Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e kod nas nije alergija (bar ja mislim) jer cim zubici prestanu,prestane pljuvacke toliko biti i odmah cisto sve.A sad su joj iznikle 3 cetvorke, cetvrta raste i jos i trojke samo sto ne probiju-vec se vide. Pa to sve malo duze traje....A imam mast od domaceg nevena sveki pravi-moze li ta?
zasto da ne, jos bolje nema hemije..ja sam probavala sve zivo, preko bepantena, pantenola, sve zivo jedino mu je neven pomagao pa ti probaj.
felix...zao mi je sto se opet mucite...hebemu misa...al tako ti je to s bakterijama...njih iskorijeniti je mirikl...mozda da odete kod nekog bas, bas, bas dobrog dr. da vam odredi pravu terapiju
26.09.2011, 09:35
Lady26
9177
Ne svidja mi se ova nova tema, moji postovi nevidljivi, Hanadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daj drugu temu
26.09.2011, 09:35
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
jutro evo nas sa kontrole . A. je ponovila bris grla nosa i sreca mm zamoli tetu mariju , inace nasu poznanicu koja radi u bolnici vidjeli je da zamoli u lab da nal bude danas gotovo da ne cekam opet 3 dana . I ona odnese nal cekla 3 sata nal i odma gotovo (sto ti je veza ccc) . I naravno nije uredu dzaba boce onolike ima prisutnu stafikloku . I dala nam antibiotik i kapi za nos ..... Ja sam isto izvadila bris grla i nosa moj nece biti do srijede gotovo ajd meni se ne zuri eto......
a Bgt kako urade nalaz tako brzo kad tim bakterijama treba barem 24 sata, a antibiogram isto ne moze tako brzo biti gotov
26.09.2011, 09:41
Meri29
1045
Jutro
Felix sta cete dalje, sta vam je doktorica rekla. Moj mali misic rasturi kucu, a ja gledam, nemocna sam
26.09.2011, 09:42
Anoniman
ima jos upaljeno grlo , crveno slabo mi jede . Htjela produziti boce meni bilo zao da ga boca vise pa sirup dala . Bit ce bolje abd . istjerali smo je jednom opet cmo abd. I mene i sad nos zeza pun stalno istresam + zacepljen . Vjerovatno ni moj nije najbolji nal .
26.09.2011, 09:43
vila_7
5398
felix, bas je zao djecaka malog,ali eto mozda antibiotici pomognu i daj mu nesto za imunitet. I nisu sam odjecica bolesna,znam pun oodraslih- bas je valjda takvo vrijeme.
Lady...dobro jutro
dadada jel to tvoj nece da papa?
tekja za peticu!
A jesam fina,jelde - to dok se ne ulizem svima
26.09.2011, 09:45
tekja
1957
mala, kad si vec tu, je l' ono ima neki broj za narudzbu kod djecijeg stomatologa ili treba otici gore na stomatologiju? i da, hoces vanka?
26.09.2011, 09:45
Lady26
9177
Ih Helena, treba staza i staza
26.09.2011, 09:47
vila_7
5398
ma joj ja sam ti sarmerka , meni ce trebati duplo manje vremena!
26.09.2011, 09:47
Anoniman
ima jos upaljeno grlo , crveno slabo mi jede . Htjela produziti boce meni bilo zao da ga boca vise pa sirup dala . Bit ce bolje abd . istjerali smo je jednom opet cmo abd. I mene i sad nos zeza pun stalno istresam + zacepljen . Vjerovatno ni moj nije najbolji nal .
polovicnom terapijom bakterije postaju rezistentne na antibiotike...to nek ti je jasno...i time sto mu dajete blaze terapije u principu ne radite nista dobro vec lose...to treba odraditi s jakom terapijom jednom za sva vremena...a ovako samo produzujete agoniju i trujete organizam...ja, Felix, bih potrazila stvarno dobrog ljekara da mu odredi terapiju koju cete do kraja provesti
26.09.2011, 09:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7
dadada jel to tvoj nece da papa?
ma moj papa samo sto se njemu papa
26.09.2011, 09:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja
mala, kad si vec tu, je l' ono ima neki broj za narudzbu kod djecijeg stomatologa ili treba otici gore na stomatologiju? i da, hoces vanka?
cestitam V zubic jel sad ima sve il fali neki jos . Mi smo isto bili kod stomatologa , A se prepo bio plakao je . Rekao mi da dajem cetkicu da perem zubice reko njemu se gadi povracanje dodje cim stavi u usta onda kaze uzmi sterilnu gazu i cisti namoci je vodom a ionak kaze nema puno zubi sta ima nebi mogla cetka ni dokuciti dole samo dva ima i gore prva cetiri i tamo 2 cetvroke Al niknut ce zato ce imat jake zube kaze ako je nikao sa 13, 5 mjes prvi zu b anel a jest sa 13 god ce imat trajne zube jake .
26.09.2011, 09:51
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: helena_7
ma joj ja sam ti sarmerka , meni ce trebati duplo manje vremena!
takva sam ti po cijelom tijelu
26.09.2011, 09:53
megi
935
pozdrav nema me preko vikenda i vidi sta se desava
mi smo dobro, ali svaku vece povratimo samo jednom, tako da smo bez mlijeka evo dva dana i posto smo bile za vikend same taman bila dobra juce, nista pretjerqano nije jela i sinoc mm dosao odveo je kod zaove i jos ja fino kazem ne daj joj nista da jede, ona dodje popi caj i sve povrati, vidim jela sir kako sam bila ja se mucim, ne dma joj mlijeko cuvam je i oni je natrpaju sirom i opet sinoc presvlacenje svega, jedva zaspala, elem jutros dobro, popila caj, malo jela
svima pozzz
Leonu sretan rodjendan, slavljenik ali i torta su za 10
26.09.2011, 09:54
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: tekja
ima broj ali ga ja ne znam, ali probaj preko centrale klinickog centra, jer ne bi bilo lose da se narucite..
hocemo evo da jedu i furamo, hoce li ova sarmerka na kafu sta kaze
26.09.2011, 09:57
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: dadada
polovicnom terapijom bakterije postaju rezistentne na antibiotike...to nek ti je jasno...i time sto mu dajete blaze terapije u principu ne radite nista dobro vec lose...to treba odraditi s jakom terapijom jednom za sva vremena...a ovako samo produzujete agoniju i trujete organizam...ja, Felix, bih potrazila stvarno dobrog ljekara da mu odredi terapiju koju cete do kraja provesti
ja moram pa makar
neka me skalpiraju briga me
A. je na penicilinu vec 7 dana, briseve rade pod terapijom i daju dodatnu terapiju.po meni nidje veze ali ima mamu pa ona treba da zna bolje . felix kaze jednom se rijesili opet ce, po meni slabo ste se rijesili kad se vraca svakih 2-3 mjeseca.
ali ti zeno trebas da znas
26.09.2011, 09:57
Lady26
9177
ja rekoh ne zovete me, sad ste vi raja
Megi...hm, sto li joj to smetaju mlijecni prozvodi, da uradite alergotest ili nesto? Kako si, kako podnosis ...?
26.09.2011, 10:03
Malenaoduvijek
5237
megi a sta mislis da probate mlijeko bez laktoze, ono lagano jutro da vidis hoce li polsije njega povracati?
26.09.2011, 10:09
InLove
538
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ne svidja mi se ova nova tema, moji postovi nevidljivi, Hanadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daj drugu temu
Jutro svima i velikii
Lady presla ti zaraza od mene
26.09.2011, 10:10
Anoniman
KO kaze da je 2-3 mjes A. je zadnji put bio belstan i imao stafikloku u grlu u martu haman il februar bio zaboravila sam otad mi djete bilo sve ZDRAVO DO SAD . I vjerovatno sam mu ja prenijela jer sam ja prva bila bolesna pa onda on .!!! Naravno da ce je izleciti mene ne strai niti brine gore mi je bilo kad je imao upalu m. kanala .
26.09.2011, 10:12
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Malena_A
IZVORNA PORUKA: Lady26
Jutro svima i velikii
Lady presla ti zaraza od mene
Hajd pricat cemo ja i ti
26.09.2011, 10:14
InLove
538
Lady moze Nego kako je ljepotica malena?? Jojj ona je meeni ko med slatkaaa ,ne urekla se
Felix Anelku brzo ozdravljenje,a takve smo mi mame "lude" jel malo smrcnu mi se sikiramo! Al i kod nas se prenese,malena nam donese iz vrtica svima! Ona jedina zdrava a mi ostali odbolujemo
< Poruku je uredio Malena_A -- 26.9.2011 10:15:59 >
26.09.2011, 10:15
Anoniman
malena kako je tvoja curka jel bolje ??? Ajd reko da mi ne budes zapostavljena .......
26.09.2011, 10:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Lady moze
Felix Anelku brzo ozdravljenje,a takve smo mi mame "lude" jel malo smrcnu mi se sikiramo! Al i kod nas se prenese,malena nam donese iz vrtica svima! Ona jedina zdrava a mi ostali odbolujemo
Tako je kod nas vjerovatno sam ja ovaj puta prenijela mu jer sam prije bila bolesna da nije tak samo bi odbolovao upalu krajnika . Al nebrinem bit ce dobro abd .
Jest nam se lady "upela" kako mrsa vise ne poznaje kako dotjeraje liniju dje si lady ......