Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bravo Visnja 👍 Svidja mi se tvoj meni, dala si mi ideju za sutrasnji rucak. Da sam kuci, lakse bih ja to, ali moram skuhati unaprijed i nositi na posao pa odmah imam manji izbor. Fali mi ideja i kreativnosti 🤔
26.05.2017, 14:55
canim
4126
visnja sta su ti te galete? jel to gotovo kupujes ili pravis?
26.05.2017, 16:24
azra I ADI
511
Bravo Višnja za dobar rezultat Ja sam danas dosta pazila na ishranu, kad bi ovako pregurala vikend, u ponedjeljak bih sigurno vidjela pomak.Pozdrav za sve aktivne ženice
26.05.2017, 18:54
azra I ADI
511
Je li neko od vas koristio Slim Line tablete? Čitam po FB da ima efekta, skoro svako kaže ko ih je koristio, ali se niko od njih nije osjećao dobro, ima valjda jake nuspojave
26.05.2017, 20:13
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: canim
visnja sta su ti te galete? jel to gotovo kupujes ili pravis?
ali kao nemas parata pravis nesto poput američkih palačinaka ...ono da su deblje a ne kao klasične palačinke ...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.5.2017 20:14:19 >
26.05.2017, 20:17
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Je li neko od vas koristio Slim Line tablete? Čitam po FB da ima efekta, skoro svako kaže ko ih je koristio, ali se niko od njih nije osjećao dobro, ima valjda jake nuspojave
uglavnom ne znam .... može se smršati ali ako se nastavi po staroj ishrani nakon mršanja eto kilograma opet
26.05.2017, 21:24
azra I ADI
511
Hvala ti za link, vidim da su i kod njih iskustva različita, razmislit ću još koji dan... Javljajte se ženice, pozz
26.05.2017, 21:42
canim
4126
super visnja, hvala Azra ne trebaju ti nikakve tablete ti tako malo imas viska cak mozda i voda ti se nakuplja jer uvijek racunaj da je ono 3 kg oko vode a ostalo salo. Za mjesec ti to mozes dovest u red. Ove tablete i preparati je ok ako neko ima nekih hormonalih problema i sl pa nemoze drugacije mrsati ali ti si mrsala i ranije i opet ces aBd.
27.05.2017, 11:50
azra I ADI
511
Pzdrav mršavice Canim, odustala sam od hemije, pokušat ću prirodnim putem, ako baš do jula kilaža ne dođe na svoje, onda ću probati. Doručak: jaje i krika crnog hljeba Ručak: kuhani krompir, zdenka sir, crni hljeb i salata od krastavica i paradajza večera: supa i vjerovatno opet salata javljajte se....
27.05.2017, 11:53
Visnja RR
15102
Hvala ti za link, vidim da su i kod njih iskustva različita, razmislit ću još koji dan... Javljajte se ženice, pozz
najbolji rezultat je kada se tablete kombinuju sa čajem ili kafom..sve se kod njih kupi...ovo znam iz pouzdanog izvora...kuma mi je njihov PR ali nema onog "jedem sve i mršam" ...pazi se na unos šećera i gaziranih napitaka .... i voda, voda, voda
27.05.2017, 11:55
Visnja RR
15102
Pzdrav mršavice Canim, odustala sam od hemije, pokušat ću prirodnim putem, ako baš do jula kilaža ne dođe na svoje, onda ću probati. Doručak: jaje i krika crnog hljeba Ručak: kuhani krompir, zdenka sir, crni hljeb i salata od krastavica i paradajza večera: supa i vjerovatno opet salata javljajte se....
najpametije
Canim je u pravu ....kad nemaš preveliki višak samo malo korigu ishran i više aktivnosti...i ne treba očekivati neki sad rezulatat za 10 dana ...daš sebi neki relana rok...bar 30 dana npr da izgubiš 3 kg... i tako laganini do cilja....
27.05.2017, 20:04
Daliyah92
644
Ja nemam sta prijaviti.. osim da nisam nikako zadovoljna svojim nacinom ishrane.. ne smijem se ni vagnuti
za vase minuse
27.05.2017, 20:43
eminaja
277
pozz zene...auu neka je malo zivnulo.... ja samo kratko da se javim,,i da prijavim da sam izgubila pola kg..sad smo na 73.6 ii bez nekog rezima iskreno smanjila slatko i cips aa vise setnje...aa i vruce je pa se ne jede puno
28.05.2017, 08:43
azra I ADI
511
Dobro jutro mršavice Ja sam prezadovoljna kako je juče protekao dan, maksimalno sam pazila i odmah se nešto osjećam lakšom. I danas nam želim puno volje i istrajnosti!
28.05.2017, 19:59
azra I ADI
511
Ima li koga na ovoj temi Kako vam je prošao vikend, jeste li zadovoljne sa svojim načinom ishrane? Ja jesam, bijelog hljeba okusila nisam, jela sam mnooogo voća i povrća..... Javljajte se; ne znam za vas, ali meni je lakše kad se ovdje dopisujemo.
29.05.2017, 07:58
Visnja RR
15102
Jutro Ja u onoj svojoj drugoj fazi I dalje sve po planu... situacija je - 3,6 sad će biti nekih 4-5 dan stagnacije vjerovatno ne brljam i nisam gladna
29.05.2017, 11:59
boombar
298
Cao raja s mrsanja 😊 Vikend je prosao uz dijetalnu ishranu ali s jednim brljem. Svjesno sam brljala jer sam odlucila subotom sebi to dozvoliti u jednom obroku. Pojela sam dvije palacinke sa dzemom. To je ok, osim sto sam to pojela za veceru 😕 Bilo je i puno fizicke aktivnosti pa se nekako izbalansiralo. Lakse mi je drzati se pravila radnim danom, tad sam ko robot.. tacno u odredjeno vrijeme i samo ono sto smijem 😄 Dakle jutros je dorucak bio omlet od jednog jajeta i malo crnog kruha, manje cak od jedne kriske. Uzinala upravo jednu jabuku. Rucak je piletina i salata od krastavaca. Vecera juha od telece koljenice. Veceras je i vjezbanje na redu, a sutra cu pokusati ustati rano da protrcim malo koji krug prije odlaska na posao 🙂
29.05.2017, 18:08
azra I ADI
511
Evo i mene ženice Dan protekao odlično! D:Jaje sa malo kajmaka i kriška ražovnog hljeba R:Sendvič od dvije krike ražovnog hljeba sa zdenkom i jedan jogurt V:Supa od povrća, mal prodinstane tikvice, kriška hljeba i krastavica Veliki pozdrav....
29.05.2017, 18:27
eminaja
277
kako ste zene..nadam se da vam ide sve po planu... kod mene samo dorucak i vecera trenutno.. valjda bude kakvog pomaka...
30.05.2017, 11:12
boombar
298
Cao mrsavice! Nista od trcanja jutros, al sam se zato sinoc natrcala po Vilsu (za djecom koja su vozila bicikle) 🏃 Jutros pojela jednu krisku crnog kruha s pastetom, uzina nes kapucino, rucak mala teleca snicla i salata, vecera opet juha od koljenice i vjerovatno ista rekreacija po Vilsonovom 😄
30.05.2017, 19:14
azra I ADI
511
Drage ženice, samo da vas pozdravim Kod mene dan protekao super, ishrana je maximalno pod kontrolom Cak sam na poslu izbacila nes 3u1, pijem crnu i nezaslađenu kafu.Mislila sam da neću moći, ali otkrila sam da mi čak godi, ba me razbudi, prodrma Pozdrav
30.05.2017, 22:55
canim
4126
Ja samo navijam, za ramazan mogu samo navijat, nista od mrsanja
nemojte mi smrsati puno, neka vas da se druzimo narednog mjeseca
31.05.2017, 11:12
boombar
298
Cao mrsavice 🤗 I kod mene za sad sve pod kontrolom, pridrzavam se rezima 😊 Doruckovala krisku crnog kruha s pastetom, uzinala jabuku, rucat cu tunjevinu i salatu, vecera ce biti opet juha. Jedino jucer nisam stigla piti dovoljno vode pa cu danas voditi racuna i o tome. Nisam vjezbala dva dana jer smo poslije posla izlazili vani s djecom, da iskoristimo lijepo vrijeme prije kise, ali nadam se da ce u petak ipak biti nekog pomaka na dole na vagi. Canim draga, ja cu biti tu i sljedeci mjesec i cini mi se dosta jos s obzirom koliko imam skinuti 😄
01.06.2017, 12:22
azra I ADI
511
Pozdrav ženice Ja jutros stadoh na vagu i prijatno se se iznenadih -1kg Sada imam 59 i idemo dalje u borbu s kilogramima Pozdrav za sve aktivne članice!
01.06.2017, 15:35
canim
4126
Vidis da to ide kod tebe, ne treba ti nikakva hemija
boombar onda se druzimo slijedeci mjeces aktivnije jer ce nam ova azra smrsati do tad