cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Danas sam za sebe uradila...

clock-img

01.10.2011, 01:08

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Da zapocenomo novu temu, za lakse otvaranje ;)

Evo ja cu prva, danas (i juce) sam se ofarbala, sredila noge i bikiniliniju, pocupala obrve i uzivala bez ikakvih "obicni" obaveza i uzivala sa mojom curicom u krevetu skoro citav dan =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

01.10.2011, 11:28

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Evo ja hocu da pripremim ormaricu za nove knjige i sveske. Uzivam u tome.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

01.10.2011, 19:46

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Napravila tufahije samo za sebe user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

01.10.2011, 22:25

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

pocela trcati s jakom odlukom da nastavimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

05.10.2011, 20:47

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Kupila sebi cipele s kojim sam prezadovoljna i isetala se sa svojom sestricom po buticama. Ma prekrasno!

<3 28.6. <3

clock-img

05.10.2011, 21:05

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Kupila very keksi ves, i odlucila da od sada vracam u cetvrtu brzinu i SMANJUJEM tempo svega u zivotu. Dosta je bilo mog perfekcionizma, brzopletosti i izradjivanja same sebe!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

06.10.2011, 08:18

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

IZVORNA PORUKA: Djana

Kupila very keksi ves, i odlucila da od sada vracam u cetvrtu brzinu i SMANJUJEM tempo svega u zivotu. Dosta je bilo mog perfekcionizma, brzopletosti i izradjivanja same sebe!!!!

Sviđa mi se ovo! Mogla bih i ja ovo za sebe uraditi, samo bez ovog veša da se ne ubijem u pojam user posted image . Pametno!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

01.12.2011, 08:52

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Danas napokon nalazim vremena za posjet stomatologu user posted image .

clock-img

01.12.2011, 09:10

clock-img

mirnah

pencil-img

94

Konačno započela pisanje rada...:)

clock-img

01.12.2011, 11:12

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Završila knjigu koja me tolikoooo namučila s čitanjem, ali nisam htjela da odustanem iako sam se na neke odlomke vraćala i po nekoliko puta. Danas počinjem  čitati nov.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

15.12.2011, 14:39

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Uhvatila vremena i za ginekologa i u letu kupila dvije tunike ... sretna sam pa nakon probanja doma obje ostaju meni user posted image .

clock-img

15.12.2011, 15:02

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Nisam danas,al` s obzirom da je bilo sinoc iza ponoci,broji se u danas.Bila na svadbi s dvije best jaranice,provele se,nauzivale,ma super.I sto je najzanimljivije,vidjela sam zenu koja je bukvalno veeseelina kopija.Ama lice,kosa,oci,zubi,osmijeh,pogled,tijelo,sarm.....sve,jedva sam odoljela iskusenju da se ne izgrlim sa zenom hahahah.I `udavila` sam Lalanu svako malo:Jel`da Allahati,ista veeseelaa hahaha.
A svadba...ma vrh!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

15.12.2011, 17:29

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

nije danas ali juce...provela dan sa svojom "malom" sekom trudnicom i Ajdinom u gradu.lagano rucak,setnja,mali soping,kafica,uzivancija...a njoj se ugledao stomak a meni nekako smijesnouser posted image prekrasan dan je bio juce zaista

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

21.12.2011, 15:45

clock-img

Anoniman

izvinula se user posted image user posted image kakav  olaksavajuci filing  user posted image

clock-img

09.02.2012, 22:12

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hmmm gdje da pocnem... ja i moja lutkica smo pocele dan sa uzivanjem u krevetu do podne... posle se spremile otisle do par prodavnica i onda rucale u Ikeji =) Nakon ikeje isli malo kod prijateljice gdje se Lamki igrala sa Milom a ja i Lina uzivale uz zenske teme =)

Kad smo dosle kuci stavile smo maske na glave (tj. ja a ona se sarala sa kremom) onda ja sredila none i ostale zenske potrebe haha... a ona se igrala sa tusem... ona mi je kosu prala =)

I sad evo legle da gledamo film I dont know how she does it ili kako se vec zove... doduse ona vec zaspala tako da ga gledam sama ja...

Prava uzivancija zenska citav dan =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

09.02.2012, 22:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

izasla malo iz kuce nakon nekoliko dana, popila kaficu sa divnom forumasicom i nakupovala ljetne stvarcice za lanu, napunila baterije, vratila se ziva, zdrava i raspolozenauser posted image odlucila da se okanim ljudi koji negativno uticu na meneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

09.02.2012, 22:29

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: teacher75

izasla malo iz kuce nakon nekoliko dana, popila kaficu sa divnom forumasicom i nakupovala ljetne stvarcice za lanu, napunila baterije, vratila se ziva, zdrava i raspolozenauser posted image odlucila da se okanim ljudi koji negativno uticu na meneuser posted image

Ovo ti je najpametnije sto si za sebe danas uradila ;)
Ja ih se rijesavam dan za danom ;) jednu po jednu...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.02.2012, 16:40

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Obisla novi centar,prelijepo je,kupila sebi i Eminu odjece lijepeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

10.02.2012, 16:44

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

ja cu veceras za sebe uraditi-otici kod staraca u zenicu i iznenaditi ihuser posted image tako cu uraditi za svakog po nesto:mamu babu i ajdina obradovati jer njima vise nista i ne treba osim da su zajedno,seku jer cemo se istracati i isetati,muza jer je sretan kad sam ja sretna.ah meraka

veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

11.02.2012, 18:00

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Hmmm gdje da pocnem... ja i moja lutkica smo pocele dan sa uzivanjem u krevetu do podne... posle se spremile otisle do par prodavnica i onda rucale u Ikeji =) Nakon ikeje isli malo kod prijateljice gdje se Lamki igrala sa Milom a ja i Lina uzivale uz zenske teme =)

Kad smo dosle kuci stavile smo maske na glave (tj. ja a ona se sarala sa kremom) onda ja sredila none i ostale zenske potrebe haha... a ona se igrala sa tusem... ona mi je kosu prala =)

I sad evo legle da gledamo film I dont know how she does it ili kako se vec zove... doduse ona vec zaspala tako da ga gledam sama ja...

Prava uzivancija zenska citav dan =)

Kako bih ja voljela ovako sa svojom klinkom nekada... valjda ću dočekati user posted image . Zasad nije tipična curica ali mama se svojski trudi u tom smjeru user posted image .

Sinoć me dragi odvezao kod kozmetičarke, pa smo izišli nakon dosta dana. Smrzla se ko g... ali malo napunila baterije user posted image .

clock-img

29.02.2012, 16:45

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

napokon otisla kod frizera

veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

29.02.2012, 17:30

clock-img

hally

pencil-img

389

IZVORNA PORUKA: sabinos

ja cu veceras za sebe uraditi-otici kod staraca u zenicu i iznenaditi ihuser posted image tako cu uraditi za svakog po nesto:mamu babu i ajdina obradovati jer njima vise nista i ne treba osim da su zajedno,seku jer cemo se istracati i isetati,muza jer je sretan kad sam ja sretna.ah meraka

ovo ti je pun pogodak :) ostavis djeci kod nane i dede da svi uzivaju , a onda sestre na svoju stranu ... i ja to isto praktikujem kad idem kod svojih. obicno sestra i ja zajedno budemo na konaku kod mame pa onda fino pricamo do sabaha user posted image

a i svida mi se ova novootvorena tema... za one koji su bad mood dobro dodje ideja kako izaci iz toga i uljepsati sebi dan sitnim stvarima user posted image

clock-img

09.03.2012, 21:02

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Prosetala,iskoristila lijepo vrijeme,cijeli dan vani,kupila sebi sminku u victoria s secret :)))

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

09.03.2012, 21:11

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Reallove, samo da te pozdravim. Nisam te srela odavno.user posted image

Oprostite na OT.

<3 28.6. <3

clock-img

09.03.2012, 21:48

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

išla na korekciju noktića, udarila nove boje, i naručila se u pon akobogda za promjenu boje kose, kako ne znam, ali bitno je da ću nešto uraditi odsta sam bila prirodna, haman godinu dana

Zadnji članci

article-img