cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mršajmo zajedno !

clock-img

18.11.2015, 16:31

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Evo i mene...Jela sam crni hljeb+smoked turkey breast,poslije pojela nekoliko kasika rize,Dimin rucak user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

18.11.2015, 16:38

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

ja kad od Selima nesto probam imam osjecaj da sam se omrsila user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

18.11.2015, 16:46

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

ja kad od Selima nesto probam imam osjecaj da sam se omrsila user posted image

user posted image user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

19.11.2015, 12:17

clock-img

boombar

pencil-img

298

Cao mrsavice to be user posted image Sutra vaganje user posted image Jedva cekam! Nisam cijelo vrijeme ni jednom stala na vagu, a ave sw nadam da cu se sutra obradovati.
Jutros sam jela dvije kriske sa sirom, uzinala saku kospica od bundeve, rucat cu tunjevinu i jogurt, a vecerati vjerovatno malo sirnice. Sinoc sam bila lose, pa sam pojela jednu minjon kocku. Hajd' valjda me nece puno unazaditi.

clock-img

19.11.2015, 12:25

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dancic mrsavice..Napokon zavrsih posao po kuci..Jutros kafa i digestive...to je sve...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

19.11.2015, 13:22

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja doruckovala mali sendvic u oko stane user posted image
Uzina malo studnentskog miksa i pola banane
Eh za rucak zeljanica!

Kaze mi mm Ti otkad si na toj dijeti ni ja ne veceram,rekoh Hoces reci da si i ti na dijeti? Prestani jesti slatkise pa mi se javi user posted image

E fakat sedmica bez cokolade,keksa, kolaca,grickalica user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 07:10

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dobro jutro...Hajmo na vaganje user posted image

-1kg kod mene...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

20.11.2015, 10:18

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

-2kg user posted image
A bilo je i za ocekivati od ovolike zene user posted image
Odoh doruckovat kukuruzu user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 10:24

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jutric,

-1,3 kg

Danas je slatki dan user posted image

clock-img

20.11.2015, 10:31

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam na 66, što je 4,5kg manje, za mjesec i po.
Nekih 2,5-3cm u struku
Pa idemo dalje user posted image
Nije meni more nikakav motiv, radi sedmice godisnje ne vrijedi, niti mislim nešto da se klinčim po plaži. To ću možda slijedeće godine :D
Nemam vremena za redovne treninge :(

63.2 user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

20.11.2015, 10:35

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric,

-1,3 kg

sta ces?

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 10:38

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Nekih 2,5-3cm u struku
Nije meni more nikakav motiv, radi sedmice godisnje ne vrijedi, niti mislim nešto da se klinčim po plaži. To ću možda slijedeće godine :D

63.2 user posted image

ajde palac zik sa teme, ko user posted image si user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 10:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nekih 2,5-3cm u struku

63.2 user posted image

ajde palac zik sa teme, ko user posted image si user posted image

Jašta sam user posted image
U svakom slučaju, kad sam došla na temu bila sam user posted image i pisala da mi je ovo ciljana težina, ali evo i nije baš. Mislim da je sad već problem u glavi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

20.11.2015, 10:57

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric,

-1,3 kg

sta ces?

Nesto cokoladno, pa dali neki kolac ili cokoladu vidjet cu, nisam jos skontala, mozda neki veliki kolac umjesto rucka user posted image

Palachinken cestitke na velikom minusu, ja otkako sam se porodila meni tezina ide gore dole, ali cini mi se da sam najmanju od tad imala 62,5 na mojih 168 i nisam bila nesto posebno zadovoljna, moglo je jos dole user posted image

U skladu s temom user posted image https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.stylehasnosize.com%2Fwp-content%2Fuploads%2FRealWomen1.jpg&key=Ys0m8Zs27IMZgFUOxITlDQ

clock-img

20.11.2015, 11:15

clock-img

boombar

pencil-img

298

Kod mene -800gr Najmanji minus, ali zadovoljna sam ipak.
Bravo za sve nas i prvu sedmicuuser posted image
Idemo dalje.. Doruckovala sam opet dvije kriske ali sa pastetom, uzinat cu kospice, rucat cu piletinu i salatu, vecerati corbicu. Slatki dan/dani ce biti za vikend jer je tad najteze odoliti user posted image

clock-img

20.11.2015, 11:26

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja pojma nemam cime da se pocastim, dok mi na um padne,ne mora ni biti danas
Za rucak cu skuhati corbicu krompir mrkva grasak

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 11:36

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Ja sam u toku rješavanja nekih ginekoloških problema(kojih mi je više preko glaveuser posted image ),pa nisam se ni vagala a ni pratila šta jedem ovu sedmicu,mada sam zbog brige generalno slabije jela...Nek smo mi samo zdrave, a kilice se sa jakom voljom mogu pobijediti!Pozdrav user posted image

clock-img

20.11.2015, 13:09

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Cestitke na minusimauser posted image bravo zeniceuser posted image

Ja kontam negdje na fitness,valjalo bi mi...Jutros vidjela reklamu,liposukcijska ishrana,rezultati woow,al ne nadjoh nista na netu,u cemu je fazon,ko zna?

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

20.11.2015, 16:26

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Nista ti ne bih znala Edita o tome
Ja i ne vjezbam,hodam mnogo al trebala bih vjezbati

Eh uzina jabuka
Rucak corbica

Kakve ste sa probavom?
Ja sam imala malo problema pa sam povecala unos vode

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

20.11.2015, 21:36

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

user posted image
Do dana danasnjeg aBd!user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

21.11.2015, 11:25

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

tema Mršavljenje, a nekakve tufahije se postavljaju, ccc....user posted image Ma da, voće je u pitanjuuser posted image

Ja došla da pohvalim mužauser posted image
On je prije par mjeseci omršavio pommoću UN dijete 15 kg. I u par mjeseci poslije dijete još 5 kg. Znači, ukupno 20. Sad jeden normalno, smanji je tijesto maksimalno, ali ne i izbacio i povremeno, možda 2x sedmično da pojede nešto slatko. I super izgleda, nije što je mojuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

21.11.2015, 14:49

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dancic..Kod mene danas pola kifle,kafa....Rucat cu nesto lagano,glava me boli,nisam nizasta...

MicoTico,bravo za tm,idem guglati tu dijetu user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

23.11.2015, 13:15

clock-img

canim

pencil-img

4126

Samo da se prijavim, vidim vi ni habera user posted image
micotico super za tm user posted image
i ja sam juce jela tufahiju, mama pravila.user posted image

clock-img

23.11.2015, 16:31

clock-img

boombar

pencil-img

298

Evo i mene da prijavim veeeliko brljanje za vikend.. Bilo gostiju, islo se u goste, jeli se kolaci i svasta nesto..kalorije trosila na veliko spremanje, a danas opet rezimuser posted image
Doruckovala dvije mini kiflice, uzinala mandarine, rucat cu musaku, poslije mozda jos samo koja mandarina

clock-img

24.11.2015, 13:16

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dancic,kako ide...kod mene sporo,ali ideuser posted image Danas idem vidjeti za trening,ima jedna sala blizu,ako bude valjala

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Zadnji članci

article-img