? A zamisli, Bahrija i ja smo bile radne kolegice 3 godine, nakon toga je otišla u penziju. Zadnjih godina nije radila na Šehovini, nego u Zaliku.
02.12.2009, 17:06
ena23
2131
Uciteljica Besima u prvom razredu... jako draga zena, volila sam je, a i ona mene. Onda otisla u Svicu, Frau Handshin. Predivna zena, i dan danas je se rado sjecam, puna humora, duhovna, nasmijana, vesela. Na kraju Herr Schwab. Psihicko maltretiranje. Crko dabogda.
< Poruku je uredio ena23 -- 2.12.2009 17:07:33 >