Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Neki dan je Iman ovaj video postavljala na temi :) Ipak bih ja da to sve obavim u bolnici na onoj stolici...
04.06.2013, 17:50
tratinčicaa
-787
Ma ja bih da i ovaj bude ko i prvi, carski i epiduralna,37 nedjelja, prošla ko zmaj! Izašla doma 3. dan.... A Bog najbolje zna šta će i kako će biti...samo nek bude sve kako treba. Svu sreću želim svim trudnicama, neka bude onako kako želite!
04.06.2013, 20:03
bubamara_11
135
Najprije bi voljela da sve bude uredu i s hajrom a onda porod neka bude kakav je Bog odredio to traje par sati a sreca za citav zivot.Prirodan porod je zakon :)
04.06.2013, 20:54
lady_bubamara
257
Naravno da sve prođe u najboljem redu da rodim živu i zdravu bebu, al da budem iskrena jedino ne bih željela da mi ručno otvaraju grlić jer sam čula da to boli ko sam đavo i da nema goreg osjećaja od toga, a to ovdje u našem porodilištu dr. praktikuju ako si zabetonirana ( ko što bi oni rekli ) ili se ne otvaraš pa onda rukom grlić otvaraju , e to stvarno ne bih poželjela eto...