writing-img

RE: vasa zanimanja

clock-img

27.04.2010, 22:59

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

kako mislis davno otpisan??? Jel on isao na obuku ili samo na testiranje....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

27.04.2010, 23:15

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Ma da, mislila sam na testiranje, pogresno sam se odrazila :)

Prosao je neki prvi test u Sarajevu, davno, prije tri godine, pa je isao u Beograd dva puta i drugi put nije polozio.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

28.04.2010, 10:08

clock-img

Anoniman

frenkoza...je si li to fakat istoriju umjetnosti studiralauser posted image

clock-img

28.04.2010, 10:11

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: dadada

a sa si ti po zanimanju?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

28.04.2010, 10:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a sa si ti po zanimanju?

a ja jos nistauser posted image jos jedan ispit i diplomski pa da bIdnem akademski kipar

A ima li iko da radi u pilaniuser posted image ili da muz radi...brat, stric, prijatelj...treba mi pilana, nazvala sam sve TRI registrovane u ks od toga samo dvije rade

clock-img

28.04.2010, 19:34

clock-img

lirio

pencil-img

491

ja sam vam, kako kažu moja dječica, ušteljicauser posted image user posted image user posted image ...radim u jednom planinskom selu udaljenom nekih sat vremena vožnje od mog mjesta stanovanja....i jako mi je lijepo...završila pedagošku akademiju...trenutno sam na 4.-oj godini pedagočkog fakulteta i imam joooooš puno do kraja...a također sam i na porodiljskom do daljnjeg...mogu vam reći da mi mnogo nedostaju moji pačići, moje male glavice...user posted image user posted image user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

28.04.2010, 23:42

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

a sa si ti po zanimanju?

a ja jos nistauser posted image jos jedan ispit i diplomski pa da bIdnem akademski kipar

A ima li iko da radi u pilaniuser posted image ili da muz radi...brat, stric, prijatelj...treba mi pilana, nazvala sam sve TRI registrovane u ks od toga samo dvije rade

eto nam ga na..jedno zanimanje ublizu..ja akad. graficar..mm akad.slikar hehhehe..a ti kipar...ma sve na okupu ;))))
sto jos imamo zajednicko user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

14.05.2010, 16:27

clock-img

meli

pencil-img

223

da se i ja napokon prijavim na ovaj spisak.
ja sam diplomirani socijalni radnik i prije 10-tak dana sam pocela da radim u svojoj struci. Radim u jednom zavodu za mentalno invalidna lica i drago mi je da koliko toliko tim ljudima mogu pomoći.

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

clock-img

14.05.2010, 17:08

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

a sa si ti po zanimanju?

eto nam ga na..jedno zanimanje ublizu..ja akad. graficar..mm akad.slikar hehhehe..a ti kipar...ma sve na okupu ;))))
sto jos imamo zajednicko user posted image user posted image

e kad vi sve to napravite sto pravite ja sam tu da vas kritikujem user posted image user posted image user posted image ja sam uskoro dipl. historicar umjetnosti

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

14.05.2010, 22:38

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

frenkozauser posted image user posted image user posted image - e  neka napokon  i tvoje  struke hehehe..dobrodosla  u n as  klubuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

20.05.2010, 22:59

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Od danas diplomirani ekonomista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

20.05.2010, 23:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: myb@by

Od danas diplomirani ekonomista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamo ljepotice...
bravo za mamu...a sada trk na temu forumašice studentice-prebroj mo se ...kjre tamo njima treba tvoj podsticaj. sve s emože kad se hoće. Bravo mila, bravo...user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.05.2010, 23:05

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Hvala Hanady,bilo je tesko, ali kao sto kazes sve se moze kad se silno zeli :-)

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

25.06.2010, 01:20

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

profesorica bosanskog jezika, radim u struci 7 godina

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

27.09.2010, 21:02

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Koliko nas je uciteljica na ovom forumu? Hajde javite se pa da razmijenimo pripreme, nastavne materijale i tako to... 

9.9.2009. :-)))

clock-img

27.09.2010, 21:54

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Koliko nas je uciteljica na ovom forumu? Hajde javite se pa da razmijenimo pripreme, nastavne materijale i tako to... 

pa ja mislila ti domacica pa stignes torte praviti

bravoooooooooo i radis i torte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

27.09.2010, 22:34

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

pa ja mislila ti domacica pa stignes torte praviti

bravoooooooooo i radis i torte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image talent za torte otkrila na porodiljskom... neki dan pocela raditi ponovo, al' ima sve da se stigne user posted image

clock-img

27.09.2010, 22:54

clock-img

Daj daj

pencil-img

107

Prijavljujem se i ja user posted image . Za razmjenu uvijek spremna user posted image .

clock-img

27.09.2010, 23:03

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Super! Koji razred vodis, gdje radis? Ja sam ove godine dobila 2. (devetogodisnje obrazovanje)

clock-img

27.09.2010, 23:08

clock-img

Daj daj

pencil-img

107

Super! Koji razred vodis, gdje radis? Ja sam ove godine dobila 2. (devetogodisnje obrazovanje)

Odosmo OT. Ja sam 3. i 4. Zadnjih nekoliko godina stalno bila u 2. tako da sam ga apsolvirala. Imam dosta materijala, od priprema do listica, bujrum user posted image

clock-img

27.09.2010, 23:09

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Ooopaauser posted image , idemo na pp...

clock-img

26.12.2010, 21:34

clock-img

Cherry

pencil-img

126

prof. engleskog jezika i knjizevnosti

clock-img

18.05.2011, 20:52

clock-img

Gift

pencil-img

1000

dipl.pravnik, radim u struci...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

clock-img

18.05.2011, 20:55

clock-img

mala75

pencil-img

575

evo još jedne, ove godine imam prvačiće

clock-img

23.04.2012, 22:01

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

user posted image Defektolog-oligofrenolog, nezaposlena...U Tuzli, tj. na TK za nas baš nema posla, a ja porodicom vezana za ovaj kraj, pa na drugim kantonima ni ne tražim...........

Zadnji članci

article-img