Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ako plaćaš direktno u Unicredit banci, onda može. Ali ako uplata stiže sa druge banke, onda mora prvo ići interni račun+partija Omera Karića.
Ako se placa u Unicredit banci i ako je osoba za šalterom ljubazna i potrudi se mozes reći i ime i prezime i ona ce zajedno sa tobom traziti dok ne nađe pravi broj racuna Čak će i od sebe dodati
01.09.2011, 09:16
emma.L
2731
Može li itko potvrditi točan broj računa? Da ne nagađamo treba li izbaciti ovo 39?
01.09.2011, 09:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Marina, za uplate iz inostrantva ovo ti je sasvim dovoljno. Problem je oko računa za uplate unutar BiH. A za ino je sve ok.
Ma brojevi su za mene spansko selo , pogotovo ovi iz banaka /banki , tak Elma
01.09.2011, 09:39
babygirl
2398
draga fatimice, Allah je milostiv i molim ga da vas zastiti i pomogne vam da sto prije prodjete kroz ovo iskusenje i da vam olaksa.
01.09.2011, 09:46
HanaBana
1182
Fatimice bas mi je zao...ali budi hrabra molim te... Tu sam za svaku pomoc, dolazim i na BB obavezno i na sve akcije.
01.09.2011, 09:51
mama_debeljuca
908
Ja sam totalni laik za ove brojeve i uplate Otišla sam jutos da uplatim na ovaj broj u unicr. Primalac: Karić Omer Žiro račun: 393386902863161919 I nisam mogla, kaže nije ti to u redu, broj mora imati 16 cifara, onda je zamolila da mi potraži ima li išta na Omer karić, nije ni to našla. Haj molim vas, pojasnite mi ove brojeve, kako na koji broj da uplatim u Unicr.
01.09.2011, 10:13
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Ja sam totalni laik za ove brojeve i uplate Otišla sam jutos da uplatim na ovaj broj u unicr. Primalac: Karić Omer Žiro račun: 393386902863161919 I nisam mogla, kaže nije ti to u redu, broj mora imati 16 cifara, onda je zamolila da mi potraži ima li išta na Omer karić, nije ni to našla. Haj molim vas, pojasnite mi ove brojeve, kako na koji broj da uplatim u Unicr.
Kao što sam Vam već rekla, ne može uplata unutar BiH ići sa ova dva prva broja 39! To je isključivo za upolate iz inostranstva. Uplata unutar BiH se vrši na broj računa: 3386902863161919, a u svrhu uplate upišete partiju i ime Omera Karića.
Kada ukucaš swift, pa IBAN, traži upitom od banke validaciju ibana, mora proći.
Od sinoc pokusavamo, nece nikako! Sta god smo uradili nece!
01.09.2011, 10:52
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Marina, za uplate iz inostrantva ovo ti je sasvim dovoljno. Problem je oko računa za uplate unutar BiH. A za ino je sve ok.
Ma brojevi su za mene spansko selo , pogotovo ovi iz banaka /banki , tak Elma
MArina ako prebacuejs online kad otvoris da prebacujes u inostranstvo odmah ce ti doci trazice ti bas ove podatke ti ih ubaci i to je to , nije komplikovano , sto bi se reklo samo ti se kaze hahahaha cim otvoris da prebacujes u inostranstvo novac
01.09.2011, 11:04
Mirkica
6978
MArina a mozes otvoriti i paypall i puno lakse i mislim da cak ne uzimaju proviziju meni nije nista pisalo , em sto oni dobiju novac odmah em ti nemas komplikacija ukucas samo e-mail i sumu koju zelis .