Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kad nam osvane situVacija anonimna...mislim necemo mi znati da je to pahuljica otvorila ... mislim da ce tema biti dodje mi da pocnem sa muzem imati sex line ili skype sex koliko mi fali
Bebacha pozdravi svekrvu , ma zeno da se ne salim i ne zezam mislis da bih normalna ostala, valjda sam jos normalna
17.01.2012, 23:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Kad nam osvane situVacija anonimna...mislim necemo mi znati da je to pahuljica otvorila ... mislim da ce tema biti dodje mi da pocnem sa muzem imati sex line ili skype sex koliko mi fali
Bebacha pozdravi svekrvu , ma zeno da se ne salim i ne zezam mislis da bih normalna ostala, valjda sam jos normalna
Zar mislis da vec nismo
17.01.2012, 23:40
Anoniman
Taurus zene su pisale da kad otvore fiziolosku da ubrizgavaju u nos djeci treba da je bace posle 15 dana jer izlapi. zato kazem gdje moze slana voda izlapiti, samo sto je kao sto sam rekla, kao sto si i ti rekla ona sterilna.
17.01.2012, 23:41
Anoniman
Vesela necemo sad u detalje...mislim . pahuljice mm je dao Ani ime, on je rekao Ana cim sam ostala trudna i ni jednog trena se nije pokolebao niti promjenio misljenje ni na sekundu.
17.01.2012, 23:42
Anoniman
Pahuljo ipak predjite na slype sex, skup taj sex phone , znas li ti zeno gdje je Abu Dhabi
17.01.2012, 23:43
Anoniman
Vesela necemo sad u detalje...mislim . pahuljice mm je dao Ani ime, on je rekao Ana cim sam ostala trudna i ni jednog trena se nije pokolebao niti promjenio misljenje ni na sekundu.
Meni je to ime olicenje njeznosti, zenstvenosti...a uvijek moderno i lahko ga izgovarati svugdje i lijepo ga je napisati pisanim slovima I sve Ane koje znam su bile prelijepe i uzor. Uh sto i ja nahvalih...samo kad krenem
17.01.2012, 23:43
rose
8709
Evo od voltarena joj je spala na 38,2, a stavila joj ga u pola deset, nikako skroz da spadne. A kako koji put joj skoci tako joj je visocija temp.
Evo da i ja budem rose . Neki dan ste pisali o fizioloskoj i pisale ste da 15 dana otvorena stoji...hajde vi meni recite moze li posoljena voda izlapiti? u biti fizioloska je posoljena destilovana voda sa jos nekim minijaturnim primjesama. Koristite fiziolosku do roka na pakovanju, mada moze i kasnije. Venozno ne smije otvorena se koristiti, ali inhalaciono i u nos smije.
ma moras citirati ali obavezno neku raspravu s tenzijama i samo onda kada je ista zaivrsena
btw i ja ovako s fizioloskom imam jednu sa zabodenom spricom vec mjesecima...nama srecom nije cesto trebala a i ova moja ne da ukapat u nos ni kad nam treba...pa bocica stoji
17.01.2012, 23:45
taurus
3578
Taurus zene su pisale da kad otvore fiziolosku da ubrizgavaju u nos djeci treba da je bace posle 15 dana jer izlapi. zato kazem gdje moze slana voda izlapiti, samo sto je kao sto sam rekla, kao sto si i ti rekla ona sterilna.
ne može izlapiti...gubi sterilnost stajanjem, ali to nije bitno jer se koristi za nos i inhalacije važno je da se ona igla ne vadi jer na taj način se unose bakterije koje tu imaju idealne uslove za razmnožavanje
17.01.2012, 23:47
Anoniman
Pa to im i ja kazem, postala sam kao rose, a ta diskusija bila prije par dana, ali ja zaboravih vam napisati
17.01.2012, 23:47
Anoniman
Hanady, sto virkas, haj sa rajom
17.01.2012, 23:48
Anoniman
Fala ti zeno sto mi dijete nahvali, nije sto je moja ali je divna , da vidite samo kako dijete svoju sobu rasprema
17.01.2012, 23:48
Hanady RR
18727
ja bacim jer mi neće zadugo zatrebat...il se tome ndama... a pored toga imama je na izvorz pa mi nije ni frka...
a meni moj suprug rekao tako...on je ipak školovan u tom smjeru ja se ne mješam đe mi mjesto nije u našem braku
17.01.2012, 23:49
rose
8709
Fala ti zeno sto mi dijete nahvali, nije sto je moja ali je divna , da vidite samo kako dijete svoju sobu rasprema
kako joj je lijepa soba jel ovo ona spava u kreveticu bez ograde?
ja bacim jer mi neće zadugo zatrebat...il se tome ndama... a pored toga imama je na izvorz pa mi nije ni frka...
a meni moj suprug rekao tako...on je ipak školovan u tom smjeru ja se ne mješam đe mi mjesto nije u našem braku
ne skontah šta ti je rekao...da je baciš nakon 15 dana
17.01.2012, 23:51
Anoniman
Medenjak lijepi Njeznica je prava, a tek sto hoce da bude velikaaa i mami da pomazeee Dusa
PS. i moja mama ima isti usisivac
Anoniman
Hvala rose, taurus... Ma ne spava, ali tu odmara, uzme svoje slikovnice traktor toma i dijete lezi i cita, ona spava u krevetcu, a to je meni i mm podstanarski krevet kad je ona bolesna.
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Hanady, sto virkas, haj sa rajom
imah posla...nova tema...dupla itd
a zdala sma se na jedna sajt sa zidnim satovima pa poslah mailom upit...plaho mi se dva dopala...trebaju mi hitno
17.01.2012, 23:52
Hanady RR
18727
pazi Ani poze ...koda je mojoj seki nešto... i ona u svijm situacijam spremno očekuje fotoaparat i kad usisva i suđe pere
17.01.2012, 23:53
Anoniman
Da Pahuljice kad si tu da te pitam, posto si ti sva u uredjenju enterijera, znas li gdje ima kupiti lijep luster, plafonjeru djeciju da su boje narandžasto-zelene. Nikako da zavrsimo djetetu sobu, jos mi ostalo to i prugice da nacrtam na ovom zidu oko prozora.
17.01.2012, 23:54
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ne skontah šta ti je rekao...da je baciš nakon 15 dana
tauus kad su mi obe bolesna j tovorim onu od 500 ml...kad je jedna onu do 250 ml... eleme nikada je ne potošim u jednoj turi bolesti...i nervira me s aonom iglom gore... ja ga pitala on mi kaže male troši 7 dana veliku 15 baci...mene strah također bakterija d ami s ene uvuku jer mi i ne zatreba zadugo... eleme mi toga imamo na izvoz...on rekao ja je bacim...kad zatreba druga ja otvorim... a venozno je i on meni rkeo 24 sata
17.01.2012, 23:54
Anoniman
Hanady kako smo mi divan zidni sat za djeciju sobu dobili, drveni a bubamara, a tako je lijepo uradjena i plus dobila Ana neke kutijice za snalice isto drvene i sa tematikom bubamare i one drvene plocice sa imenima dobili oboje, neka firma iz srbije radi, pravo bagatela, a prelijepo obradjeno drvo i prelijepo naslikano.
17.01.2012, 23:56
Hanady RR
18727
Hanady kako smo mi divan zidni sat za djeciju sobu dobili, drveni a bubamara, a tako je lijepo uradjena i plus dobila Ana neke kutijice za snalice isto drvene i sa tematikom bubamare i one drvene plocice sa imenima dobili oboje, neka firma iz srbije radi, pravo bagatela, a prelijepo obradjeno drvo i prelijepo naslikano.
kako s ezove firma...da googlam ia ja satove za dječije sobe uzimam... polako se bliži dna mojih zubnih navlaka a nakon toga djeca u svoju sobu ja u svoju...sve sma im uzela smao mi fale lijepi satovi da ih sparim
17.01.2012, 23:57
Anoniman
Da Pahuljice kad si tu da te pitam, posto si ti sva u uredjenju enterijera, znas li gdje ima kupiti lijep luster, plafonjeru djeciju da su boje narandžasto-zelene. Nikako da zavrsimo djetetu sobu, jos mi ostalo to i prugice da nacrtam na ovom zidu oko prozora.
Hoces jeftine ili skupe Mi smo nas luster za dnevnu kupili u Robotu kostao cijelih 54KM , a inace ima velik izbor u Robotu, Penny Plus-u, Fisu u Rajlovcu-jeftino, ima i haos dobrih stvari u jednoj radnji u Zagrebackoj, ali je malo skuplja.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 17.1.2012 23:58:05 >