PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Adana Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kafu. Prsten se nije smočio, zašto?
Ima jedna zelena kuća. U njoj je crvena kuća. U crvenoj kući je puuuuno malih crnih kuća. Što je to? ot ja sve nesto u bojama, prvo garfild pa krtica pa sad ovo _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
lubenica _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Uđeš na jedna vrata a izađeš na dvoja vrata. Kada misliš da si izašao, zapravo si ušao....
pantalone _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
jeste
Bravo cure za lubenicu < Poruku je uredio Ilhana RR -- 28.9.2011 13:39:47 > _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Pronadite macu. _____________________________A 30.7.2010. My Ovulation Chart
url= < Poruku je uredio iv@ncica -- 1.10.2011 23:08:16 > _____________________________Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥ Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Ja macu vidim samo u desnom krugu. _____________________________A 30.7.2010. My Ovulation Chart
ja bolje onda vidim ..hoces da naem jos < Poruku je uredio iv@ncica -- 1.10.2011 23:45:13 > _____________________________Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥ Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
IZVORNA PORUKA: iv@ncica ja bolje onda vidim ..hoces da naem jos
hm džaba...nisi vizualac ..zamisli bona..ako ne vidis ;)) nemoj previse zumirat..iz daljeg gledaj < Poruku je uredio iv@ncica -- 2.10.2011 0:05:07 > _____________________________Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥ Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
IZVORNA PORUKA: iv@ncica hm džaba...nisi vizualac ..zamisli bona..ako ne vidis ;)) nemoj previse zumirat..iz daljeg gledaj
Padne u vodu i ne pokvasi se. Preuzeto sa: http://www.zagonetke.org/
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama