Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mj. dana pred porod...A sada imam, mislim100kg :-(((((((((((
ja ti ne mogu bre otvoriti ovu stranicu/sliku
isto, puno giga
18.01.2012, 14:30
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Iman83
Tjerate me da tražim trudnjačke slike...da vidite nasukanog kita
nemoj zafrkavati nego ove s pet i pol, ne valja im vaga
nije 5 i pol nego jedva 5kg. i nebih da se hvalim, ružit će me Noa ali kako da stavim sliku kada sam ista kao i porije samo imala stomak?! pa mislim nema smisla.....manekenka i to ti je
ali kako to fakat? mislim, ni ja se nisam uopste promijenila, samo stomak i to ne bas veliki, i sama se pitam gdje mi se rasporedilo tih 13kg
18.01.2012, 14:31
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
pocahontas, nađi me ako želiš na fb Vedad Edna Hadžibegić i tu ima sličica trudnička..
ja već poslala zahtjev, primiii meee svidjaš mi se
18.01.2012, 14:31
Anoniman
nije 5 i pol nego jedva 5kg. i nebih da se hvalim, ružit će me Noa ali kako da stavim sliku kada sam ista kao i porije samo imala stomak?! pa mislim nema smisla.....manekenka i to ti je
ama samo se ti pohvali ja da stavim jednu sliku poslije poroda kojoj se ismijem kad sam najsj....... majka u majici kratkih rukava drzi bebu koje sam bicepse imala djetetova glava se ne vidi uopce
Mj. dana pred porod...A sada imam, mislim100kg :-(((((((((((
ja ti ne mogu bre otvoriti ovu stranicu/sliku
isto, puno giga
Hahah..dodaj me ii ti..Nije to do GB..nego velika žena..teško stala u kadar..hihihihi
ma ne zezaj
18.01.2012, 14:33
sretna_mama
437
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
pocahontas, nađi me ako želiš na fb Vedad Edna Hadžibegić i tu ima sličica trudnička..
ja već poslala zahtjev, primiii meee svidjaš mi se
:-D..NEMA JOŠ POZIVA..hihihih..lov juuuuuuuu..hihi
18.01.2012, 14:36
pocahontas
2546
koje sam bicebse imala
ja ih i sad imam
zamisli kako se ta ručka ubila za hrmoniku svirat
18.01.2012, 14:36
teacher75
5394
niko ne moze znati kadaaaa je tacno vrijeme da djete dodje na svijet niti mogu doktori izracunati , ovdje se ceka dok majka ne dobije bolove da se porodi i dok se ne otvori , s tim kada predje ide svaki drugi dan na kontorlu ako nema nista sumnjivo nista se ni ne poduzima ceka se prirodan tok radnje, cim se pocinje otvarati znam moju jetrvu ej bila 4 prsta poslali su je u bolnicu i tamo je cekala apr dana da se pocne normalno poradjat zato je se vala i prorodial ruk cuk jer nisu nazor iz nje vadili djete.
upravo tako, i ja sam zadnji mjesec išla svaki drugi dan na pregled i uvijek je sve bilo ok, za intervencije nije bilo mjesta Kada sam bila otvorena 7-8 prstiju tada i ostadoh čak i sa otvorena 4 prsta nisam htjela ostati, otišla do mame na kafu, pa kući nešto jela, istuširala se i tek onda otišla na porod.... 5 sati poslije konstatacije da sam otvorena 4-5 prstiju Zamislite soprajza kad mi rekoše da sam otvorena 7-8 prstiju a mene ništa ne boli i odmah u salu za porod svakoj trudnici bi preporučila što više kretanja i nastojanja da se puno ne udeblja, ne treba se jesti za dvoje, jedite normalno kao i uvijek do duše ja sam malo više pila soka od mrkve, jela malo više voća i povrća i gledala da od mesa jedem isključivo teletinu
ja dosla u porodiliste sa laganim bolovima u razmaku od nekoliko minuta, bila otvorena samo 2 prsta i za samo 3 sata se potpuno otvorila i rodila da mi je opet takav porod bila bih presretna, samo da mi jos epiziotomija bude bolja jer me to bas napatilo
18.01.2012, 14:37
ladyblue RR
1848
ali kako to fakat? mislim, ni ja se nisam uopste promijenila, samo stomak i to ne bas veliki, i sama se pitam gdje mi se rasporedilo tih 13kg
namam pojma. to nikome nije jasno. ja sam prvih pola kg dobila tek u 7. mjesecu i jedva dobacila do 5 kg. i ginekolog me opasno ružio kako moram više dobivati na težini i kada sam otišla na porod svi se zijanili kada su me pitali za težinu prije trudnoće. zato su svi i očekivali neku sitnu bebu. rodim ja N sa 4150gr. na porodu izgubim 12 kg i izađem iz bolnice k'o avet. jedva sam se ja udebljada na svoju težinu prije trudnoće. šega pravo, ali je tako!
18.01.2012, 14:41
R&T@
5982
. na porodu izgubim 12 kg i izađem iz bolnice k'o avet.
Zeno draga, sto si toliko smrsala? Je li bilo nekih komplikacija?
18.01.2012, 14:45
megi
935
Lady ja srecom jesam
ali mm nije siguran pa vidjecemo
18.01.2012, 14:46
Neca xxx
1126
mrzim neplanske nenajavljene sastanke i to bas kada mi je skoro pa kraj radnog vremena
Joj Pocahontas, da li ti to radis do 15 h??? Zavidim ti!!
18.01.2012, 14:46
veeseelaa
20552
koje sam bicebse imala
ja ih i sad imam
zamisli kako se ta ručka ubila za hrmoniku svirat
da, ja sam mm pokidala držače na harmonici heheheh al ima to i svojim prednosti hahahah npr bez problema iznesem 15 KG na treći sprat u jednoj ruci dok je u drugoj Ajša od 19 KG
18.01.2012, 14:47
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: tajra
ti si fenomen u svakom slučaju
18.01.2012, 14:47
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
mrzim neplanske nenajavljene sastanke i to bas kada mi je skoro pa kraj radnog vremena
ma garant do 16 al sastanci se oduže, nikad ih nije dobro održavati nakon 13 sati
18.01.2012, 14:48
ladyblue RR
1848
ništa, normalan porod. znam da je N bila teška 4150 gr, posteljca je bila džinovska i jesam krvarila dosta nakon poroda ali to je kod mene normalno stanje jer imam problema sa koagulacijom. ali gdje ode 12 kg, pojma nemam. znam da sam bila u -7 kg i vratila sam ih tek nedavno. možda još nisam kilicu ali i ne moram je vraćati što se mene tiče. svakako starim pa ću se početi debljati
Anoniman
ja na porodu izgubila 4-5 kg a u Noi bilo 3.700 al sam zato za 6 mjeseci izgubila ostale kg i narusila svoje zdravlje nisam namjerno nego jednostavno se nesto poklopilo
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
da, ali zato ustajem na sehur već u 6h da bi u 7h bila na poslu..isto ti ga dodje..inace je radno vrijeme ovdje kod nas od 8.30 do 16.30 ali ja pitala šefa da radim ovako, kaze on kako god hoces, meni je samo bitno da je posao odrađen! btw, klijente sam upravo kolegi prebacila..kasne, a nečekala ih ja overtime
18.01.2012, 14:49
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: teacher75
niko ne moze znati kadaaaa je tacno vrijeme da djete dodje na svijet niti mogu doktori izracunati , ovdje se ceka dok majka ne dobije bolove da se porodi i dok se ne otvori , s tim kada predje ide svaki drugi dan na kontorlu ako nema nista sumnjivo nista se ni ne poduzima ceka se prirodan tok radnje, cim se pocinje otvarati znam moju jetrvu ej bila 4 prsta poslali su je u bolnicu i tamo je cekala apr dana da se pocne normalno poradjat zato je se vala i prorodial ruk cuk jer nisu nazor iz nje vadili djete.
upravo tako, i ja sam zadnji mjesec išla svaki drugi dan na pregled i uvijek je sve bilo ok, za intervencije nije bilo mjesta Kada sam bila otvorena 7-8 prstiju tada i ostadoh čak i sa otvorena 4 prsta nisam htjela ostati, otišla do mame na kafu, pa kući nešto jela, istuširala se i tek onda otišla na porod.... 5 sati poslije konstatacije da sam otvorena 4-5 prstiju Zamislite soprajza kad mi rekoše da sam otvorena 7-8 prstiju a mene ništa ne boli i odmah u salu za porod svakoj trudnici bi preporučila što više kretanja i nastojanja da se puno ne udeblja, ne treba se jesti za dvoje, jedite normalno kao i uvijek do duše ja sam malo više pila soka od mrkve, jela malo više voća i povrća i gledala da od mesa jedem isključivo teletinu
ja dosla u porodiliste sa laganim bolovima u razmaku od nekoliko minuta, bila otvorena samo 2 prsta i za samo 3 sata se potpuno otvorila i rodila da mi je opet takav porod bila bih presretna, samo da mi jos epiziotomija bude bolja jer me to bas napatilo
ma da to je brz porod zaista moj je trajao 1,5 sat... od prvog bola do izgona bebe al što kažeš zato epi od do
18.01.2012, 14:50
veeseelaa
20552
ništa, normalan porod. znam da je N bila teška 4150 gr, posteljca je bila džinovska i jesam krvarila dosta nakon poroda ali to je kod mene normalno stanje jer imam problema sa koagulacijom. ali gdje ode 12 kg, pojma nemam. znam da sam bila u -7 kg i vratila sam ih tek nedavno. možda još nisam kilicu ali i ne moram je vraćati što se mene tiče. svakako starim pa ću se početi debljati
i ja sam izgubila pravo kg nakon poroda, beba bila 4350, i krvarila sam pravo
18.01.2012, 14:52
*pcelica*
1815
Dok sam ja kolac napravila i obavila pripreme za rucak ovdje se deset stranica nakupilo, dok iscitam ima rucak da izgori
18.01.2012, 14:55
sretna_mama
437
mene selebriti nagovori na forum..Ne mogu se odlijepiti od vas..Pih...