cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

17.01.2012, 16:05

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

marijana a jeli pije dovoljno,moze biti tamna i ako ne pije dosta i akonije dugo piskio pa se "skupilo".
nemoj se prepadati ja sam ti ovo navela kao jednu od mogucnosti jer nikad ne mozes biti siguran user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

17.01.2012, 16:05

clock-img

megi

pencil-img

935

tekja gdje je Ecofutura

prica o torticama, mi smo narucivali od elem i uvijek su nam bile ukusne
cokoladna cak i prejaka za moj ukus user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

17.01.2012, 16:07

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Djes Megi user posted image user posted image
Kako si, kako je curica?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.01.2012, 16:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Odoh kuci svom muzeku/teti cuvalici user posted image i curici, pa paaaaaa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.01.2012, 16:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nas medo od prvog rodjendana ocuvan user posted image , isto je od fondanta user posted image
Nista se nije promijenio, fino se osusilo i sad jo k'o kamen user posted image

meni je sada jako zao sto ne sacuvah naseg medu sa 1.rodjendana, mislila sam da ce se to pokvariti pa sam ga bacilauser posted image a bio je tako sladakuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2012, 16:51

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i mi smo prvi put narucili kod elmini, prekrivenu slagom sa figuricom i ukrasima od fondanta- kombinacija cokolada i orasi i bila je jako ukusna, svi su je pohvalili.socna, prava domaca. ovaj put smo se zeznuli i narucili tortu komplet od fondanta od neke zene preko FB i super je izgledala, trazili smo istu kombinaciju cokoladas- orasi ali nije bila ni nalik na elminu- imala je vise kore nego kreme tako da je bila poprilicno suha. mada je super izgledala, ukus joj je bio skroz bezvezeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2012, 17:09

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Ella draga..ma da hoce, pa gdje goduser posted image

A niko drugi nije primjetio...kokoooo...je l' i kod vas ovako pocelo...bas sam sad u dumanuuser posted image

Megi da ne reklamiram, pitaj cika google...izletit ce ti i mapa....samo 12 km od Sarajevauser posted image

marijanna, je l' n. imalo spala tura?

Otkad nema marincii...pa ivancice...cure nadam se da je sve okejuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

17.01.2012, 17:23

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Pozdrav od nasuser posted image
Vidim ima bolesne djeciceuser posted image .
 Marijana nadam se da nije nista ozbiljno kod N
Lady , Mala 1994user posted image kako su djecica?
Mi smo super, stalno na vikendici, sankamo se, pa se ne javljamouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.01.2012, 17:37

clock-img

anidla

pencil-img

3683

dancek user posted image

ja dosla s posla, crkla sam danas....

mm sretno sletio u Poljsku user posted image joj sto se coek boji aviJona user posted image

sad odoh guglati da nadjem fine mini recepte za moj i mm rodjendan, slavimo u petak skupa user posted image

puse vam i ako imate finih laganih recepata,slobodno pisite user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

17.01.2012, 17:40

clock-img

megi

pencil-img

935

Tekja hvala user posted image

Lady evo mene, nesto me sve boli, ko da sam trudnauser posted image

a curica je kod nane ove sedmice tako da mi je kuca prazna, ko fol bi trebalo da se malo odmorim a ja ne mogu da spavam, sve mi nesto neobicno user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

17.01.2012, 17:41

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Anidla cestitam rodjendane unaprijed, do petka cu zaboravitiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.01.2012, 17:44

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: nanika

Anidla cestitam rodjendane unaprijed, do petka cu zaboravitiuser posted image

ma zeno moj je vec bio, a od mm 20-tog, pa cemo skupa slaviti u petak user posted image

Hvalaaaa sa zakasnjenjem hahahahah user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

17.01.2012, 17:44

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Megi i moja curica je otisla sa svekrvom i zaovinom djecom na vikendicu vec 5 dana i znas kako mi fali, ovo je prvi put da se ovoliko razdvojimo a ona je velika curica

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.01.2012, 17:46

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Anidla ne zamjeri mi ja vas ne mogu pofatati ni sve citatiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.01.2012, 18:34

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: tekja

Ella draga..ma da hoce, pa gdje goduser posted image

A niko drugi nije primjetio...kokoooo...je l' i kod vas ovako pocelo...bas sam sad u dumanuuser posted image

Megi da ne reklamiram, pitaj cika google...izletit ce ti i mapa....samo 12 km od Sarajevauser posted image

marijanna, je l' n. imalo spala tura?

Otkad nema marincii...pa ivancice...cure nadam se da je sve okejuser posted image

user posted image ...
bome tekja ako je i kod vas nastupila ova faza naoruzaj se dobrim zivcima.sto duze bude trpio teze ce se rijesiti.
to sto cupka tjera ga sigurno ali nece.
i taj plac,,,boli guza...sve mi je poznato.
ja Seji dajem portalak i opet kakis koro svaki peti dan.
uh...bas mi vas zao.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

17.01.2012, 18:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: megi

Tekja hvala user posted image

Lady evo mene, nesto me sve boli, ko da sam trudna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a curica je kod nane ove sedmice tako da mi je kuca prazna, ko fol bi trebalo da se malo odmorim a ja ne mogu da spavam, sve mi nesto neobicno user posted image

uh, i ja sam danas grozna. jedva hodam, pritisak mi dole ispod stomaka nenormalan, pubicna kost boli, ko da cu se sad poroditiuser posted image dobro mi je samo kad lezim... isla danas kod dr po neke uputnice i kaze da sto vise lezim i odmaram. nije mi ovako bilo u prosloj trudnoci, do zadnjeg dana sam bas bila pokretna. sad se uspusem kad se popnem uz par stepenicauser posted image jos me pati i tvrda stolica, hemeroidi, nisam ni s tim imala probleme prosli putuser posted image

clock-img

17.01.2012, 18:59

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: jelenaT

ja nisam od elme narucivala, dva puta sam probala i kao sto rece taurus za moj ukus je bila suvoparna. mi kolačaru ne mjenjamo, s tim da ove godine ce ici njen spanski vjetar sa vocem i cokoladom, neki dan sam probala i bozanstven je.

joj zar ima i ta opcija? moras mi javiti kakav je...obozavam Kolacaru

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

17.01.2012, 19:03

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: leona81

imamo jednu kasicu u kojoj ostavljamo sitnis po 5 pf, 10 pf i 20 pf i ja da izbrojim to sve sto se nakupilo kad 109 KM:) a mm nije vjerovao da ima vise od 50...koje ludilo...

U našoj je bilo 170 KM a isto mm govorio nema tu više od 50tak KM...sad ponovo imamo novu do pola punu...punimo je dok ne može više stati u nju i onda tek 'smijemo' je otvoriti user posted image

mi imamo drugu za marke al ja obavezno otvaram i uzmem kad mi treba sitno za taxi a ovu nisam...i nakupilo se

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

17.01.2012, 19:10

clock-img

juni

pencil-img

1102

Tekja, da li se moze sa autom izaci do Ecofuture po tom snijegu. Znam da je put malo zeznut a ne znam da li ga ciste. MM i ja smo davno uplatili nocenje preko ekupona pa kontamo mozemo li po ovom snijegu  do gore?

EMIL,7.9.2008.

clock-img

17.01.2012, 19:26

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Tekja ja neznam sta je gore
da ne kaki djete i suzdrzava se mozak ti ode
i sve gledas kako sta gdje ili ko ovaj moj
u zadnje vrijeme ukaki i sefa i stanicuuser posted image ,
a stariji sve nesto nemoze boli pa jedva a nece supice
nece variva samo namazi neke gluposti i mlijeko i to jedvauser posted image .
Odo sad napola sam zavrsila s kucnim biznisom a iCindija jos malo user posted image .

clock-img

17.01.2012, 19:33

clock-img

Anoniman

eh evo da se kratko javim.. Niko nije imao temperature sve do maloprije( danas u tri mu dala dalsy ) i evo sad mu mjerila kad 38.. svako 5 sati se vraca.. on je super, jede vise nego i kad je zdrav, raspoložen ,razigran, ne viidm po njemu nikakve promjene, al temperatura ide preko 39..
odvest cu ga ujutro doktoru ako ne bude nimalo bolje al ja se stvarno nadam da je virus kao i svaki put dosad..

clock-img

17.01.2012, 19:40

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Juni, mi smo se danas popeli bez lanaca...ima cika Tomo traktor i cistiuser posted image ...a danas je bilo pusto, V. ode do igraone, pa se sav pokunjen vrati i kaze: tamo nema djece, nikako...al' evo nasao je, ipak, zanimaciju...uzivali smo u izvedbama bosanskog  Maksima Mrviceuser posted image

user posted image

Ella, operacija "kaka" veceras je uspjesno savladana, u tutu...on je vec 7 mjeseci bez pelene, nikad nismo imali problem, ovo je prvi put, ali imam u porodici slucaj i znam koliko je tegobno...zato sam kao na iglama...

Kokouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

17.01.2012, 19:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]