cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pouzdanost testova za trudnocu?

clock-img

13.01.2014, 13:33

clock-img

Anoniman

Dali test za trudnocu moze biti lazno pozitivan?

clock-img

13.01.2014, 13:50

clock-img

Merylin

pencil-img

-132

Može, naravno. Zavisi koji si test uzela, koliko dugo si čekala na očitavanje rezultata... Ako sumnjaš, najbolje da ponoviš test sa nekim drugim testom user posted image
Sretno!!

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

clock-img

13.01.2014, 14:03

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Lažno pozitivan teško, osim ako si uzimala neke lijekove koji se koriste u terapiji kod pokušaja medicinski potpomognute oplodnje. Ako test osjeti da u urinu ima betaHcG trudnoća je najvjerovatnije realna.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

03.03.2014, 16:47

clock-img

msky

pencil-img

2

Ja se nadam da ne moze.. meni danas kasni 14 dana. 7.dan kašnjenja napravila sam test koji je nakon par sekundi pokazao jako vidljive user posted image . Sutra idem na pregled, i nadam se da nije lazno pozitivan.. user posted image

IZVORNA PORUKA: Anoniman

clock-img

03.03.2014, 17:20

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

cestitam na trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoze bit lazno pozitivan ukoliko nisi terapiju uzimala :-)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

03.03.2014, 17:47

clock-img

msky

pencil-img

2

Hvala!! user posted image duuugo čekane user posted image nadam se da ce se sutra vec vidjeti neka mrvica user posted image

clock-img

04.03.2014, 17:47

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

IZVORNA PORUKA: msky

Hvala!! user posted image duuugo čekane user posted image nadam se da ce se sutra vec vidjeti neka mrvica user posted image

test koji je nakon par sekundi pokazao jako vidljive

14 dan kasnjenja je 6 nedelja trudnoce ulazak u 7trebala bi se vidit mrvica i srculence, ocekujemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

27.05.2014, 14:47

clock-img

Nova mlada

pencil-img

1

Pozdrav svima! Trenutno sam malo zbunjena. Inače menustracija mi nije redovna mislim ne dobijam na isti datum al dobijem svaki mjesec, i razlika izmedju men. bude mi nekih 30 dana. SAD mi je već 53 dana i malo sam zabrinuta. Imam ponekad vrtoglavicu, malu mučninu i bol u ledjima. Uradila sam test al bio je negativan. Jel' neka bila u sličnoj situaciji.

clock-img

02.06.2016, 20:02

clock-img

helenaa..

pencil-img

1

Cao svima.
Moja menga je redovna. Nikada se nije desilo da kasni.
Medjutim,ovoga puta se to desilo.
Kasni mi vec 6 dana,radila sam posle podne test babyrapid,ali je pokazao negativan. Treba navesti da mi se nije mokrilo i da sam nekako natjerala sebe jedva da mokrim i to veoma malo.
Interesuje me da li treba test uraditi ujutru,uzorak prvi urin i da li treba da sacekam jos koji dan?
Negdje sam citala da treba sacekati kao da menga kasni 10 dana. Da li moze da pokaze pogresno?
Javlja mi se mucnina,vrtoglavia ako naglo ustanem i malo cesce mokrim.
Nemam nikakvih simptoma kao kad treba da stigne divna menstr. user posted image
user posted image

Zadnji članci

article-img