Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
aaaaaaaaa...ne mogu da vjerujem da vas ima i gorih ...pa gdje ste bile kada sam ja ovdje kukala svaki dan da sam jedina koja nosi dijete 10 mj. ko slonica ...mene su najvise nervirali oni sto zovu da me pitaju "kad mislim" ko ono...meni se ne da...e te sam u stanju bila...ziknut ...bas su me znali iz cipela izbacit...i tim sam znala odbrusit .
Ja sam vecinom samo citala kad bih ugrabila vremena Tek sam se nekako pred kraj trudnoce registrovala i pocela pomalo pisati
18.01.2012, 11:29
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
18.01.2012, 11:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi sad iz dz...opet gnojna angina, blaza nego prosli put, i jaka upala oba uha. Nalazi katastrofalni, a u ponedjeljak prosli bili idealni, CRP 180, a leukociti 62, tako da opet antibiotik i pocecemo primati extencilin zastitne svako 15 dana i cekati da se udeblja jos nepuni kilogram da vadimo i ta goMna.
18.01.2012, 11:31
Anoniman
dadada ja sam tih dana bila napola luda al ovo stvarno,svako jutro u bolnicu na pregled ponesem stvari,oni me vrate Jelena žao mi je ja ti samo želim da budes jaka kao i dosad, mora krenuti na bolje vec jednom
18.01.2012, 11:33
vjestica
4335
jelena jeswt vas krenulo
18.01.2012, 11:36
rose
8709
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni je trudnoća bila školska, nikada nisam imala mučnine niti nesvjestice niti što slično radila sam do zadnjeg dana, čistila, prala prozore, penjala se itd Smiješno mi je bilo kad su mi u posjetu došli prijatelji i muž se sageo da trudnoj ženi zaveže cipele jer ona nije mogla ja i moj muž ostali paf ja sam mislila tada da je trudnoća svima valjda ista, al ja zaista nisam imala problem nikakav, mogla sam se saginjati, penjati i sl bez problema Što ne znači da u nekoj narednoj trudnoći aBd neću imati neki problem
hehe ni ja u 9 mjesecu nisam mogla saginjat se i vezat cipele...pa sam ih nekako navlacila bez odvezivanja i vezanja a nekad mi je i mm pomagao kad je tu ...na porod sam otisla s preko 90 kg
Mi sad iz dz...opet gnojna angina, blaza nego prosli put, i jaka upala oba uha. Nalazi katastrofalni, a u ponedjeljak prosli bili idealni, CRP 180, a leukociti 62, tako da opet antibiotik i pocecemo primati extencilin zastitne svako 15 dana i cekati da se udeblja jos nepuni kilogram da vadimo i ta goMna.
hebemu misa vise
18.01.2012, 11:38
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja sam čitala dadadu ...i njeno prenošenje ne ponovilo se
joj kad se sjetim a najkrvavije mi je...ja tako najavim da opet idem na kontrolu...oni mene vrate, naravno...al ja nemam zivaca od jada da pisem da su me opet vratili...pa citam vas...mora da se porodila...mora da su je ostavili...a ja sjedim i placem
Mya_81 RR
5531
Jelena, jesam li dobro procitala da su joj leukociti 62
Želimo vam što brže debljanje pa da se riješite tog s...
vjestica
4335
ja sam prevela 9 mjesec u crocsicama, zakon što se tiče zatrudnjenja, makar nema probelam sa mm i on bi drugo
18.01.2012, 11:39
Hanady RR
18727
još uvijek sam najača sa kilama u trudnoći ja sam sa 105 lijegala na sto kaže puzić popni se krneo porod...reko ja ne mogu ni uz stepenice, porađaj ovdje kakav crni sto
18.01.2012, 11:39
rose
8709
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Vesela ja sam poslije poroda smrsala od muke i bolesti, nisu mi lijecili upalu, pa mali isto u bolnici elem niti sma jela niti spavala od sekirancije...al dobro je mislila sam necu nikad smrsati ionako prije trudnoce nisam nikad vagala vise od 63 .....Bila me prpa uhvatila....Samo kad se sjetim nogu debelih jojjjjjj , tek sad shvatam one debele ljude, mislim morbidno debele , kroz sta prolaze
hehe...ja pocela oticati u 17-oj sedmice...na pola trudnoce vec nosila 2 broja vecu obucu..strava bilo vidjet mi gleznjeve...visok pritask u 9-om mjesecvu, otok spao tek nekoliko dana nakon poroda...srecom nije bilo mucnina ni tihklasicnih pratioca...al da su me bolila koljena jos mjesec dana nakon poroda, jesu
joj kad se sjetim a najkrvavije mi je...ja tako najavim da opet idem na kontrolu...oni mene vrate, naravno...al ja nemam zivaca od jada da pisem da su me opet vratili...pa citam vas...mora da se porodila...mora da su je ostavili...a ja sjedim i placem
joj dadada skršila i nas tada majkemi
18.01.2012, 11:41
*pcelica*
1815
Ja sam dr rekla hajd mi pomozi vidis da je visoko
18.01.2012, 11:42
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: jelenaT
jojjj... jeste sto posto sigurni da je uho? da nije urin? ja sam čitala da ovako visok crp ide kod urinarnih infekcija
18.01.2012, 11:44
vjestica
4335
kila tiče, tu sam dobro prošla sa 71 otišla na porod ai ja sam mala ženica, da ne mislite da je to nešt malo, za mene je i to bilo puno imala sam ooogromni stomaki sva sam se gegala sama sam sebi bila smiješna a sad kad vidim svoju sliku iz 9 mjeseca
18.01.2012, 11:44
R&T@
5982
Da ne bih bubnula sta i citirala u nevakat, samo cu reci da sam sve procitala...
A vi sad zamislite da sam svima odgovorila, a ja cu samo ono dvoje sto me "boli":
1. jelena
2. felix, iskreno se nadam da lazes da djetetu dajes taj sirup tri puta dnevno
18.01.2012, 11:45
Anoniman
sto?????? ne dajem na svoju ruku dokt propisao 3 puta dnevno????? nekontam
18.01.2012, 11:47
*pcelica*
1815
IZVORNA PORUKA: vjestica
kila tiče, tu sam dobro prošla sa 71 otišla na porod ai ja sam mala ženica, da ne mislite da je to nešt malo, za mene je i to bilo puno imala sam ooogromni stomaki sva sam se gegala sama sam sebi bila smiješna a sad kad vidim svoju sliku iz 9 mjeseca
Ovako i kod mene. Kad kazem dobila 10 kg svi mi kazu nije to nista, ali na moju visinu stvarno puno. Jos kad mi je sestra pokazala sliku sto me je slikala u bolnici dan prije poroda Cijeli sam krevet zauzela
18.01.2012, 11:50
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: felix
daj reci nam..sad si i nas zadeverala..ja evo "proguglah" i vidjeh da izaziva nekakvu ovisnost?
18.01.2012, 11:51
lejla80
1495
Ima li neka od vas broj od dr Lejle Imsirije ili Sanjina Dekovica da mi posalje na pp, treba mi hitno
18.01.2012, 11:52
Mya_81 RR
5531
Felix, to je jak sirup koji ima sedirajuće dejstvo i naravno ako se pretjeruje u dozama stvara ovisnost.
18.01.2012, 11:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: felix
daj reci nam..sad si i nas zadeverala..ja evo "proguglah" i vidjeh da izaziva nekakvu ovisnost?
kakvu ovisnost o cem vi ja vas nista ne kontam dajem obicni sirup za kasalj koji mi je DOKTOR PROPISAO Ovisnost cega??????