ja sam stavrno u životu sve vidjela al da neko jede ružnu hranu nisam nikada...
ja sam nedavno iz svoga kuhara izbacila jedno slano jelo kad sma vidjela kakvu je sliku žena stavila na internet...
milion stavri u životu ljudi ne vole da jedu jer im ružno uzgledaju tipa prasa skuhana...kod mene je muž nebi pojeo nema para njemu ružna...on jadan nema pojma uopšte koliko je ona ukusna o što se ja i djeca njom ''davimo''...
a kod mene u porodici pa i za moje rođendane od pamtivjeka su se kupovale posebne torte za rođendane koje su bile sve smao ne maragrinske torte i uvijek bile ukrašene i ako nema ukrasa na njoj sem do šlaga svjetića i antpisa kupovale se maksuz scjećice da je ukrase...
uopšte mi nije jasno da neko može pomisliti da ako je lijepo okolo unutra nije ukusno...
i samoj mi je ukus prioritet...pa tek odna estetika...
al da volim vidjeti lijepu sa fondantom ili šlagom urađenu volim...
moje starije dijete mrzi šlag...posebno onaj kojim uređuju trorte bezukusni obojeni...al dok nije bilo fondanta mi smo i to kupovali i šlag skidali d aona unutra jede...
torte i kolače sa maragrinom ne volim...što kaže jelena volim torte sa tanjim korama a sa dosta kreme al konkretne kreme a jok neumućenog maragrina sa štaubom
i naravno da smo ih mi djecu naučili tome...i mene je moja mama tome naučila i njojzi hvala što mogu da pregledam slike svojih rođendana od prvog do rata svaki sa tortom ispred sebe i dragim licima oko sebe među kojima neki nisu živi...