cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mršajmo zajedno !

clock-img

14.11.2015, 11:15

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja sam juce bila bolesna, tako da i nisam Bog zna sta jela, de mi recite sta vi poslije 18h? Kasno za veceru, cini mi se da se voce ne proporucuje a Bgm ogladnim

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

14.11.2015, 11:23

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Ja navalim na voće, to mi je najpovoljnije,bolje nego grickalice.

clock-img

14.11.2015, 11:25

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Ja navalim na voće, to mi je najpovoljnije,bolje nego grickalice.

Ja sam sinoc par snita jabuke, moram usta zaposlituser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

14.11.2015, 11:39

clock-img

canim

pencil-img

4126

Kod mene obrok na svaka 3h

Npr ako doruckujem u 10h, ide obrok u 13h, pa u 16h pa 19h.

Nakon toga jedino pred spavanje mozda caj popijem.

Ja si ne uskracujem nista, osim sto jedem slatko jednom do dva puta sedmicno i hljeb za dorucak ili eventualno ako je nesto corbasto pola kriske uz rucak.

2 obroka jedem tako sto podjelim jednu porciju rucka, pa dali to bilo u 16h i 19h ili 13h i 19h nebitno, kod mene dijeta fercera dok god su mali obroci sa odredjenim razmacima a cim ja jedem standardno samo dorucak i kasni rucak odmah idu kilice na gore.

Eh sad sve zavisi i koliko imas viska kg, nemoze onaj sa 2-3 kg viska jesti iste porcije kao onaj sto ima 15 kg viska npr. ali je opet bitno navici organizam na vise malih obroka, tako neces biti gladna a organizam ce se rjesiti zaliha hrane, da se razumijemo prvih mozda 10tak dana ces biti gladna sigurno dok se ne naviknes na takve obroke user posted image

Ako imas za rucak npr grasak i supu, pojedi grasak za rucak a za veceru supu ili slicno, s tim da nemoj nikad za veceru ostavljati tjesteninu.
Voce nije problem pogotovo voce bogato C vitaminom, jer C vitamin pomaze u razgradnji masnih naslaga a npr banane nemoj vecerati osim ako si vjezbala prije toga, jer banana je kaloricna i ona sama moze zamjeniti jedan obrok.

Nemoj zaboraviti min 2l vode ili 3l za dojilje dnevno.

clock-img

14.11.2015, 11:45

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja nisam od onih koji imaju obicaj da jedu grickalice navece, jednostavno nemam tu naviku a vjerujem onom ko ima naviku da je teze to sve uskladiti.

clock-img

14.11.2015, 13:09

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Ja mogu da ne jedem cijeli dan,ali nesto najdraze navece popiti nes sa nekim keksima uz TV,eto toliko od meneuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

14.11.2015, 14:29

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Meni je problem sto ja zinut ne mogu ujutro a navecer bi vola pojela user posted image
Canim hvala na savjetima, dojim max 3x na dan, trudim se piti sto vise vode i to mi je problem,al tjeram se user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

14.11.2015, 15:52

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Sretno drage moje user posted image Bas mi je drago da ste krenule, kad vec ja ne mogu user posted image
Canim, termin je 25.5. Nisam jos ni do pola user posted image
Trudit cu se i ja da ne dobijem puno. Do sad nisam nista dobila, a vec imam viska.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

15.11.2015, 14:30

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Šta je ovo, niko nedjeljom nije aktivanuser posted image Kod mene do sad-2 kafe, banana, kriška prohe sa blitvom i krompirom.user posted image Pozz....

clock-img

15.11.2015, 19:00

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Šta je ovo, niko nedjeljom nije aktivanuser posted image Kod mene do sad-2 kafe, banana, kriška prohe sa blitvom i krompirom.user posted image Pozz....

Ja za dorucak snitu namazala s ajvarom popila caj, za rucak supu, popila kafu pojela mandarinu,pijem vodu pijem user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

16.11.2015, 10:40

clock-img

boombar

pencil-img

298

Ja stala na vagu i zgrozila se sama nad sobom! user posted image Prethodna tri dana su bila vise privikavanje, a od danas krece pravi rezim, ozbiljno! Jutros jela dvije kriske s ajvarom, uzinat cu krusku, rucku cu neku tunjevinu i salatu, i rucak/vecera kuci ce biti corbica. Vec sam si nasula flasu od litre vode, to planiram evo na poslu popiti i tako .. Nadam se minuscicu u petak.
Nesto sam kontala, bila bih zadovoljna i sa -2kg mjesecno. Tamam do proljeca da se upristojim user posted image

clock-img

16.11.2015, 11:39

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jutric,

Vikend rezervisan za hodanje i brlj ali dobro je, jutros vaga pokazuje neki minijaturni minuscic.

Nemojte ajvara jesti svako jutro, ajvar je pun masnoce, tako da gledajte da ogranicite na 1-2 puta sedmicno ili jos bolje nikako, ali budimo realni jel user posted image

Kod mene jutros banana, i mozda 2 kasike muslija, moram kupiti jos, i uzela sam 2 hurme. Za rucak ne znam sta cu kuhati, vjerovatno neko varivo.

clock-img

16.11.2015, 13:51

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Kod mene za rucak riba,riza,paradajz,krastavac,supu ostavljam za veceru
Ja za dorucak hem ne jedem puno,hem nemam ni ideja, taj musli ne mogu, mogu cornfleks s jogurtom?

Na vagu nisam stajala samo mi stomak nije napuhan user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

16.11.2015, 17:01

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Hi zenice...Ja sam se nahodala jucer i danas,nisam imala vremena da se javim...Jucer sam malo brljala,nisam puno,danas sam dobra..Za dorucak sam pojela bananu i zeleni caj,uzina 2 digestive keksa,rucala piletinu sa povrcem,bez hljeba...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

17.11.2015, 09:27

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dobro jutro...Kod mene za dorucak sendvic( crni hljeb i turkey)

Jos malo pa cu zeleni caj,za rucak ne znam sta cu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

17.11.2015, 10:31

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Palenta za dorucak
Za rucak imam ribu od jucer,nemam pojma sta uz nju,vjerovatno kropir brokula karfiol mrkva
Jucer za veceru opce nisam bila gladna,al sam jela jer kasno lijezem pa da ne ogladnim

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

17.11.2015, 10:50

clock-img

canim

pencil-img

4126

d.jutro i od mene

Kod mene za dorucak pola zvrka tikvenice sa mladim sirom i casom jogurta.

Za rucak ni ja ne znam sta cu, ali ima vremena.

I ja se osjecam ispuhanijom, valjda od ove silne vode i voca sto jedem, inace voce bas rijetko jedem jedino ovako kad hocu smrsati user posted image

clock-img

17.11.2015, 11:02

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja palentu jela okolo, sredina ostala,ne mogu,a ustala gladna user posted image
E danas cu kupit mandarine, nestalo mi a gode mi user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

17.11.2015, 14:50

clock-img

boombar

pencil-img

298

Cao zene moje! Ja doruckovala dvije kriske sa sirom, uzinala krusku, upravo rucala cufte s rizom, vecerat cu corbu opet. Popila sam vec vise od litre vode. Nije mi problem piti toliko cak mi se i trazi. Osjecam se malo manje napuhana. Ali polako, samo nek smo krenuli

clock-img

18.11.2015, 11:05

clock-img

boombar

pencil-img

298

Jutro zene user posted image Nemojte da ja ovdje sama sa sobom pricam. Javljajte izvjestaje o pojedenim vrstama i kolicinama hrane user posted image
Kod mene dorucak bio dvije kriske s abc sirom, upravo uzinam saku sjemenki od bundeve, rucak na poslu ce biti banama danas..kasno ustala pa ne stigoh spremiti da ponesem, rucak/vecera kuci dvije-tro cufte bez icega.

< Poruku je uredio boombar -- 18.11.2015 11:06:12 >

clock-img

18.11.2015, 11:06

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dancic,kako ide..Kod mene nikako,nema minusa i sva sam napuhana,osjecam se kao da imam 100 kg...Dorucak kafa i 2 keksa...Moram ja na svoj stari rezim,smanjiti unos hrane skroooz,samo tako mrsam,ovo ostalo ne pali nista...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

18.11.2015, 11:22

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja bananu doruckovala, za rucak zeljanica
Sinoc smo bili u gostima,jela sam jabukuuser posted image
Kad smo dosli kuci pitam mm sta sam propustila,kaze Nista,onaj kolac nije nista posebno user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

18.11.2015, 11:23

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

I da,jedva cekam vaganjeuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

18.11.2015, 11:34

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jutros i kod mene palenta sa jogurtom i mladim sirom, sad cu kaficu, pa poslije uzina jedna jabuka i jedna banana, za rucak sam planirala pilecu musaku, nisam nikad pravila musaku s piletinom pa da vidimo kako ce ispasti, jednom sam je jela u gostima i bas je bila ukusna.

Edita draga nemozes keks doruckovati, moras jesti nesto da ti pokrene metabolizam, slobodno se najedi za dorucak a ostale obroke umanji max.

< Poruku je uredio canim -- 18.11.2015 11:35:05 >

clock-img

18.11.2015, 15:22

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Zaboravite zeljanicu, pljeskavica paprike u vrhnju mladi sir i snita hljeba, uzina studentski miks dok sam 'jurila' gradom user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Zadnji članci

article-img