Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Meni se ona stranica 'zdravakrava' svidja jer najprije izracuna BMI, pa oblik i gradju tijela, pa na osnovu toga izracunava idealnu tezinu. A i pise ako imate krupnu gradju da se na 'idealnu' tezinu doda jos 10% od izracunate kilaze... U svakom slucaju ja trebam skinuti mnoooooooogo kila....
03.10.2011, 12:27
Amelaa RR
3309
Ja sam davno izracunala...i bas kao i kod tebe pokazatelj je da trebam skinuti dosta kg...i upravu je ... Naravno svako jutro cu se mjeriti, tj: vagati...i veceras cu ranije leci da bih ujutro mogla ustati na trcanje...
Meni internista rekao da moram smiršaviti oko 5kg! Prošli mjesec bila na nekoj dijetici, vozila kućno biciklo, jela žitarice, pila čaj iz dm (prošle godine pravo mi pomogao), i uspjela se udebljati!!! Interesuje me da li bi neka ženica htjela da pišemo šta jedemo i koliko da možemo uporediti, meni inače to pomogne! Npr: doručak: čaša vode; 2 šoljice kafe sa pola kocke šećera, 1/2 šolje žitarica sa mlijekom; 1 suha smokva
03.10.2011, 15:19
Neky
199
Citajuci forum, dosla sam u dvoumicu da li da odaberem dukan ili kupus dijetu Cure, sta kazete? Koja se vama cini ucinkovitija? Svima sretno u gubljenju kg Svecano obecavam sebi: nema odustajanja ovaj put
03.10.2011, 21:21
Amelaa RR
3309
Koju god da odaberes ja ti zelim puno srece... Kupus je malo zahtijevnija ako radis,...ne znam,...i ja se jos razmisljam...
Ja samo da se prijavim od malo vise od mjesec dana pa do sad -5 kg, s obzirom da sam puno brljala, ja zadovoljna idemo dalje
Draga canim, veliko bravo za tebe i tvoj minus... A sto se tice brljanja..nema odustajanja, al ipak nemmoj previse...da bude trud uzalud...
Ma ja nisam na dijeti, jer dojim ali korigovala sam ishranu i odmah sam uspjela skinuti 3 kile pa sam onda fino nastavila po starom neko vrijeme i evo zadnjih 10 dana opet pazim sta jedem i - 2kg, skupa -5 kg...gledat cu, koliko mogu da pazim
04.10.2011, 11:43
Amelaa RR
3309
I ja sam ti na necemu slicnom, obavezno doruckujem, pijem puno vode, izbacila bijelo tijesto, slatkise, sokove... i eto vec ide prema dole..znam da je ovo kod mene mozda voda...al neka..bitno je samo da ne odustajemo...
I ja sam ti na necemu slicnom, obavezno doruckujem, pijem puno vode, izbacila bijelo tijesto, slatkise, sokove... i eto vec ide prema dole..znam da je ovo kod mene mozda voda...al neka..bitno je samo da ne odustajemo...
Eh upravo tako sam i ja ma bitno je da krenu polako, cim krenu prema dole odmah covjek dobije motivaciju i ne posustaje, sretno i tebi vidim i ti -1 kg
Iman
< Poruku je uredio canim -- 4.10.2011 11:47:42 >
04.10.2011, 11:49
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
04.10.2011, 12:12
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: canim
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Eh upravo tako sam i ja ma bitno je da krenu polako, cim krenu prema dole odmah covjek dobije motivaciju i ne posustaje, sretno i tebi vidim i ti -1 kg
Iman
Ti to testiraš smajliće priznaj!
Svaka čast, 5 kg nije malo, baš si ustrajna.
Ja nisam, nisam se doduše ni udebljala od kako sam skinula malo viška, al nikako da nastavim, da se uozbiljim, a samo kukam....užasna sam!
Ma meni je 5 kg nista u odnosu koliko kg trebam skinuti, 10kg od trudnoce ostalo i plus 10kg sto sam nabacila godinu prije trudnoce, ali sad mi je cilj da se vratim u onu kilazu prije trudnoce pa kad dodjem do tog cilja idem dalje aBd. Lakse je skinuti vise kg nego kad imas manje, po onom sto si ti pisala tebi jos -5 kg do idealne eh to je uvijek teze skinuti nego kad ti je 20 kg do idealne ali polako bit ce i to inshaAllah, ja iskreno da ti kazem nemogu vise da nosam ovaj teret na sebi, tek poslijednje skoro 3 godine vidim da nije lako debelim ljudima
04.10.2011, 14:13
Amelaa RR
3309
Malo prije rucala..iskreno bas sam se najela...a ruku na srce sam i bas ogladnila..
RUCAK Pun tanjir kuhani kupus s malo mesa 2 kriske crnog hljeba 1 kus pite od jabuka 0,5l vode
Meni vaga jutros pokazala - 9 kg. Presrecna sam i puna volje za dalje. Jos toliko trebam skinuti ( moja procjena ) Sve se moze kada se hoce. Ja sam inace veliki gurman bila do unazad dva i po mjeseca. Dijetalni rezim bi bas prija, vode se nalivam 2-3 litra i kilogrami padaju.
Evo za rucak ide bareni krompir, tunjevina sa lukom, salata i kriska razevog hljeba ( domaci)
04.10.2011, 14:29
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Meni vaga jutros pokazala - 9 kg. Presrecna sam i puna volje za dalje. Jos toliko trebam skinuti ( moja procjena ) Sve se moze kada se hoce. Ja sam inace veliki gurman bila do unazad dva i po mjeseca. Dijetalni rezim bi bas prija, vode se nalivam 2-3 litra i kilogrami padaju.
Evo za rucak ide bareni krompir, tunjevina sa lukom, salata i kriska razevog hljeba ( domaci)
Medić, ti si se baš vidnoistopila, ali baš, kada sam tevidjela u subotu,ostadoh paf, svaka čast,