cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!

clock-img

19.09.2011, 12:28

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

nase hrabre cure... princeza Iman i njena mama

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.09.2011, 12:31

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Joj, duša mila...tako mala, a već je prošla toliko puno. Nadam se da će istrajati u toj borbi do kraja i da će što prije doći svojoj kući mami i tati user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.09.2011, 12:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

prekrasne su obje
ima li šta novo?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

19.09.2011, 12:38

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Kako njezan prizor,a istovremeno razmisljam kolika je snaga nase Fatimice...Boze,smiluj se,izlijeci malu Iman!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

19.09.2011, 12:41

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

19.09.2011, 12:44

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: helena_7

ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!

potpis ko neboder...
svaki put kad moja smzila pocne da "pasjaluci" ja se sjetim nase fatimice i Imancice...nek im dragi Bog da da uskoro uzivaju svaki sekund zajedno u zdravlju i sreci

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.09.2011, 12:45

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: jasmin

Kako njezan prizor,a istovremeno razmisljam kolika je snaga nase Fatimice...Boze,smiluj se,izlijeci malu Iman!

POTPISUJEM

AMIIIN

clock-img

19.09.2011, 12:50

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Smiluj se Boze na ovo maleno stvorenje,a roditeljima snage i sabura.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

19.09.2011, 18:45

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

dusa moja user posted image ...
meleci cuvaju djecu...dragi Allahu pomozi ovom djetetu a i njezinoj majci.
da se sve dobro zavrsi i da na kraju sve bude samo ruzna uspomena.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

19.09.2011, 22:26

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj...
Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

19.09.2011, 22:27

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

daj prijedlog ja sam uvjek za user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

19.09.2011, 22:35

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

BOZE pomozi im molim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

19.09.2011, 22:55

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... 
Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj...
Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???

Ma ko su ti neljudi?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da Bog Dragi pomogne ovoj princezi i da nam sto prije bude dobro!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

19.09.2011, 22:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Dusa slatka, kako je samo neduzna, o Boze pomozi da se sve dobro zavrsi, da se malena princeza uspije spasitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2011, 23:06

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Dragi Boze tvoja milost je najveca, pomozi da nam ozdravi nasa draga Iman user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

20.09.2011, 08:06

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...

clock-img

20.09.2011, 08:10

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   strah me i napisati sta pozelim tim neljudima,kako ih Boga nije strah!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

20.09.2011, 08:26

clock-img

assmiras

pencil-img

461

Duša mala, samo da bude dobro. Dajte ljudi, sta mozemo uradit za ovu bebicu....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

clock-img

20.09.2011, 08:42

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

skroz slab je odaziv na FB 2600 trebalo bi biti puno vise pa na RR nas ima punoooooooooooo vise , mislim ne moraju svi pomoci ali nace se neko zato ljudi saljiteeeeeeeeeeeeeeee kome stignete na FB da udje u grupu nadam se da ce sto vise se naci ljudi za pomoci .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

20.09.2011, 08:43

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Bože dragi srce hoće da mi pukne....user posted image user posted image user posted image  ali vjerujem u Boga i znam da će učiniti čudo i uslišiti majčine i naše molitve... Duše drage user posted image
Pa jel ' zna neko konkretno šta se deševa i da li se bar išta sakupilo? Isplaka se na poslu k'o djete user posted image user posted image
Uspjeće ovo malo pile zajedno sa svojom mamom i tatom...

clock-img

20.09.2011, 08:49

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 08:51

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim... user posted image user posted image user posted image user posted image

ojjj BOZEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ALisana se brzo skupiloo stvarno ali oni su imali bolju "reklamu" da tako kazem ovo mi nekako slabo ide sve jojj BOZE da poludis, je li ima neki broj npr. ono sto se donira na telefon sto ide u BIH sta se radi na ovom polju, tv itd.

BA 13.12.2008

clock-img

20.09.2011, 08:51

clock-img

tabea

pencil-img

7

user posted image user posted image user posted image
nemam riječi, i molim samo Boga da Fatimici i Imancici da sabura da prebrode ovo iskusenje

clock-img

20.09.2011, 08:52

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

NE znam ali nedoa BOG nikome da dodje u ovo iskustvo user posted image user posted image user posted image  

BA 13.12.2008

clock-img

20.09.2011, 09:33

clock-img

assmiras

pencil-img

461

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

Zadnji članci

article-img