cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

17.01.2012, 23:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: rose

a kad se zalaufam ko neki dan...onda sve lijepo iscitam pa odgovaram s citatima...pa u sred rasprave o slinavim nosicima i turama, ubacim raspravu o higojeni mlijecnih zuba nakon sto je ista uveliko dozivjela kulminaciju i zavrsnicu...user posted image

user posted image user posted image user posted image

to se zove dosljednostuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.01.2012, 23:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: bebacha

Jestel vi vidjeli kako mene Tekja zove na konakuser posted image

user posted image

ima se, moze seuser posted image

Sta se HValisuser posted image

clock-img

17.01.2012, 23:12

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Pahuljice a mene ne citasuser posted image nema vezeuser posted image user posted image
Felix trebala bi oko prvog,ko i plata u mog cojkauser posted image iskreno se nadan da hoce doci.obadvijeuser posted image
joj jest me neka dobra spucala.samo se smijem,sama.
hmmm da se zabrinemuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

17.01.2012, 23:13

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: vjestica

ignorisali me ili ne, ja pišem user posted image user posted image

potpisujem,nekad se sama sa sobom dopisujemuser posted image ja to uopste srcu ne primam,pa krenem od sebe mene A sto puta prekine pa ne znam ni sta sam procitala ni sta sam htjela pisati....ako je sta bitno kopiram i boldiramuser posted image meni je veci problem sto ne mogu sve pofatatiuser posted image user posted image   rose ti si me neki dan spasila,olaksala si mi citanjeuser posted image user posted image

a felix ne zezaj,ja ti neki dan citav esej o sisanju ispisala a ti me izignorisauser posted image

tekja vi opet isli u futuru blago vama,mi ove godine nikao na planinu ne odosmo bas nam se nije dalouser posted image a V je premeden,dusa slatkauser posted image evo ni A nije kakio 2 dana,ne zali se da ga nesto boli ali inace ima tvrdu stolicu p ame bas strah da ne dobije zatvoruser posted image

jelena draga ne znam sta reci vise,nadam se da joj se temp nece vracatiuser posted image

sto se noktica tice ja sam A uvijek rezala kada je budan,nesto me bilo strah kada sapva i nikad mi se nije bunio...naravno ne rezemo na rukama i nonama isti dan jer mu dosadiuser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 17.1.2012 23:15:09 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

17.01.2012, 23:15

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Teacher, kako te ignorisu...ja ti jutros user posted image na sinocnjem bum-tras...a ti nistauser posted image

pahuljice...klimam s cim imamuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

17.01.2012, 23:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Teacher, kako te ignorisu...ja ti jutros user posted image na sinocnjem bum-tras...a ti nistauser posted image

i primijetile ste kad sam spomenula da mi se mm nema kad okupatiuser posted image a to sto se veceras zalim na trudnicke bolove niko nistauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2012, 23:18

clock-img

Anoniman

Bebaca, jasta nego citam. Ma ja citam sve redom ako je 'moja' tema.user posted image Samo ne citiram ko Roseuser posted image A sto se tice ignorisanja...i ja primjetim da iza mog posta bude pauza, osim ako nekog ne prozovemuser posted image , ali mene to ne tangira, ja kazem sta ima i idem daljeuser posted image user posted image user posted image Kazu, dobro je za zdravljeuser posted image user posted image  

clock-img

17.01.2012, 23:19

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: teacher75

i mene u zadnje vrijeme svi ignorisuuser posted image

dobro dosla u klubuser posted image
mene svi ignore user posted image user posted image user posted image a ja pisem u prazno ne benda vise niko ni sto smo slabi ni zdraviuser posted image user posted image user posted image
al nema veze ja pise pisem user posted image user posted image user posted image
Tajra oooo primjetila si tackice moje user posted image ...

ma nije to ignorisanje, već je stvarno teško na ovoj temi sve pratitiuser posted image
ja sam se na bebama od 0-1 i na razgovorima u isčekivanju bebe super snalazila jer nas je bilo manje
ovdje nas je fakat puno, jer svi pišemo....i one koje imaju bebe od 1-2, kao i one sa većim bebama

clock-img

17.01.2012, 23:22

clock-img

Anoniman

i primijetile ste kad sam spomenula da mi se mm nema kad okupatiuser posted image a to sto se veceras zalim na trudnicke bolove niko nistauser posted image

a to je leglouser posted image user posted image Joj kad cu jauser posted image user posted image A za trudnicke...sta da ti kazem...izdrzi...jos malo 49 dana, cini mi se, je l de?user posted image Onda ce bolovi nestati, a umor nastatiuser posted image da te utjesimuser posted image

clock-img

17.01.2012, 23:24

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Pahuljice nemoj vise ti tjesit nikoguser posted image
kad dragi dolazi

clock-img

17.01.2012, 23:24

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: rose

a kad se zalaufam ko neki dan...onda sve lijepo iscitam pa odgovaram s citatima...pa u sred rasprave o slinavim nosicima i turama, ubacim raspravu o higojeni mlijecnih zuba nakon sto je ista uveliko dozivjela kulminaciju i zavrsnicu...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kad sad god vidim Rose zadnja pisala na temi, reko evo je opet nešto citira user posted image user posted image user posted image odoh vidjeti user posted image

et sad ne mogu reci da me ignorisu...bar jednu osobu zanima sta je rose sad izvukla da citira user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

17.01.2012, 23:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebacha

Pahuljice nemoj vise ti tjesit nikoguser posted image
kad dragi dolazi

Ma i ja se tjesim uvijek gorim.user posted image Kod mene se pokazalo produktivnimuser posted image user posted image user posted image A dragan dolazi aBd pocetkom majauser posted image

clock-img

17.01.2012, 23:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: megi

Tekja hvala user posted image

Lady evo mene, nesto me sve boli, ko da sam trudna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a curica je kod nane ove sedmice tako da mi je kuca prazna, ko fol bi trebalo da se malo odmorim a ja ne mogu da spavam, sve mi nesto neobicno user posted image

uh, i ja sam danas grozna. jedva hodam, pritisak mi dole ispod stomaka nenormalan, pubicna kost boli, ko da cu se sad poroditiuser posted image dobro mi je samo kad lezim... isla danas kod dr po neke uputnice i kaze da sto vise lezim i odmaram. nije mi ovako bilo u prosloj trudnoci, do zadnjeg dana sam bas bila pokretna. sad se uspusem kad se popnem uz par stepenicauser posted image jos me pati i tvrda stolica, hemeroidi, nisam ni s tim imala probleme prosli putuser posted image

evo ja da ponovim posto me niste primijetiliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2012, 23:28

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: gvendolina

rose ti si me neki dan spasila,olaksala si mi citanjeuser posted image user posted image

heh cak sam i korisna...nisu se samo izvrtali na glavu od smijeha kad upadnem user posted image

< Poruku je uredio rose -- 17.1.2012 23:32:16 >

clock-img

clock-img

taurus

pencil-img

3578

tiki ja sam u obje turdnoće imala probleme sa hemoroidima i najbolje mi je pomagala svinjska mast

clock-img

clock-img

Anoniman

Pahuljice da te ja utjesim kod mene keksa nije bilo jedanaest mjeseciuser posted image user posted image user posted image , nismo smjeli u trudnoci, posle meni mrsa na nezgodnom mjestu (mislim na rezu od carskog da pogresno sta ne pomislite, prljava je vama mastauser posted image ), kad se coJeka u mene ufatih, jadan on biuser posted image

Hvala vam drage moje, ma ne znam ni ja sama vise sta je, samo znam da je i psihicki i fizicki iscrpljujuce, pogotovo psihicki.

clock-img

17.01.2012, 23:30

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Bebaca, jasta nego citam. Ma ja citam sve redom ako je 'moja' tema.user posted image Samo ne citiram ko Roseuser posted image A sto se tice ignorisanja...i ja primjetim da iza mog posta bude pauza, osim ako nekog ne prozovemuser posted image , ali mene to ne tangira, ja kazem sta ima i idem daljeuser posted image user posted image user posted image Kazu, dobro je za zdravljeuser posted image user posted image  

heh pa moram citirati kad hocu da odgovorim na nesto s 259 strane a vi uveliko na 280-oj user posted image

clock-img

17.01.2012, 23:31

clock-img

taurus

pencil-img

3578

jelena kako je A večeras

clock-img

17.01.2012, 23:32

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Pahuljice izdrzi,izdrzao je Mujo i goreuser posted image

Jelo moja ti u svoj muci imas snage i salit se.svaka cast.jesam li ja tebi kad rekla da ti lijepo imeuser posted image user posted image tako se zove i moja svekrva.joj vidi me sto sam dobra snahauser posted image

clock-img

17.01.2012, 23:34

clock-img

Anoniman

Evo od voltarena joj je spala na 38,2, a stavila joj ga u pola deset, nikako skroz da spadne. A kako koji put joj skoci tako joj je visocija temp.

Evo da i ja budem roseuser posted image . Neki dan ste pisali o fizioloskoj i pisale ste da 15 dana otvorena stoji...hajde vi meni recite moze li posoljena voda izlapiti? u biti fizioloska je posoljena destilovana voda sa jos nekim minijaturnim primjesama. Koristite fiziolosku do roka na pakovanju, mada moze i kasnije. Venozno ne smije otvorena se koristiti, ali inhalaciono i u nos smije.

clock-img

17.01.2012, 23:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pahuljice da te ja utjesim kod mene keksa nije bilo jedanaest mjeseciuser posted image user posted image user posted image , nismo smjeli u trudnoci, posle meni mrsa na nezgodnom mjestu (mislim na rezu od carskog da pogresno sta ne pomislite, prljava je vama mastauser posted image ), kad se coJeka u mene ufatih, jadan on biuser posted image

Hvala vam drage moje, ma ne znam ni ja sama vise sta je, samo znam da je i psihicki i fizicki iscrpljujuce, pogotovo psihicki.

user posted image user posted image user posted image Uh, izgleda nezamislivo, kao i ovo moje odvojeno zivljenje, ali sve Mujo izdrzi...Zato sad nadomiriuser posted image user posted image user posted image I mi 6 mjeseci nadomirimo za 19 danauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2012, 23:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

keksa nije bilo jedanaest mjeseci

user posted image ja zaista ne znam kako se ovo izdrži
11 mjeseci nisi doživjela orgazam??? il samo se 11 mjeseci nisi sexala (čuj samo)

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2012, 23:37

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Jelouser posted image user posted image user posted image user posted image znala sam moze se koristit dok ne potrosisuser posted image
dobro je nisam djecu trovala.ne zovite jos socijalnu sluzbuuser posted image

clock-img

17.01.2012, 23:38

clock-img

Anoniman

A meni se strasno svidja ime Ana...tako njezno. Da sam 'vasa' user posted image vjerovatno bi se tako jedna pahulja zvala user posted image

clock-img

17.01.2012, 23:38

clock-img

taurus

pencil-img

3578

draga jelena želim vam mirnu noć bez tureuser posted image

a ne znam kako misliš može li slana voda ispariti
razlika između slane vode i fiziološke otopine je samo u procentima soli i naravno fiziološka otopina je destilovana voda koje je sterilisana

Zadnji članci

article-img