cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

18.01.2012, 14:30

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

pocahontas, nađi me ako želiš na fb Vedad Edna Hadžibegić i tu ima sličica trudnička..

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=166262450078035&set=a.166261956744751.28271.100000828436875&type=3&theater

Mj. dana pred porod...A sada imam, mislim100kg :-(((((((((((

ja ti ne mogu bre otvoriti ovu stranicu/sliku user posted image

isto, puno giga user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Iman83

Tjerate me da tražim trudnjačke slike...da vidite nasukanog kita user posted image

nemoj zafrkavati user posted image
nego ove s pet i pol, ne valja im vaga user posted image

nije 5 i pol nego jedva 5kg. i nebih da se hvalim, ružit će me Noauser posted image  ali kako da stavim sliku kada sam ista kao i porije samo imala stomak?! pa mislim nema smisla.....manekenka i to ti jeuser posted image user posted image user posted image

ali kako to fakat? mislim, ni ja se nisam uopste promijenila, samo stomak i to ne bas veliki, i sama se pitam gdje mi se rasporedilo tih 13kguser posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.01.2012, 14:31

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pocahontas, nađi me ako želiš na fb Vedad Edna Hadžibegić i tu ima sličica trudnička..

ja već poslala zahtjev, primiii meee
svidjaš mi seuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:31

clock-img

Anoniman

Tjerate me da tražim trudnjačke slike...da vidite nasukanog kita user posted image

nije 5 i pol nego jedva 5kg. i nebih da se hvalim, ružit će me Noauser posted image  ali kako da stavim sliku kada sam ista kao i porije samo imala stomak?! pa mislim nema smisla.....manekenka i to ti jeuser posted image user posted image user posted image

ama samo se ti pohvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja da stavim jednu sliku poslije poroda kojoj se ismijem kad sam najsj.......user posted image user posted image
majka u majici kratkih rukava drzi bebuuser posted image user posted image koje sam bicepse imala djetetova glava se ne vidi uopceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2012, 14:32

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=166262450078035&set=a.166261956744751.28271.100000828436875&type=3&theater

Hahah..dodaj me ii ti..Nije to do GB..nego velika žena..teško stala u kadar..hihihihi

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

koje sam bicebse imala

ja ih i sad imam user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Hahah..dodaj me ii ti..Nije to do GB..nego velika žena..teško stala u kadar..hihihihi

ma ne zezaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:33

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

ja već poslala zahtjev, primiii meee
svidjaš mi seuser posted image

:-D..NEMA JOŠ POZIVA..hihihih..lov juuuuuuuu..hihi

clock-img

18.01.2012, 14:36

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

koje sam bicebse imala

zamisli kako se ta ručka ubila za hrmoniku svirat user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.01.2012, 14:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

niko ne moze znati kadaaaa je tacno vrijeme da djete dodje na svijet niti mogu doktori izracunati , ovdje se ceka dok majka ne dobije bolove da se porodi i dok se ne otvori , s tim kada predje ide svaki drugi dan na kontorlu ako nema nista sumnjivo nista se ni ne poduzima ceka se prirodan tok radnje, cim se pocinje otvarati znam moju jetrvu ej bila 4 prsta poslali su je u bolnicu i tamo je cekala apr dana da se pocne normalno poradjat zato je se vala i prorodial ruk cuk jer nisu nazor iz nje vadili djete.

upravo tako, i ja sam zadnji mjesec išla svaki drugi dan na pregled i uvijek je sve bilo ok, za intervencije nije bilo mjesta
Kada sam bila otvorena 7-8 prstiju tada i ostadoh
čak i sa otvorena 4 prsta nisam htjela ostati, otišla do mame na kafu, pa kući nešto jela, istuširala se i tek onda otišla na porod.... 5 sati poslije konstatacije da sam otvorena 4-5 prstiju
Zamislite soprajza kad mi rekoše da sam otvorena 7-8 prstiju a mene ništa ne boli user posted image i odmah u salu za porod user posted image
svakoj trudnici bi preporučila što više kretanja i nastojanja da se puno ne udeblja, ne treba se jesti za dvoje, jedite normalno kao i uvijek
do duše ja sam malo više pila soka od mrkve, jela malo više voća i povrća i gledala da od mesa jedem isključivo teletinu user posted image

ja dosla u porodiliste sa laganim bolovima u razmaku od nekoliko minuta, bila otvorena samo 2 prsta i za samo 3 sata se potpuno otvorila i rodilauser posted image da mi je opet takav porod bila bih presretna, samo da mi jos epiziotomija bude bolja jer me to bas napatilo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.01.2012, 14:37

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ali kako to fakat? mislim, ni ja se nisam uopste promijenila, samo stomak i to ne bas veliki, i sama se pitam gdje mi se rasporedilo tih 13kguser posted image

namam pojma. to nikome nije jasno. ja sam prvih pola kg dobila tek u 7. mjesecu i jedva dobacila do 5 kg. i ginekolog me opasno ružio kako moram više dobivati na težini i kada sam otišla na porod svi se zijanili kada su me pitali za težinu prije trudnoće. zato su svi i očekivali neku sitnu bebu. rodim ja N sa 4150gr. na porodu izgubim 12 kg i izađem iz bolnice k'o avet. jedva sam se ja udebljada na svoju težinu prije trudnoće. šega pravo, ali je tako!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

18.01.2012, 14:41

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

. na porodu izgubim 12 kg i izađem iz bolnice k'o avet.

Zeno draga, sto si toliko smrsala?
Je li bilo nekih komplikacija?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

18.01.2012, 14:45

clock-img

megi

pencil-img

935

Lady
ja srecom jesam

ali mm nije siguran
pa vidjecemo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

18.01.2012, 14:46

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

mrzim neplanske nenajavljene sastanke i to bas kada mi je skoro pa kraj radnog vremenauser posted image

Joj Pocahontas, da li ti to radis do 15 h??? Zavidim ti!! user posted image

clock-img

18.01.2012, 14:46

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

koje sam bicebse imala

zamisli kako se ta ručka ubila za hrmoniku svirat user posted image user posted image

da, ja sam mm pokidala držače na harmonici heheheh
al ima to i svojim prednosti hahahah npr bez problema iznesem 15 KG na treći sprat u jednoj ruci user posted image dok je u drugoj Ajša od 19 KG user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:47

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: tajra

ti si fenomen u svakom slučaju

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.01.2012, 14:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

mrzim neplanske nenajavljene sastanke i to bas kada mi je skoro pa kraj radnog vremenauser posted image

ma garant do 16
al sastanci se oduže, nikad ih nije dobro održavati nakon 13 sati user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:48

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ništa, normalan porod. znam da je N bila teška 4150 gr, posteljca je bila džinovska i jesam krvarila dosta nakon poroda ali to je kod mene normalno stanje jer imam problema sa koagulacijom. ali gdje ode 12 kg, pojma nemam. znam da sam bila u -7 kg i vratila sam ih tek nedavno. možda još nisam kilicu ali i ne moram je vraćati što se mene tiče. svakako starim pa ću se početi debljatiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

clock-img

Anoniman

ja na porodu izgubila 4-5 kg a u Noi bilo 3.700user posted image user posted image user posted image al sam zato za 6 mjeseci izgubila ostale kg i narusila svoje zdravljeuser posted image nisam namjerno nego jednostavno se nesto poklopilouser posted image

clock-img

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

da, ali zato ustajem na sehur već u 6h da bi u 7h bila na poslu..isto ti ga dodje..inace je radno vrijeme ovdje kod nas od 8.30 do 16.30 ali ja pitala šefa da radim ovako, kaze on kako god hoces, meni je samo bitno da je posao odrađen! user posted image
btw, klijente sam upravo kolegi prebacila..kasne, a nečekala ih ja overtime user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.01.2012, 14:49

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

niko ne moze znati kadaaaa je tacno vrijeme da djete dodje na svijet niti mogu doktori izracunati , ovdje se ceka dok majka ne dobije bolove da se porodi i dok se ne otvori , s tim kada predje ide svaki drugi dan na kontorlu ako nema nista sumnjivo nista se ni ne poduzima ceka se prirodan tok radnje, cim se pocinje otvarati znam moju jetrvu ej bila 4 prsta poslali su je u bolnicu i tamo je cekala apr dana da se pocne normalno poradjat zato je se vala i prorodial ruk cuk jer nisu nazor iz nje vadili djete.

upravo tako, i ja sam zadnji mjesec išla svaki drugi dan na pregled i uvijek je sve bilo ok, za intervencije nije bilo mjesta
Kada sam bila otvorena 7-8 prstiju tada i ostadoh
čak i sa otvorena 4 prsta nisam htjela ostati, otišla do mame na kafu, pa kući nešto jela, istuširala se i tek onda otišla na porod.... 5 sati poslije konstatacije da sam otvorena 4-5 prstiju
Zamislite soprajza kad mi rekoše da sam otvorena 7-8 prstiju a mene ništa ne boli user posted image i odmah u salu za porod user posted image
svakoj trudnici bi preporučila što više kretanja i nastojanja da se puno ne udeblja, ne treba se jesti za dvoje, jedite normalno kao i uvijek
do duše ja sam malo više pila soka od mrkve, jela malo više voća i povrća i gledala da od mesa jedem isključivo teletinu user posted image

ja dosla u porodiliste sa laganim bolovima u razmaku od nekoliko minuta, bila otvorena samo 2 prsta i za samo 3 sata se potpuno otvorila i rodilauser posted image da mi je opet takav porod bila bih presretna, samo da mi jos epiziotomija bude bolja jer me to bas napatilo

ma da to je brz porod zaista
moj je trajao 1,5 sat... od prvog bola do izgona bebe
al što kažeš zato epi od do user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:50

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ništa, normalan porod. znam da je N bila teška 4150 gr, posteljca je bila džinovska i jesam krvarila dosta nakon poroda ali to je kod mene normalno stanje jer imam problema sa koagulacijom. ali gdje ode 12 kg, pojma nemam. znam da sam bila u -7 kg i vratila sam ih tek nedavno. možda još nisam kilicu ali i ne moram je vraćati što se mene tiče. svakako starim pa ću se početi debljatiuser posted image

i ja sam izgubila pravo kg nakon poroda, beba bila 4350, i krvarila sam pravo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.01.2012, 14:52

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Dok sam ja kolac napravila i obavila pripreme za rucak ovdje se deset stranica nakupilo, dok iscitam ima rucak da izgori user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

18.01.2012, 14:55

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

mene selebriti nagovori na forum..Ne mogu se odlijepiti od vas..Pih...

Zadnji članci

article-img