cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe?

clock-img

22.01.2013, 12:38

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Divne su!
Cijena?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

22.01.2013, 13:34

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ovu jaknu,izmedju ostalog,samo ne po ovoj cjeni.user posted image
http://www.horsehealth.co.uk/clothing/ladies-wellensteyn/ladies-long-coats/wellensteyn-zermatt-parka-expresso

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

01.02.2013, 09:46

clock-img

Fleks

pencil-img

39

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Divne su!
Cijena?

Preslatke su, koja cijena i mene zanima? :)

clock-img

01.02.2013, 11:48

clock-img

Anoniman

Poci, super su ti haljine. Mogu misliti kako ce ti lijepo pristajati...user posted image

A ja ne smijem ni pisati sta sam sve kupila u zadnje vrijeme...user posted image

clock-img

01.02.2013, 12:00

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ovu sitnicu sam nedavno kupila i bas sam nesto happy, sad ne znam koliko spada pod gardarebu...inace ne volim kape, imala sam neku traku, ali nije mi bila nesto, nije ni bio izbor toga ranije, no ove godine ih bas ima...ja sam kupila jednu u bizuteriji "six" u BBi, slicna ovima koje su na slici...user posted image

http://thechicbook.blogspot.com/2010/11/ove-zime-nose-se-vunene-trake-za-kosu.html

clock-img

14.02.2013, 16:55

clock-img

dandi84

pencil-img

2568

...Smeđi sako na sniženju...Fin mi pravo ali nije mi bio prijeko potreban, imam jos jedan smeđi od drugog materijala i sličnog kroja al eto user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2013, 20:28

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Iako volim malo elegantnije modele, ove su me se nešto dojmile, za posla. user posted image

user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

23.02.2013, 20:48

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Ja neki dan kupih sebi na snizenju crni sako bas lijep. Kao da je krojen za mene.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

23.02.2013, 20:58

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Zaboravih dodati da me i cijena jako privukla. Da su bile skuplje ne vjerujem da bih ih kupila. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

23.02.2013, 21:02

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Koliko su draguljce?

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

23.02.2013, 21:06

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

IZVORNA PORUKA: nanika

Koliko su draguljce?

Čitave 24 KM. user posted image A kožne majke mi. Plus kvalitetne, jer od istog proizvođača imam i čizme i gležnjače i nikad me nisu izdale. user posted image

clock-img

23.02.2013, 21:11

clock-img

nanika

pencil-img

1399

E pa bas si dobro prosla. Mogu i na farmerke super.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

23.02.2013, 21:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: draguljče

IZVORNA PORUKA: nanika

Koliko su draguljce?

Čitave 24 KM. user posted image A kožne majke mi. Plus kvalitetne, jer od istog proizvođača imam i čizme i gležnjače i nikad me nisu izdale. user posted image

Ma, daj???user posted image

Ili su broj 36 ili si nekoga prevarila?user posted image

clock-img

23.02.2013, 21:44

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

user posted image user posted image Tajra. Gdje na mene ovoliku tako mali broj. Nisu, 41 su, ali su im manji kalupi. Kupila ih u Bingu na Alipašinu, na moje veliko iznenađenje. Nisam mogla da vjerujem. user posted image

clock-img

23.02.2013, 21:56

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ovaj matil samo je jos srveniji ja se zaljubila :)))

http://www.wunderweib.de/media/redaktionell/wunderweib/maxi/printgeschichten/2010_1/maxi8/trends_1/GELCO-mantel-h~1.jpg

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

23.02.2013, 22:00

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Draguljče super su cipe, samo meni bi zbog boje odjeće više odgovarale crne i sekundicu niža peta, gledlala u planici takve slične oko 100 - tinjak maraka. Baš si naletila na dobru cijenu.

Nego ja kontam sebe počastiti nekim cipelicama, mislim red je nisam odavno. user posted image Moram ispuniti neke praznine. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

23.02.2013, 22:03

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

23.02.2013, 22:04

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image

Ja imam ljubicasti...ali bi i crveni mogao...itekako...

clock-img

23.02.2013, 22:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

Ja imam ljubicasti...ali bi i crveni mogao...itekako...

divan, imam i ja slican ljubicasti ali benetonov, nosim ga godinama, volim dzubretarceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.02.2013, 22:11

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Divne su!
Cijena?

ova druga haljina je divna samo treba stas za nju :))))) a pocahontas ga sigurno ima :)

BA 13.12.2008

clock-img

24.02.2013, 14:01

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Ja se jucer ponovila..kupila sebi vesticu,crni sako,pidjamu,trenerku,2 maice i cipeleuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

24.02.2013, 14:15

clock-img

mama x3

pencil-img

67

user posted image

gdije si ga kupila? cijena?

clock-img

24.02.2013, 17:36

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Poci, super su ti haljine. Mogu misliti kako ce ti lijepo pristajati...user posted image

A ja ne smijem ni pisati sta sam sve kupila u zadnje vrijeme...user posted image

hej, hvala vam...user posted image
ova jedna za posla odlična, udobna, gore neki dzemperčić ili sako, a ova druga za navečer..još je nisam imala priliku obući user posted image
a uzela sam ih na sniženju 50%..mislim da su bile oko 60-tak KM (gore dole) user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.2.2013 17:38:06 >

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

24.02.2013, 19:01

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: mama x3

user posted image

gdije si ga kupila? cijena?

prodavnici u mom gradu jedna mala radnja odjece pogledaj na netu marka je Gelco mozes i poruciti , jakna je divma a materijal tako mekan i njezan divno .

BA 13.12.2008

clock-img

24.02.2013, 19:28

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

user posted image
user posted image
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Zadnji članci

article-img