cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kompleksi?

clock-img

30.09.2011, 13:58

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa ja svoja usta ''otplačem'' u hali kad niko ne vidiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma šta to ti????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

30.09.2011, 14:00

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa ja svoja usta ''otplačem'' u hali kad niko ne vidiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma šta to ti????

user posted image user posted image user posted image user posted image

am akžem ti ja ih vidim takva kakav su...i meni naka nikakav...al hajd što se ja zezam sa njima znači ni nisu mi komleksa puno....user posted image

al da si ti mene znala pred kraj srednje kad su mi se otkrile tajne olovke za oko usana...gluho bilouser posted image user posted image

sad je to dobro...i sad me znaju nanervirat...al hajd sve se tješim smao mi je to od ''babe''ostalouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.09.2011, 18:25

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ja ostala bez rijeci. Samo sam joj rekla da se zapita zasto joj se neke stvari u zivotu desavaju Nenasladujem se nicijoj muci ali joj nisam mogla presutjeti

I ja ostadoh bez riječi user posted image user posted image user posted image
To što ona insistira da se dječak izbaci iz razreda je groooozno, ali pomisliti da joj se zbog toga desilo to što se desilo mi je podjednako grooooznoooo.
Moj prvi sin je umro, nakon toga sam imala spontani i nikad to nisam posmatrala kao kaznu, nrgo kao iskušenje. No coment!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

30.09.2011, 18:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.09.2011, 18:56

clock-img

Anoniman

.

< Poruku je uredio triputmama -- 30.9.2011 19:06:06 >

clock-img

30.09.2011, 22:08

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja ostala bez rijeci. Samo sam joj rekla da se zapita zasto joj se neke stvari u zivotu desavaju Nenasladujem se nicijoj muci ali joj nisam mogla presutjeti

I ja ostadoh bez riječi user posted image user posted image user posted image
To što ona insistira da se dječak izbaci iz razreda je groooozno, ali pomisliti da joj se zbog toga desilo to što se desilo mi je podjednako grooooznoooo.
Moj prvi sin je umro, nakon toga sam imala spontani i nikad to nisam posmatrala kao kaznu, nrgo kao iskušenje. No coment!!!

receno  kako  treba..user posted image user posted image user posted image tako  mi  je  zao ;(((

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

02.10.2011, 12:56

clock-img

Anoniman

Vesela ja se slažem s tobom. Ne bi mi bilo svjedno da dijete problematičnog roditelja ide s mojim djetetom u školu, dijete nije krivo 100% ali, uvijek postoji ALI... šta ako on dođe s pištoljem u školu pa mi ozlijedi dijete... Grizla bih se dok sam živa jer sam mogla to promijeniti! Ružno ali....

Često su predrasude uzrkovane kompleksima kod ljudi...
Imaš kompleks više vrijednosti = Imaš prdrasudu prema ljudima koje smatraš "manje vrijednim" od sebe ... mali je milion ovakvih situacija...Nažalost...
Mislim da bi stvari bile puno jednostavnije da kod nas nije bruka ići psihijatru čak iako nisi blesav... Puno stvari koje radimo svjesno ili nesvjesno rezultat su neke situacija od ranije...
Npr. ja ne vjerujem nikome ništa, jer je par ljudi kojima sam vjerovala izdalo moje povjerenje!Uslovno rečeno nemam najbolju prijateljicu (ono da se ližemo 0/24) jer mislim da prijeteljstvo ne postoji, opet posljedica nečega što se ranije desilo...
Generalno ljude posmatram kao bića koja me okružuju, govore - misle - rade kao i ja... i to je sve... nemožemo biti emocinalo povezani ni na koji način i ne vežem se emocionalno za nove ljude u mom životu (osim roditelja i mm naravno, govorim o ljudima iz okruženja)! Vjerovatno je ovo neka vrska kompleksa - nemam pojma kako bih je definisiala - strah od vezivanja?

clock-img

02.10.2011, 19:02

clock-img

Anoniman

Samo da pošaljem jedan veliki user posted image za osobu koja mi je poslala PP...

Zadnji članci

article-img