Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mogu ja taj rhinostop recimo u frigic staviti i kad bi nedo bog dosla nam hunjavice prehlada neka a nadam se da nece vise dal bi smjela ja to ukljucit na svoju ruku taurus ?
to možeš... i ja ga uvijek imam... sreća nije nam trebao al odgovorno tvrdim d amie j stariju najmanje 4 puta spasio antibiotika i doktora
mene smao zanimalo dal se smije on korititi sa ovim sirupom... neka nam taurus kaže...
18.01.2012, 13:07
bebacha
1170
koje kapi. kad je on ima to prosli put.jel dobio iste kapi i jestel poslije radili kontrolni nalaz
18.01.2012, 13:08
R&T@
5982
Duze sam ovu R. oblacila nego sto je bila vani
Valjda joj bilo hladno... kaze: Mokar snijeg
A T. pokusava napraviti najveceg Snjeskovica u mahali
18.01.2012, 13:08
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
18.01.2012, 13:10
bebacha
1170
Tajra kod nas nema snijega ni za grudvanje kontam da hoce jos padat pa da odemo za vikend na vikendicu,da se malo sankamo
18.01.2012, 13:10
Mirkica
6978
Hanady ima zena majek mi moja jetrva se porodila ko nista ma ona kaze da je vece bolove imala kada dobije periodu , a nema ej sta vidjeti bolan 50 kg ona ima kad je otisla da se porodi imala najvie 59 ma sitna , ali se porodi u sekundu i ja se cudim al ima .
18.01.2012, 13:11
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: koka i po
aloha dame... za Vedu... lady da mi moje godine dopustaju rekla bih ti hajd razguli i kupi sebi ginko (ovo nisam ja napisala..progovorio sejtan iz mene
Jjjjjjjjjjjjjooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjj Izvinjajem se
18.01.2012, 13:12
Anoniman
lady , jel L stao kasalj??? jel ide na bolje .
18.01.2012, 13:15
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Nije mi jasno otkud kombiunacija rhinostopa i pholcodina jer oba djeluju malo na nertvni sistem ako ti dijete baci da spava ne cudi se....
e ovo mene zanim...kombinacija ova dav lijeka...taurusssssssss gdje ode...
apotekarko kako ste nam vi...što činite
ma ne mogu sve pohvatati ovdje
ova kombinacija može...tj nema razloga da ne može i nema nikakvih kontaindikacija a evo i zašto sastav rinostopa je: paracetamol-svi znamo šta je i kako je klorfeniramin-antihistaminik, protiv alergije...ima svoj mehanizam djelovanja neovisno o pholcodinu pseudoefedrin-steže periferne krvne sudove gornjih disajnih puteva i tako olakšava disanje
znači svi sasatojci pokrivaju simptome gripe i prehlade, ne djeluju na isti način kao pholcodin tako da nema razloga da se ne mogu kombinovati
ovakvom kombinacijom dr je htio da "pokrije" sve simptome
18.01.2012, 13:15
Lady26
9177
Preko dana slabije kaslje, ali kad se nakaslje - zrelo je, ali zato po skoro svu noc kaslje ali suho... Ma ne znam...nist' mi nije jasno...
18.01.2012, 13:17
R&T@
5982
Kod mene snijega i za grudvanje, i za lopatanje...
Iskreno, vec mastam o proljecu... pravo sam tanka s ogrjevom
18.01.2012, 13:17
Anoniman
taurus veliko hvala im na pojasnjenju
18.01.2012, 13:18
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Lady26
Preko dana slabije kaslje, ali kad se nakaslje - zrelo je, ali zato po skoro svu noc kaslje ali suho... Ma ne znam...nist' mi nije jasno...
Taurus hajd dok si tu Pije caj za kasalj i sirup Denivit plus (od prekjuce)...
18.01.2012, 13:20
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Hanady ima zena majek mi moja jetrva se porodila ko nista ma ona kaze da je vece bolove imala kada dobije periodu , a nema ej sta vidjeti bolan 50 kg ona ima kad je otisla da se porodi imala najvie 59 ma sitna , ali se porodi u sekundu i ja se cudim al ima .
znam ja da je sve idnividulano... al upravo zbog toga onako i regirala na post...
18.01.2012, 13:20
Anoniman
tajra bas to ima snjega kod vas za snjeska il T ide od komsija malo da "pozajmi " sebi da napravi snjesku bjelica ih ti bi proljece i ja bi rado ...
18.01.2012, 13:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Nije mi jasno otkud kombiunacija rhinostopa i pholcodina jer oba djeluju malo na nertvni sistem ako ti dijete baci da spava ne cudi se....
e ovo mene zanim...kombinacija ova dav lijeka...taurusssssssss gdje ode...
apotekarko kako ste nam vi...što činite
ma ne mogu sve pohvatati ovdje
ova kombinacija može...tj nema razloga da ne može i nema nikakvih kontaindikacija a evo i zašto sastav rinostopa je: paracetamol-svi znamo šta je i kako je klorfeniramin-antihistaminik, protiv alergije...ima svoj mehanizam djelovanja neovisno o pholcodinu pseudoefedrin-steže periferne krvne sudove gornjih disajnih puteva i tako olakšava disanje
znači svi sasatojci pokrivaju simptome gripe i prehlade, ne djeluju na isti način kao pholcodin tako da nema razloga da se ne mogu kombinovati
ovakvom kombinacijom dr je htio da "pokrije" sve simptome
eto felix...sve smo rješili... samo 2,5 ml folkodina ujutri, popodne i navečer kako ti je i rečeno i može rginostop...nastavite dok se ne smiri nosić
18.01.2012, 13:23
R&T@
5982
Meni su i trudnoce i porodi bili lahki, posebno s T. ali onaj strah kad mrvicu dovedes kuci mene je lomio...
Kazu ove moje novopecene trudnice: Ti ces nam sve pomoci...
A ja samo mislim: Lakse bih nosila i rodila za vas, nego vam dijete okupala
18.01.2012, 13:23
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Kod mene snijega i za grudvanje, i za lopatanje...
Iskreno, vec mastam o proljecu... pravo sam tanka s ogrjevom
mi nemamo kad snješka napraviti... ovaj vikend ako ga bude ...a neće s elahke šale kod nas ni otopiti ima da napravimo ogrmnog ogromnog snjegana...je rkdo na su bašti 60 cm snjega
18.01.2012, 13:26
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: felix
tajra bas to ima snjega kod vas za snjeska il T ide od komsija malo da "pozajmi " sebi da napravi snjesku bjelica ih ti bi proljece i ja bi rado ...
Na ovoj planini se snijeg ne posudjuje, vec gledas kako ces ga prebaciti kod komsije da malo dahnes
Evo vam mjera: T. upadne u snijeg do koljena...
< Poruku je uredio tajra -- 18.1.2012 13:27:14 >
18.01.2012, 13:26
Apotekarka
3918
Taurus mislila sam na doziranje rhinostopa da mora 6 sati proći od prve doze...da se smije ponovno uzeti isto i s paracetamol sir
18.01.2012, 13:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Meni su i trudnoce i porodi bili lahki, posebno s T. ali onaj strah kad mrvicu dovedes kuci mene je lomio...
Kazu ove moje novopecene trudnice: Ti ces nam sve pomoci...
A ja samo mislim: Lakse bih nosila i rodila za vas, nego vam dijete okupala
a vidiš ja sam opet sebe samu začudila...nevjerovatno sam ih obe uzela od prvoga dana i kupla i presvlačila... mislila sma neću ja to znati, nešto ću im slomiti... al nekako sa porodom totalno me opustilo... ja sam F nakon carskog sama kupla , mama mi poljevala a ja dijete prkeo ruke držala... dok mahir...hanadi je bilo i 40 dana haman poršlo a on je nije smo uzeti u ruke i mkorak napraviti...sliko se samo on stoji il sjede i mi mu naštimamo bebu za slikanje
i armana i samija i saru ja sam prva kupala oslobodi se trebat će im
18.01.2012, 13:27
Anoniman
a super hanady da nebi bilo ja nes izmisljam dajem heheh drago mi da mi taurus pojasni sve a i vama Jelena brzo ozdravljenje ani , ja se zadeverala oko sebe i A boze mene
18.01.2012, 13:29
Lady26
9177
Taurus hajd dok si tu Pije caj za kasalj i sirup Denivit plus (od prekjuce)...
18.01.2012, 13:30
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: felix
a super hanady da nebi bilo ja nes izmisljam dajem heheh drago mi da mi taurus pojasni sve a i vama Jelena brzo ozdravljenje ani , ja se zadeverala oko sebe i A boze mene
e ti si king...mi se žive iskirasmo oko lijekova koje daješ djetetu a ti nas optužuješ da mi mislimo da ti izmišljaš...oj felix felix kad se ne raspitujemo onda nas optužiš da te ignorišemo... Bogami ti si za ''degeneka''