Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja se i sa coJekom joj ispricah...Lady hvala i tebi i tm jos jednom... ljubim ja tebe i ne znam sam li ti rekla ali te plaho voli...nemoj da mislis da ti se nabacIVAM zbog silikona
18.01.2012, 23:11
ladyblue RR
1848
volEs ti moje silikone,priznaj! Al' volEm i ja tebe iako nemas iste.
19.01.2012, 00:51
Anoniman
tko je ubio temu
19.01.2012, 00:59
Anoniman
Pitanja i sugestije
19.01.2012, 01:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Pitanja i sugestije
pih ma bilo je pitanje dana
19.01.2012, 01:19
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Pitanja i sugestije
pih ma bilo je pitanje dana
ostavih i ja sugestiju
19.01.2012, 06:33
anidla
3683
nema me jedan dan i moram sad odvojiti dva da vas sve iscitam
jutro....
sutra mi Nonce dolazi, sunce moje.... (ja ne idem OT ) hahah
puse vam zene
19.01.2012, 07:31
ladyblue RR
1848
dobro vam ovo hladno jutro...
moja cura se probudila u 6:15h, naspavana. zlo mi je došlo. i hajde, svakako moram ustati da se spremam za posao ali šta ću preko vikenda?! ima da se ranim!
19.01.2012, 08:44
Neca xxx
1126
Jutro zene!
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
...cini mi se Neca juce pise za neki kolac lagan za napravit a cokoladni..pa ako si tu negdje da napises recept...i dal preko njega moze fondant se bacit...ja bih ga prebacila:)
m.i.n.a. ne znam recept tacno napamet, pa cu ti veceras napisati, kada dodjem kuci. A vjeruj mi da nije ni malo komplikovano, a svima se dopada. Odlican je ako volis cokoladne kolace. Ja nisam stavljala preko njega fodant, iskreno ne igram se s tim pa ni ne znam kakva podloga mora biti za fodant, mada nesto mislim da na ovaj nece moci jer je gore krema od vrhnja za slag i cokolade. A mislim da je to premekano i ne bas postojano za fodant. Mozda grijesim, ali ipak ti to provjeri sa nekim expertom. Ja sam ga ukrasavala slagom i bude bas super.
Pocahontas svaka cast za tvog poslodavca. Super je sto je tako flexibilan. I ja isto mislim da je bitno da se posao zavrsi. Meni se prije dopadalo moje radno vrijeme od 8.30 - 17. Mada sada bih rado pomjerila da pocinjem raditi ranije i da ranije zavrsim. Mi dodjemo kuci u 17.30 najranije i dok se raspremimo i rucamo vec je 19. Nemas nista onda od dana. Samo mozes sjediti i cekati da ides na spavanje.
19.01.2012, 08:50
vjestica
4335
jutro i moja se probudila u 7 pustili sam je da se malo vrti oko kreveta dok 8 dok sam uspjela odlijepiti oči na odmoru sma još ovusedmicu, pa mi zato smeta ovo rano buđenje i mm ima slobodan dan, pa smo planirali malona planinu imate li kakvih savjeta i prijedloga jer idemo i sa bebom i sa cukom
19.01.2012, 08:55
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: vjestica
imate li kakvih savjeta i prijedloga jer idemo i sa bebom i sa cukom
Jahorina je moj favorit
19.01.2012, 08:57
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Pocahontas svaka cast za tvog poslodavca. Super je sto je tako flexibilan. I ja isto mislim da je bitno da se posao zavrsi. Meni se prije dopadalo moje radno vrijeme od 8.30 - 17. Mada sada bih rado pomjerila da pocinjem raditi ranije i da ranije zavrsim. Mi dodjemo kuci u 17.30 najranije i dok se raspremimo i rucamo vec je 19. Nemas nista onda od dana. Samo mozes sjediti i cekati da ides na spavanje.
i ja kažem..čovjek je stvarno, ma nema dalje...gospodin, ima ali i daje šakom i kapom meni je ovo super radno vrijeme..kuci sam vec u 15.30, R. obicno je vec tada zaspao i onda se samo i ja uvucem i odspavamo fino svi..ustanemo kada vecina zavrsava sa radnim vremenom naspavani i veseli i opet imamo ostatak poslijepodneva da se druzimo i igramo i pricamo i hodamo...
dobro jutro narode...jos sam pod dojmom sinoćnje predstave Mahaluša svaka čast glumici, glumi ovako ..super dobrih folova ima i topla preporuka svima (zenama i muskarcima) da pogledaju..šega živa
19.01.2012, 09:03
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Jahorina je moj favorit
tamo smo i planirali ići
19.01.2012, 09:05
Neca xxx
1126
Pocy. mislim da znam ko ti je poslodavac. Saradjivala sam s njim jednom i bas me se dojmio.
Znaci dobra je "Ja, mahalusa". Mogla bih i ja malo u pozoriste. Sramota me je priznati da nisam isla nikako od L rodjenja. Doduse, gledali smo nedavno predstavu "Hrabri zecic uplasic". Pika li se to?
19.01.2012, 09:08
bebacha
1170
Neki dan DDS-u bila glumica i jedno 10-ak minuta glumila dio iz Ja,mahalusa.bas mi se svidjelo. nadam se da ce nekad igrat i kod nas
19.01.2012, 09:13
Malenaoduvijek
5237
dobro jutro
sta ima,sta nema?
mi standardno,pripremamo se psihicki za rodjendane a pomalo i fizicki
onih jestivih slika ima i u bingu,ja narucila jednu pa cemo vidjeti kad ce mi doci.
19.01.2012, 09:14
Hanady RR
18727
mala hajde i meni pošljai link sa tim jestivim slikama od 5 km...molim te
19.01.2012, 09:14
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Jahorina je moj favorit
moram te poDapisati
19.01.2012, 09:15
bebacha
1170
Mala meni covjek rece za 24 sata.kad ti dode javi kakva jemoisto i ja planiram narucit
19.01.2012, 09:18
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Pocy. mislim da znam ko ti je poslodavac. Saradjivala sam s njim jednom i bas me se dojmio.
Znaci dobra je "Ja, mahalusa". Mogla bih i ja malo u pozoriste. Sramota me je priznati da nisam isla nikako od L rodjenja. Doduse, gledali smo nedavno predstavu "Hrabri zecic uplasic". Pika li se to?
pika, naravno.. mene moje dijete sinoc tako ignorisalo, ljut ko puška što sam ja isla na "petavu" a njega ne povedoh..a obecala mu davno zečića uplašića, ali se razbolio on, pa malo ja, pa mm, pa onda opet on i nedade nam se..moram ga odvesti..dijete pati za pozorištem.. daj mi na pp sta si radila s nama? gdje ti radis?
19.01.2012, 09:18
Malenaoduvijek
5237
namah hanady
19.01.2012, 09:19
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: bebacha
Neki dan DDS-u bila glumica i jedno 10-ak minuta glumila dio iz Ja,mahalusa.bas mi se svidjelo. nadam se da ce nekad igrat i kod nas
cura je gigAnat..ono treba i fizički i psihički izdržati onu glumu..koncentracija, emocije, ma svaka čast našim glumcima
19.01.2012, 09:22
Malenaoduvijek
5237
bebacha vidjecemo i mene zivo interesuje kada ce stici