cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!

clock-img

05.01.2012, 13:53

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

http://www.ringeraja.ba/forum/Hitno_potrebna_pomo%C4%87_Amini_Tahmi%C5%A1%C4%8Diji/m_1090561/tm.htm

evo je

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

05.01.2012, 13:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e super...ovaj letak je moj suprug donio kući sa posla...pa smo uplatili svoj skromni doprinos...
i za snaju opet na poslu ksupljaju inače mu je to do rođaka žena...
eh tuga Bože...al pomoći svako do sraca koliko može user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.01.2012, 13:55

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

eno ja sam na svom profilu već danima stavljala apele, na grupi od Iman isto....mnoge od vas sam evo jutros učlanila u grupu, ma ustvari sve svoje prijatelje, mislim da si i ti....ali pokušajte potražiti Pomoć Amini Tahmiščija, ja baš nisam stručnjak za linkove i to user posted image ljubim te punooo i hvala ti od sveg srca na svemu

clock-img

05.01.2012, 13:57

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: fatimica09

eno ja sam na svom profilu već danima stavljala apele, na grupi od Iman isto....mnoge od vas sam evo jutros učlanila u grupu, ma ustvari sve svoje prijatelje, mislim da si i ti....ali pokušajte potražiti Pomoć Amini Tahmiščija, ja baš nisam stručnjak za linkove i to user posted image ljubim te punooo i hvala ti od sveg srca na svemu

user posted image
imamo evo i na forumu...koka nam pustila...user posted image
¸
da nam svi ozdrave i budu dobro ko Nejra i Imačica user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.01.2012, 14:01

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ja sam sada vidjela evo link http://www.facebook.com/pages/Hitno-potrebna-pomoc-9mjesecnoj-djevojcici-Amina-Tahmiscija-iz-Zenice/278219035542073?ref=ts&sk=wall 

naravno da cemo se odazvati , dao Bog da nikom ne trebalo .

Fatimice drago mi je da je Iman dobro da dragi ALLAH ucini da ostane zdrava sretna ljubim vas objeeee punoo

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

05.01.2012, 14:04

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

AMIN JA RABI! Niko ko dragi Allah, ali eto da i mi ljudski, kolko ko može.....svijet je malo čudan, al bogami dok te ne snađe i ne vidiš kako je...a ima još dobrih ljudi, mi smo se uvjerili...zahvaljujući i vama....pa bogami, u svoj onoj muci, kad vidiš neka uplata legla, znači nekako, da ti nadu, ma koliko bilo ozbiljno stanje....tuga jest da se zdravlje, život faktički kupuje danas al eto...tako nam je kako je....sevap je pokušati i nek se svakome upiše amin ja rabi....da abd svi ozdrave i više nikom ne zatreba ovakvo sakupljanje....
evo Iman počela po tastaturi lupkati haha rano je počela.....user posted image

clock-img

05.01.2012, 14:07

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image user posted image ljubimo te puno Mirkiceeee

clock-img

05.01.2012, 14:09

clock-img

assmiras

pencil-img

461

Hocemo li napraviti neko sakupljanje nnovca na sledecem BB? Nemam vremena do banke, a rado bih nesto uplatila, kolko tolko. A  PayPal mogucnosti nema kako sam vidjela .....

Dusa mala, samo da se aBd na vrijeme sakupe novci i da ona idrzi i bude dobro....user posted image user posted image
Boze pomozi....

Draga fatimice,  drago mi je da je mala Iman sve to dobro izdrzala i aBd da u potpunosti bude vesela i zdrava djevojcica.....

< Poruku je uredio assmiras -- 5.1.2012 14:11:30 >

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

clock-img

05.01.2012, 14:10

clock-img

Anoniman

fatimice mila ljubi nam Imančicu puno punooooooooooooouser posted image i hocemo nove slicice nasmijane mame i djevojcice da izbrisemo iz sjecanja one iz bolniceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2012, 14:19

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image user posted image user posted image hoće hoće uskoro...ih otkad je meni želja da se pojavim na onoj temi slike naših beba user posted image

NOA potpis ti je superuser posted image

clock-img

05.01.2012, 14:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: fatimica09

user posted image user posted image user posted image hoće hoće uskoro...ih otkad je meni želja da se pojavim na onoj temi slike naših beba user posted image

NOA potpis ti je superuser posted image

ih znas da je to bila i moja zelja za tebeuser posted image a potpis eto ti ga tebi i onako pristajeuser posted image

clock-img

06.01.2012, 12:33

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Kako je lijepo vidjeti ove rijeci da je nasa Imancica dobro, hvala dragom Bogu.... oci su mi zasuzile kad sam pro;itala post nase Fatimice user posted image

clock-img

06.01.2012, 16:41

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Fatimice drago mi je zbog vas,zbog male lavice Iman....
Zelim da i nadalje sve bude u redu i da osmjeh zaiuvijek sija na vasim licima....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

07.01.2012, 02:21

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

hvala vam punoooo mile moje...user posted image

clock-img

28.01.2012, 00:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Nasa fatimica09 pise:

Napisah prije ovih slika esej cijeli....ali nesta dok ja nešto tipnuh...nema veze....riječi su nekada suvišne....
Želim ipak još jednom da zahvalim svim prijateljima, članovima grupe, svim ovim divnim ljudima koji su bili uz nas u proteklom periodu...koji je bio težak, najteži od gubitka naše prve kćerkice...moje Fatimice.....
Iman je mašalah super kao što vidite...hvala Allahu dž. š. odlično se oporavlja!

Beskrajno hvala odjeljenju Neonatalogije bolnice Jezero, na čijem je čelu prekrasna žena dr. Hajra Maksić.....dr. Junuziju, dr. Spahoviću, dr. Aniću, gl. sestri Elmi, sestrama Ameli, Elmi, Vesni, Amiri, Muameri, Mahiri.....
Beskrajno hvala dr. Ibrahimu Omerhođiću, o čijoj ljudskosti i stručnosti sam već govorila.....u ovom eseju spomenuh i da je malo ters, ali da je bogdom više takvih.....al hajd ode taj esej negdje...hahahah....smišlj​amo još uvijek način kako da mu se bar simbolično ,,zahvalimo" a da ga ne uvrijedimo....ma skontaću ja nešto taman me tužio za povredu časti :)))

Veliko hvala svim mojim RR curama koje su uvijek tu kad ih trebam, koje su brinule, zvale, pitale i pisale, skupile novac....još odavno ste uz mene....ljubim vas punooooo

Hvala svim ovim ljudima širom svijeta....ove nam, kako kažu okrugle planete, mada se meni činila jako čoškasta u zadnje vrijeme....hvala što ste vjerovali u nas, što ste se potrudili i bili tu.....

Najveća hvala svakako pripada dragom Allahu dž. š. koji je učinio da naša Iman ozdravi i ne iskoristi novac koji je skupljan putem ove grupe....Taj novac je proslijeđen malenoj Amini i ja znam da ste svi zadovoljni tim!
Molim dragog Allaha dž. š. da se i Amini smiluje i olakša joj....izliječi je i vrati njenim roditeljima u zdravlju i berićetu!

Hvala vam što ste bili uz nas.......i moram na kraju reći stih najljepše pjesme na svijetu.....NEKO TO ODOZGO VIDI SVEEEEEE......

http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/photo.php?fbid=344123245612794&set_=o.241317645906154&type=1&theater

< Poruku je uredio Visnja RR -- 28.1.2012 0:59:11 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

28.01.2012, 00:59

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

28.01.2012, 09:06

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Masallah!!! To je sve sto mogu reci..ove dvije djevojke na fotografiji su prave ljepotice..user posted image user posted image
I mnogo vam hvala sto ste svoja sredstva uputili u prave ruke, Amini je sad zaista potrebno to..da ozdravi insallah!

N&N

clock-img

28.01.2012, 09:07

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

28.01.2012, 09:29

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Allah je dosta velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zeno suze me  oblise samod a ste nam dobro i zdravo .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

28.01.2012, 09:31

clock-img

juni

pencil-img

1102

Divna vijest, uljepsala mi je dan user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

28.01.2012, 09:39

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Divan početak dana user posted image . Fatimice, svu sreću vam želim sa Imančicom i nadam se da je ružno vrijeme iza vas i da sad predstoji jedno krasno djetinjstvo u kojem ćete svi uživati. user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

28.01.2012, 09:58

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Hvala Allahu dragom pa je malena dobro...Dušica draga user posted image ...Želimo joj puuuuuuuuuuuuuuuno zdravlja, sretno djetinjstvo, dug život našoj Imančici i njenim roditeljima....user posted image user posted image Ja plačem kada vidim da je neko bolestan, a sada suze idu radosnice.......sretna sam što je izborila svoju bitku..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

28.01.2012, 10:16

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

MasAllahuser posted image
Male, lijepe, vesele, zdrave okiceuser posted image
Nek je ziva i zdrava sto godina!!!!!

06.09.2008. Adnan