Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
diplomirani ekonomista -finansije
Prof.pedagogije...radim u struci _____________________________Djeca su jedan od mirisnih Dzennetskih cvjetova....
magistar psihologije _____________________________29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
IZVORNA PORUKA: Amyla magistar psihologije
profesorica bosanskoga jezika i književnosti _____________________________sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.
diplomirani ekonomista ( e nas baš ima) _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
žena majka kraljica (tri ispita do kraja,ekonomija ) _____________________________* 22.3.2009. * prva ljubav * 10.7.2012.* druga ljubav
diplomirani ekonomista... sto nas ima masalah
IZVORNA PORUKA: draguljče IZVORNA PORUKA: Amyla magistar psihologije Sad upiši doktorske.
IZVORNA PORUKA: draguljče
dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti ) _____________________________<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
IZVORNA PORUKA: Leena dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti )
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec IZVORNA PORUKA: Leena dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti )
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec
od srednje- medicinska sestra i još 3 (u iščekivanju rezultata) ispita do zvanja prof. engleskog jezika i književnosti ukratko, studentica i domaćica
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: Leena dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti ) Zvuči zanimljivo u svakom slučaju :)
IZVORNA PORUKA: Ninushka
[Sadržaj poruke je obrisan]
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec IZVORNA PORUKA: Leena dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti ) Znas sta je dramaturg ili znas mene? Ja samo znam da ti tjeraš ljude da nose televizore umjesto glave...dakle, nešto zabavno mora biti
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec IZVORNA PORUKA: Leena dipl. dramaturg ( i nemojte me pitati sta je to, ne znam objasniti ) Znas sta je dramaturg ili znas mene?
IZVORNA PORUKA: Leena
mama 3x,žena,kuharica,čistačica,učiteljica,1000 u 1 ...................dipl.ekonomista _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
dipl. Novinar, bez posla trenutno
Trenutno sam šumar . _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
kliktalica _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa dipl. Novinar, bez posla trenutno
Diplomirani sociolog - ubola sa zanimanjem ko prstom u g*vno ...
IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: sporty mamaa dipl. Novinar, bez posla trenutno O kolegice gubitnice je l' ga i ti upisa iz ljubavi
IZVORNA PORUKA: tekja
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama