cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

18.01.2012, 18:22

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Iman vec pisah, 7 mjeseci bez pelene...nikad nikakav problem...u zadnje vrijeme sam se skine i obavi sto treba, pa me zove...zato mi je sok...evo opet je kakiouser posted image ...sam trazio...ma on mnogo jede, ja ne znam sta bi bilo kad bi tri dana bio bez stoliceuser posted image

Pahuljicee, nije ti jednostavno...grozno vrijeme doslo...user posted image

Ella mudro zborisuser posted image ...a znas kako kazu...ko o cemu *****user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

18.01.2012, 18:38

clock-img

Anoniman

TEKJA sta je vedo lijepom jel kakio?
pahuljice uhuser posted image boze dragi
mene zeludac boli moj , danas citav dan povracam kad jedem a slabo jedem kao da sam kamenja natrpala u sebe dok ne povratim ne bude mi lakse tak to kod mene biva , anel se razboli mene nasekira kad sam osjetljiva et meni se odma odrazi na zeludac
on hb dobro sad cu ja jedno 15 dana dramiti sa zeludcom dok se ne smiri
al bitno da je on dobro mada me, mama dobro ruzi sto se sekiram bezz sto sam, takva kakav jesam osjetljiva .
Al meni tesko dokazat kad meni nedo bog nesto bilo ko bi mi djetu uh samo da oce malo me popustit zeludac .
Bas mi vise omrzlo kukatiuser posted image user posted image user posted image   mozda sam vam i dosadila al moram se malo  ojadat sad ja .

clock-img

18.01.2012, 18:45

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

tekja, slucajno upadoh ovdje i procitah da imate probleme sa stolicomuser posted image
Je li mu nekad bila tvrda stolica?
Koliko pije mlijeka dnevno?
Mi smo imali ovaj problem, ali smo skontali da je zbog mlijekauser posted image
pio je dosta mlijeka u toku dana, tako da mu je stolica bila jaaaako tvrda i kad bi kakio to su bile mukeuser posted image On sav pomodri i zacrveni se u licu ko paprika, dok obavi nuzduuser posted image Da bi posle toga izbjegavao da kakiuser posted image
Mi smo izbacili jednu flasicu mlijeka i posle je sve bilo okuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

18.01.2012, 18:46

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Nego da vam prijavim devar. Kod komsije obijen stan...odnesen trp. stol i 4 stoliceuser posted image , tepisi, lcd tv...moj prvi komsija, a ja nista nisam cula i bas me prpa uhvatila...ne mogu sebi doci, majke mi. user posted image

haman neko dosao s kamionom i iselio covjeka user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

18.01.2012, 18:47

clock-img

rose

pencil-img

8709

ja dosla kuci...moja S izmaltretirala svog taju citav dan i zaspala tek oko pola 6...sad kontam hoce li spavati par sati pa budjenje ili ce sastaviti do jutra user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

18.01.2012, 19:00

clock-img

Anoniman

vecer žene, a sto ste aktivne  ma nema sanse da sve procitam..
Nikola nema temperature, izgleda da je ozdravio al ne smijem jos  naglas rec, cudan nekakav virus samo dan trajala temperaturauser posted image

clock-img

18.01.2012, 19:04

clock-img

Anoniman

marijanna , šššš  neka je  to je dobro nadam se da se nece vracati user posted image

clock-img

18.01.2012, 19:12

clock-img

Anoniman

Vece i od nas... kod nas bolje stanje. Ima temp ali ne ide tako visoko s obzirom da je jutros bila 41. I mene bila uhvaltila tem, samo dojednom 39, drmnem jedan brufen, mm bio sa djecom, ja odspavala tri sata i evo me kao novauser posted image . Stavila ja supu da se kuva i zaspala, a mm nastavio da je kuva, jos ga ja pitam znas li kako, kao znam naravno samo ti knedle napravi kad ustanes ne znam hoce li meni dobre ispasti i ustala ja i pitam je li se skuvala, kaze on na najtisoj je vatri ja sam dodavao svako malo vodeuser posted image . Moja pileca supa se kuvala tri i po sata i naravno zavrsila je kod cuka, mislim da su se i kosti raspale od batakauser posted image . toliko o kulinarskom umjecu mog muzauser posted image

clock-img

18.01.2012, 19:21

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Jelena, želim vam da dobro prođe noć user posted image

Super pa si, barem, malo sna "uhvatila"...

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

18.01.2012, 19:24

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Vece moje zene,
ma nema sande da procitam 20 stranica od jutros, brate aktivne ste pravo majkemiuser posted image .I samo s teme na tebu, upravila sam samo da je bilo price o sexu, ja volem mnogo istouser posted image user posted image i bas mu se radujemuser posted image
A.je dobro Bogu hvala, jede, super u vrticu, manje kaslje, ali zlocko je pravi, a jos nije nikako dobio puc-puc izgleda da cu morati pokusati i tu metoduuser posted image , prica jos malo nece paliti kod njegauser posted image
jelena, ti napisa neki dan da je dobar sareni grah, koji je to? Ja samo koristim bijeli u ishrani..

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

18.01.2012, 19:26

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

tresnjo Selma ..tresnjo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

18.01.2012, 19:30

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: koka i po

tresnjo Selma ..tresnjo user posted image

Onaj smeđi jel?

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

18.01.2012, 19:33

clock-img

Anoniman

pa saren, ne znam kako se zove, ali zrno, graska je sareno. to meni rekao dr na jezeru.

clock-img

18.01.2012, 19:33

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

nije nego sareni...onaj "seljacki".

kad budete htjeli kupiti..trazite sareni grah tresnju i to onaj visoki sto ide uz pritke user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 18.1.2012 19:38:00 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

18.01.2012, 20:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

selma
smeđi je ovo...on se najčešće koristi u mješanju sa salatama i meksičkoj hrani...pri kuhanju njega ne treba zaprška
http://www4.slikomat.com/11/0118/yxk--oko-g.jpg

šareni je ovo...njega kad kuhaš ne moraš zapržavati...mi ovaj jedino i kuhamo...super dobra je u konzumu, njihovo pakovanje K+ ni 4 km nije 1 kg
http://www4.slikomat.com/11/0118/gga-areni-.jpg

a bijeli je bijeli tzv tetovacuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.01.2012, 20:09

clock-img

Leena

pencil-img

2841

samo da mahnem, krenuh citati, ali bole me oci od posla danas, a i vi vrijedne opetuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

18.01.2012, 20:15

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

e hvala na pojasljenjuuser posted image
ja koristim bijeli mali i bijeli veliki za grafce na tavce user posted image i smedji za salate hladne, e sad cu kupiti i sareni i probatiuser posted image
Hvalauser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

18.01.2012, 20:38

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Odose djevojke moje na turneju...user posted image

a ja da ne sjedoh ovdje ne bih znala da koristim sareni grahuser posted image

I moram vam reci da cu zabraniti sebi odlaske u samoposlugu...user posted image
sad skrsih ogroman iznos, a nista od toga nije konkretno...
Sto bi moja mama rekla: Nigdje rucka...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

18.01.2012, 20:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj tajra ja ne diem u samoposligu tj granam loklani..vazad beze nešto uzeme ičim izazvanauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.01.2012, 20:50

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

A jos sam ponijela spisak...user posted image

Sve za kuhinju i kupatilo...
nikakav luksuz, nista slatko, nista kao neko gotovo jelo, ne neke osnovne namirnice (to dobijemo u velikim pakovanjima) i sl.

Stvarno je "korpa" sve skupljauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

18.01.2012, 20:55

clock-img

InLove

pencil-img

538

Vecer zenice. E bas ste nekakve, o svemu pricate a najmanje o bebama user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

18.01.2012, 20:58

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Za sve su bebe krive....

Zbog njih se seksamo, zbog njih se svadjamo, za njih kupujemo, za njih kuhamo, zbog njih kukamo, s njima bolujemo, s njima se smijemo, bez njih placemo...

Da nije zatrudnjivanja, trudnoce, beba i djece - ne bi bilo RR

clock-img

18.01.2012, 21:00

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: tajra

Za sve su bebe krive....

Zbog njih se seksamo, zbog njih se svadjamo, za njih kupujemo, za njih kuhamo, zbog njih kukamo, s njima bolujemo, s njima se smijemo, bez njih placemo...

Da nije zatrudnjivanja, trudnoce, beba i djece - ne bi bilo RR

user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

18.01.2012, 21:31

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

dobro veče...

stavila N da spava pa rekoh da iščitam šta ste pisale ali niste puno. danas ste bile aktivne dok sam ja muku mučila sa serverima, jedva sam vas malo pohvatala.

odemo poslije podne mm, N i ja do Mercatora na Ilidži. kupovala nešto u Intersportu i Dm-u. N malo trčkalara po prodavnicama i dođemo kući, izvadim dijete iz  ona sva mokra. majka brižna je zaboravila presvući kada smo krenuli i ona se na povratku upiškila da je sve na njoj mokro bilo.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

18.01.2012, 21:33

clock-img

Anoniman

Stvarno nemajko jedna, prstacu se druziti sa tobom, nego mogu li te zvrcnuti da te nseto pitam, spavaju li ukucani da koga ne probudim.

Zadnji članci

article-img