cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mršajmo zajedno !

clock-img

26.05.2017, 14:21

clock-img

boombar

pencil-img

298

Bravo Visnja 👍
Svidja mi se tvoj meni, dala si mi ideju za sutrasnji rucak. Da sam kuci, lakse bih ja to, ali moram skuhati unaprijed i nositi na posao pa odmah imam manji izbor. Fali mi ideja i kreativnosti 🤔

clock-img

26.05.2017, 14:55

clock-img

canim

pencil-img

4126

visnja sta su ti te galete? jel to gotovo kupujes ili pravis?

clock-img

26.05.2017, 16:24

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Bravo Višnja za dobar rezultatuser posted image Ja sam danas dosta pazila na ishranu, kad bi ovako pregurala vikend, u ponedjeljak bih sigurno vidjela pomak.Pozdrav za sve aktivne ženiceuser posted image

clock-img

26.05.2017, 18:54

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Je li neko od vas koristio Slim Line tablete? Čitam po FB da ima efekta, skoro svako kaže ko ih je koristio, ali se niko od njih nije osjećao dobro, ima valjda jake nuspojaveuser posted image

clock-img

26.05.2017, 20:13

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: canim

visnja sta su ti te galete? jel to gotovo kupujes ili pravis?

galete ili vafli...

po ovom receptu

https://paleohedonizam.net/2017/01/lchf-paleo-vafli-sa-sjemenkama/
mada sam ja usmjesto susama stavila bademovo brašno

i pravim u aparatu za vafle ( i mafina) ...ovom http://www.365kupi.com/GORENJE-aparat-za-galete-i-mafine-WCM702PW

ali kao nemas parata pravis nesto poput američkih palačinaka ...ono da su deblje a ne kao klasične palačinke ...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.5.2017 20:14:19 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.05.2017, 20:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Je li neko od vas koristio Slim Line tablete? Čitam po FB da ima efekta, skoro svako kaže ko ih je koristio, ali se niko od njih nije osjećao dobro, ima valjda jake nuspojaveuser posted image

imla sam dvije prijateljice pa ti sad dam link o njihvim iskustvima
http://www.ringeraja.ba/forum/Slim_line_soft_gel/m_2126558/tm.htm

uglavnom ne znam .... može se smršati ali ako se nastavi po staroj ishrani nakon mršanja eto kilograma opet

03.04.`08

clock-img

26.05.2017, 21:24

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Hvala ti za link, vidim da su i kod njih iskustva različita, razmislit ću još koji dan...
Javljajte se ženice, pozz user posted image

clock-img

26.05.2017, 21:42

clock-img

canim

pencil-img

4126

super visnja, hvala
Azra ne trebaju ti nikakve tablete ti tako malo imas viska cak mozda i voda ti se nakuplja jer uvijek racunaj da je ono 3 kg oko vode a ostalo salo.
Za mjesec ti to mozes dovest u red. Ove tablete i preparati je ok ako neko ima nekih hormonalih problema i sl pa nemoze drugacije mrsati ali ti si mrsala i ranije i opet ces aBd.

clock-img

27.05.2017, 11:50

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Pzdrav mršaviceuser posted image
Canim, odustala sam od hemije, pokušat ću prirodnim putem, ako baš do jula kilaža ne dođe na svoje, onda ću probati.
Doručak: jaje i krika crnog hljeba
Ručak: kuhani krompir, zdenka sir, crni hljeb i salata od krastavica i paradajza
večera: supa i vjerovatno opet salata
user posted image javljajte se....

clock-img

27.05.2017, 11:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Hvala ti za link, vidim da su i kod njih iskustva različita, razmislit ću još koji dan...
Javljajte se ženice, pozz user posted image

najbolji rezultat je kada se tablete kombinuju sa čajem ili kafom..sve se kod njih kupi...ovo znam iz pouzdanog izvora...kuma mi je njihov PR user posted image
ali nema onog "jedem sve i mršam" ...pazi se na unos šećera i gaziranih napitaka .... i voda, voda, voda

03.04.`08

clock-img

27.05.2017, 11:55

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Pzdrav mršaviceuser posted image
Canim, odustala sam od hemije, pokušat ću prirodnim putem, ako baš do jula kilaža ne dođe na svoje, onda ću probati.
Doručak: jaje i krika crnog hljeba
Ručak: kuhani krompir, zdenka sir, crni hljeb i salata od krastavica i paradajza
večera: supa i vjerovatno opet salata
user posted image javljajte se....

najpametije

Canim je u pravu ....kad nemaš preveliki višak samo malo korigu ishran i više aktivnosti...i ne treba očekivati neki sad rezulatat za 10 dana ...daš sebi neki relana rok...bar 30 dana npr da izgubiš 3 kg... i tako laganini do cilja....

03.04.`08

clock-img

27.05.2017, 20:04

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Ja nemam sta prijaviti.. osim da nisam nikako zadovoljna svojim nacinom ishrane.. ne smijem se ni vagnuti user posted image

user posted image za vase minuse

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

27.05.2017, 20:43

clock-img

eminaja

pencil-img

277

pozz zene...auu neka je malo zivnulo....
ja samo kratko da se javim,,i da prijavim da sam izgubila pola kg..sad smo na 73.6
user posted image user posted image ii bez nekog rezima iskreno user posted image smanjila slatko i cips aa vise setnje...aa i vruce je pa se ne jede puno user posted image

15.04.2015 Braco (M)

25.10.2016 Seka (M)

Prije 3 godine nisam imala nista,a sada imam SVE!!! ?? ????

clock-img

28.05.2017, 08:43

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Dobro jutro mršaviceuser posted image
Ja sam prezadovoljna kako je juče protekao dan, maksimalno sam pazila i odmah se nešto osjećam lakšom.
I danas nam želim puno volje i istrajnosti!
user posted image

clock-img

28.05.2017, 19:59

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Ima li koga na ovoj temiuser posted image
Kako vam je prošao vikend, jeste li zadovoljne sa svojim načinom ishrane? Ja jesam, bijelog hljeba okusila nisam, jela sam mnooogo voća i povrća.....
Javljajte se; ne znam za vas, ali meni je lakše kad se ovdje dopisujemo.user posted image

clock-img

29.05.2017, 07:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Jutro user posted image
Ja u onoj svojoj drugoj fazi
I dalje sve po planu...
situacija je - 3,6
sad će biti nekih 4-5 dan stagnacije vjerovatno
ne brljam i nisam gladna user posted image

03.04.`08

clock-img

29.05.2017, 11:59

clock-img

boombar

pencil-img

298

Cao raja s mrsanja 😊 Vikend je prosao uz dijetalnu ishranu ali s jednim brljem. Svjesno sam brljala jer sam odlucila subotom sebi to dozvoliti u jednom obroku. Pojela sam dvije palacinke sa dzemom. To je ok, osim sto sam to pojela za veceru 😕 Bilo je i puno fizicke aktivnosti pa se nekako izbalansiralo. Lakse mi je drzati se pravila radnim danom, tad sam ko robot.. tacno u odredjeno vrijeme i samo ono sto smijem 😄
Dakle jutros je dorucak bio omlet od jednog jajeta i malo crnog kruha, manje cak od jedne kriske. Uzinala upravo jednu jabuku. Rucak je piletina i salata od krastavaca. Vecera juha od telece koljenice.
Veceras je i vjezbanje na redu, a sutra cu pokusati ustati rano da protrcim malo koji krug prije odlaska na posao 🙂

clock-img

29.05.2017, 18:08

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Evo i mene ženiceuser posted image
Dan protekao odlično!
D:Jaje sa malo kajmaka i kriška ražovnog hljeba
R:Sendvič od dvije krike ražovnog hljeba sa zdenkom i jedan jogurt
V:Supa od povrća, mal prodinstane tikvice, kriška hljeba i krastavica
Veliki pozdrav....

clock-img

29.05.2017, 18:27

clock-img

eminaja

pencil-img

277

kako ste zene..nadam se da vam ide sve po planu...
kod mene samo dorucak i vecera trenutno.. user posted image valjda bude kakvog pomaka... user posted image

15.04.2015 Braco (M)

25.10.2016 Seka (M)

Prije 3 godine nisam imala nista,a sada imam SVE!!! ?? ????

clock-img

30.05.2017, 11:12

clock-img

boombar

pencil-img

298

Cao mrsavice! Nista od trcanja jutros, al sam se zato sinoc natrcala po Vilsu (za djecom koja su vozila bicikle) 🏃
Jutros pojela jednu krisku crnog kruha s pastetom, uzina nes kapucino, rucak mala teleca snicla i salata, vecera opet juha od koljenice i vjerovatno ista rekreacija po Vilsonovom 😄

clock-img

30.05.2017, 19:14

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Drage ženice, samo da vas pozdravimuser posted image
Kod mene dan protekao super, ishrana je maximalno pod kontrolomuser posted image
Cak sam na poslu izbacila nes 3u1, pijem crnu i nezaslađenu kafu.Mislila sam da neću moći, ali otkrila sam da mi čak godi, ba me razbudi, prodrmauser posted image
Pozdravuser posted image

clock-img

30.05.2017, 22:55

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja samo navijam, za ramazan mogu samo navijat, nista od mrsanja user posted image

nemojte mi smrsati puno, neka vas da se druzimo narednog mjeseca user posted image

clock-img

31.05.2017, 11:12

clock-img

boombar

pencil-img

298

Cao mrsavice 🤗 I kod mene za sad sve pod kontrolom, pridrzavam se rezima 😊
Doruckovala krisku crnog kruha s pastetom, uzinala jabuku, rucat cu tunjevinu i salatu, vecera ce biti opet juha. Jedino jucer nisam stigla piti dovoljno vode pa cu danas voditi racuna i o tome. Nisam vjezbala dva dana jer smo poslije posla izlazili vani s djecom, da iskoristimo lijepo vrijeme prije kise, ali nadam se da ce u petak ipak biti nekog pomaka na dole na vagi.
Canim draga, ja cu biti tu i sljedeci mjesec i cini mi se dosta jos s obzirom koliko imam skinuti 😄

clock-img

01.06.2017, 12:22

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Pozdrav ženiceuser posted image
Ja jutros stadoh na vagu i prijatno se se iznenadih -1kguser posted image
Sada imam 59 i idemo dalje u borbu s kilogramima
Pozdrav za sve aktivne članice!

clock-img

01.06.2017, 15:35

clock-img

canim

pencil-img

4126

Vidis da to ide kod tebe, ne treba ti nikakva hemija user posted image user posted image

boombar onda se druzimo slijedeci mjeces aktivnije jer ce nam ova azra smrsati do tad user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img