IZVORNA PORUKA: mery84
Poslije poroda s prvim djetetom imala sam 97 kg za mjesec sam izgubila 32 kg sa UN dijetom,sad poslije drugog poroda opet imam 97 kg i pokusavam vec 2 godine sa UN i razmim dijetama,ali ne uspijevam odustanem brzo .
Hvala sto si se javila i razmijenila svoje iskustvo i misljenje,ali tvoja "izmisljena" dijeta mi se cini zaminljivom,mozda ipak probam s njom
Hvala jos jednom
zeno ti si zmaj
moja ova izmisljena
mi je postala navika , sporo ide ali vidljivi su rezultati vagu nemam u kuci to mi je najveci neprijatelj ja se orijentisem po odeci
navikla sam se na malo hrane
kad bi bila gladna onda i izmedju grickala semenke, ili bananu i tako po nesto po malo i sada se navikla tako mozes probati ako hoces
ma da ima i jos jedna dijeta samo proteini se unose tu ti ja garantujem 1 dan -1 kg
jedes samo jaja ( kuhana , przena)
meso ( ne pohovano ostalo moze ) , moze salama, virsle ,
riba, tunjevina u konzervi
povrce kakvo hoces i sve ovo koliko god hoces kad ogladnis jedes ovo
ne smijes hleb, testenine , cak ni zvaku , slatkise , mlecne proizvode , voce ustvari nista samo ovo gorenavedeno
a pijes caj nezasladjen , kafu crnu sa natrenom i vode
ako zaboravis pa uneses nesto sto nisi smela opet iz pocetka moras a od treceg dan videces rezultat ako mozes izdrzi ovu sam probala rezulatai wow ali nisam mogla dugo da izdrzim eto mozes i sa ovom probati jer sa unosom samo proteina masti ,t.e naslage masti pocinju sami da se tope
< Poruku je uredio triputmama -- 14.12.2011 23:56:59 >