Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Detalje ne znamo, ali znamo da je stigao! Čestitke mami, tati i Asji _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
iskrene čestitke
Malom bati želimo dug život ispunjen zdravljem i vesljem, velikoj seki kao i mami i tati čestitamo na prinovi!! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Cestitke i od nas tri _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
najiskrenije cestitke povodom rođenja sina ! _____________________________Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
iskrene cestitke, neka je ziv i zdrav, i po drugi puta mama, zelimo da se brzo oporavis
Pridruzujemo se cestitkama _____________________________25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Čestitke _____________________________2004. 2008.
Đole je stigao, a kako ne znamo Znamo, znamo! Rodila ga mama Živ i zdrav bio i uvijek veseo i nasmijan. Čestitke cijeloj porodici!!!!! _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
i ovdje se pridruzujemo cestitkama i zelimo svu sreca svijeta bebi i ponosnim roditeljima!!!!
CESTITAMO !
cestitke
Sve najljepše _____________________________13.08.2008. Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR
cestitamo
nije važno da li neku od vas poznajem, ali ovakve vijesti me uvijek istinski obraduju; iskrene čestitke
Cestitke darling na rodjenju bebca! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Iskrene čestitke i sve najljepše želimo, seki pusa _____________________________Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008. Timur, radost mamina, 9.10.2011.
Čestitke i od nas!! _____________________________:-)
Cestitke roditeljima i seki Asji,neka vam bude ziv i zdrav mnogo godina. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
Pridruzujemo se cestitkama i želimo sve najbolje!!! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
cestitam _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009 nije važno da li neku od vas poznajem, ali ovakve vijesti me uvijek istinski obraduju; iskrene čestitke
Iskrene cestitke i puno srece i sretnim roditeljima. _____________________________#A&A# Srece moje.
masallah koliko nam je bebica stiglo u ova dva dana sanela.asja,iskrene cestitke _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
iskrene čestitke _____________________________Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja