cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

14.12.2011, 11:50

clock-img

mamana

pencil-img

531

meni je bas zao sto je do ovoga doslo, nekako sam se navikla na TL, vise bih voljela da nista nisu snizili,al da ostaju, ja sam bas tuzna sto ce zatvoriti

Znači ipak se zatvaraju.

clock-img

14.12.2011, 11:52

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ja se iskreno nadam da nece, aliuser posted image

clock-img

14.12.2011, 11:59

clock-img

ja92

pencil-img

80

Vjerovatno se zatvaraju. Tako je bila rasprodaja i u Magmi kada se zatvarala. Ima li AS i stolica za hranjenje?
Ja tek sad vidjela da je snizenje. Smrccccc

clock-img

14.12.2011, 13:38

clock-img

mamana

pencil-img

531

U BBI ima još nešto pantolica (ja sam kupila dvoje), donji djelova trenerki i majica kratkih rukava.

clock-img

14.12.2011, 14:15

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: ja92

Vjerovatno se zatvaraju. Tako je bila rasprodaja i u Magmi kada se zatvarala. Ima li AS i stolica za hranjenje?

Sniženje je do 18.12.2011. godine, ja sam bila jutros  u BBI i bilo je AS, stolice nisam gledala nažalost.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

14.12.2011, 14:19

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: ja92

Sniženje je do 18.12.2011. godine, ja sam bila jutros  u BBI i bilo je AS, stolice nisam gledala nažalost.

ma tako su isto sa Magmom uradili, snizenje 50% do tad i tad, pa onda produzili, pa jos malo, eh onda 75% zbog zatvaranja objekta i kraj bio

clock-img

14.12.2011, 14:24

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Kakva je situacija za svečanim haljinicama za dvogodišnjakinje, imamo svadbu uskoro?
Ima li trenerki, majica da ne idem bezveze?

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

14.12.2011, 14:27

clock-img

bananica

pencil-img

4330

u Grand centru u TL neces naci nista, slobodno ga zaobidji

clock-img

14.12.2011, 14:30

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Snijeg, nema svečanijh haljinica, ali zato ih ima u Lindexu (Importane), ja sam pala na dupe prošle hefte kad sam bila.

U TL-u ima maica, i trenerki za manji uzrast, eh sada ovisno kakav ti je ukus kad je odjeća u pitanju. Ali vala za 8-15 KM uzeti stvari kvalitetnih.
Ja sam uzela duxericu kikici za 22 KM, i znam (iz iskustva jer sam joj prije 4 godine kupila takvu jednu) da su peri-deri :) ništa im ne možeš.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

14.12.2011, 14:31

clock-img

shpagica

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: bananica

Pa nije ovo bas tacno, zavisi ko sta trazi, recimo kome treba krevetic ili kolica moze naci jos uvijek u TL super povoljno.

clock-img

14.12.2011, 14:32

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: shpagica

IZVORNA PORUKA: bananica

Pa nije ovo bas tacno, zavisi ko sta trazi, recimo kome treba krevetic ili kolica moze naci jos uvijek u TL super povoljno.

zena je pitala za svecane haljinice, trenerkice , uglavnom za odjecu

clock-img

14.12.2011, 14:38

clock-img

leona81

pencil-img

6373

Snijeg, nema svečanijh haljinica, ali zato ih ima u Lindexu (Importane), ja sam pala na dupe prošle hefte kad sam bila.

U TL-u ima maica, i trenerki za manji uzrast, eh sada ovisno kakav ti je ukus kad je odjeća u pitanju. Ali vala za 8-15 KM uzeti stvari kvalitetnih.
Ja sam uzela duxericu kikici za 22 KM, i znam (iz iskustva jer sam joj prije 4 godine kupila takvu jednu) da su peri-deri :) ništa im ne možeš.

sta su sve snizili u lindexu? a u tl ima igracaka jos i snizene su? moram maloj paketic napraviti

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

14.12.2011, 14:39

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Potpisujem za Lindex, najskuplja im je 69  a prekrasnih ima, juce je ova dole ispod bila 19 km mislim da ih ima jos u raznim bojama.
Uzivo su jos ljepse samo zeznuto za odrzavati!

user posted image

clock-img

14.12.2011, 14:39

clock-img

bananica

pencil-img

4330

a u tl ima igracaka jos i snizene su?

igracaka jos uvijek ima, sve je 50%

clock-img

14.12.2011, 14:40

clock-img

babina beba

pencil-img

825

IZVORNA PORUKA: leona81

sta su sve snizili u lindexu? a u tl ima igracaka jos i snizene su? moram maloj paketic napraviti

U Lindexu imas snizenje na odredjene artikel i ovu gore haljinicu sto sam postavila, mada na onom djecijem odjelu preko puta kase (importanne centar)uvjek ima snizenje 50%!

clock-img

14.12.2011, 14:40

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Hvala BR, za Lindex znam i ja se svaki put "razbolim" kad odem dole, nekako mi se čini kad sam ja bila djevojčica da nije bilo ovakavog izbora "princeza haljinica", ali sam mislila dobro proći na sniženju i spojiti ugodno s korisnim user posted image
A otići ću po trenerke, bitno mi je da su pamučne i udobne, a ukus kad su trenerke u pitanju i nemam, tu mi je važna udobnost.

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

14.12.2011, 14:43

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: snijeg

Kakva je situacija za svečanim haljinicama za dvogodišnjakinje, imamo svadbu uskoro?
Ima li trenerki, majica da ne idem bezveze?

a kakve te vrste svečanih haljinica zanimaju? one kao za vjenčanje il...?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.12.2011, 14:57

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ma mislim da nije bilo ovakvih svečanih haljina u naš vakat, jedna crna sa ljubičastim cvjetićem je i mene i onu moju šmizlu oborila sa nogu. Ali nemam ništa bitno haman do ljeta da bih joj mogla obući ju.

Ma vala za cijenu koju nudi TL mogu uzeti i odjeću nekoliko brojeva veću i ostavit je kad joj mogne.

W. B. Y

clock-img

14.12.2011, 15:09

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Haljinice malo svečanije, upravo ovakve kakve nudi Lindex, ali sam vidjela i u BBI centru , radnja preko puta Iane (ne znam kako se zove) prekrasne vjenčanice za male princeze, cijena je user posted image user posted image  ali izraz njenog lica kad je ugledala jednu rozu sa krunom je neprocjenjiv. Tako da će me vjerovatno "ubjediti" da potrošim više od planiranog user posted image  
BR u pravu si, ako su kvalitetne a jeftine što ne kupiti unaprijed, odoh poslije posla po trenerke user posted image

Dostojevski

clock-img

14.12.2011, 15:16

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ufff tu radnju obilazim u širokom luku. Fakat imaju stvari boli glava, ali su im cijene malo previše paprene. Čak i ne znam imaju li oni uopšte prometa. ukoliko ljudi uđu, još brže se ispale iz radnje.
Bilesi su i sniženja bezobrazno smiješni. Spuste cijenu 5 maraka.user posted image

W. B. Y

clock-img

14.12.2011, 16:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: snijeg

Haljinice malo svečanije, upravo ovakve kakve nudi Lindex, ali sam vidjela i u BBI centru , radnja preko puta Iane (ne znam kako se zove) prekrasne vjenčanice za male princeze, cijena je user posted image user posted image  ali izraz njenog lica kad je ugledala jednu rozu sa krunom je neprocjenjiv. Tako da će me vjerovatno "ubjediti" da potrošim više od planiranog user posted image  
BR u pravu si, ako su kvalitetne a jeftine što ne kupiti unaprijed, odoh poslije posla po trenerke user posted image

zove se bimbus i stvarno nisu normalni s cijenama, a vala meni nista posebno

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.12.2011 16:57:38 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

14.12.2011, 18:22

clock-img

Anoniman

Mi sinoc kupili neke puzle u TL, na Dobrinji, posljednja kutija, mislim sta je ono, sve opuhano, hahahahhahaah, ima li ista igracaka u BBI, za djecu do 3-4 godine?

clock-img

14.12.2011, 18:31

clock-img

Lana_

pencil-img

215

ja neznam kako u nas u TL to sniženje,gdje piše da je 50% na sve artikle ja gledala neke igračka i snizili su ih 10KM user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

clock-img

14.12.2011, 18:34

clock-img

Silver

pencil-img

1008

IZVORNA PORUKA: sahara

Mi sinoc kupili neke puzle u TL, na Dobrinji, posljednja kutija, mislim sta je ono, sve opuhano, hahahahhahaah, ima li ista igracaka u BBI, za djecu do 3-4 godine?

Bilo je nesto jutros na ilidzi kad smo mi bili...za curicu ili djecaka? Ostalo je jos dooosta hello kitty stvarcica...MM kupio ljulju za vani, onu plasticnu "posudu" za sankanja user posted image kaze moci ce bebi slijedece zime! nidje vezee ali neka ga neka cejfi i on!

< Poruku je uredio Silver -- 14.12.2011 18:36:05 >

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

14.12.2011, 19:47

clock-img

bananica

pencil-img

4330

meni je mama veceras kupila, deterdzent za ves, pur weiss, xxl pakovanje - 10kg za nevjerovatnih 10KM

Zadnji članci

article-img