Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
u onom LGGu sto jaca imunitet ima 4,9g i sto se imuniteta tice meni pomaze, a one sumece ne mogu- imam traume iz djetinjstva ne vagam se do petka, a jedva cekam tvoju vagu sutra D_K
nista, nema pomaka kod mene.. zavrsavam zvanicno fazu I sa -1 kg.. meni je to taman, prepala bi se da je vise.. idemo dalje.. ja pijem ujutro zeljezo da ne upadnem u anemiju i magnezij sa C vit itd. ujutro.. mislim da je to dobra ideja. ako ne mozes ove sumece uzmi neke od onih tabletica - dnevne potrebe vitamina itd. itd..
20.09.2011, 14:43
ananas_ze
317
cula sam mjeseceva iscrpi covjeka, kako god-sretno!
Ananas, vec sam jednom sa muzem bila na ovoj dijeti, traje 24h i pije se samo tecnost.... Kazem pokusat cu pa vidjet cemo...inace mogu da ne jedem....
20.09.2011, 18:14
ananas_ze
317
hajde de pa javi
20.09.2011, 22:29
Lady26
9177
Ma ne bi bio problem da sam normalno jela prije toga ali sam slabo doruckovala, puno putovala do kuce i zlo mi doslo...opet nisam puno jela ali sam jela.... Ostajem samo pri mom jaranu Dukiju
20.09.2011, 22:30
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ma ne bi bio problem da sam normalno jela prije toga ali sam slabo doruckovala, puno putovala do kuce i zlo mi doslo...opet nisam puno jela ali sam jela.... Ostajem samo pri mom jaranu Dukiju
koliko si ukupno do sad "skinula"kg?
20.09.2011, 22:31
Lady26
9177
Oko 6kg za manje od mjesec dana
20.09.2011, 22:32
teacher75
5394
pa super
20.09.2011, 22:35
Lady26
9177
Sad ide dosta sporije al samo nek ide...
21.09.2011, 08:36
D_K
2669
Lady, super ti je rezultat. kod mene bez pomaka jutros - dorucak zobene mekinje i jogurt pa idemo dalje. znaci 4 dana i -1 kg do sad..
21.09.2011, 09:04
Lady26
9177
Vidi D_K koliko kila imas skinuti? Koliko ti je vremena program odredio da trebas biti u II fazi? Sad ocekuj lagano gubljenje kilaze, jer uvodis povrce, a ono sadrzi vodu i vaga nece pokazivati jedno vrijeme neki vele pomak...a onda suprise Moja je jutros pokazala ispod 78
21.09.2011, 10:06
ananas_ze
317
uh zeno dje nes jest citav dan . Nemoj tako razbolisec se . Jedi al malo mislim znas sta smijes a sta ne al ne da samo budes na vodi .
meni bi od vode bila muka, a nije problem ne jesti 24h lady iskrene cestitke koliko imas jos do zeljene kilaze? a D_K vidjet ces samo koliko je lakse jesti s povrcem ja sam I fazu jedva izdrzala
L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
21.09.2011, 10:55
D_K
2669
Vidi D_K koliko kila imas skinuti? Koliko ti je vremena program odredio da trebas biti u II fazi? Sad ocekuj lagano gubljenje kilaze, jer uvodis povrce, a ono sadrzi vodu i vaga nece pokazivati jedno vrijeme neki vele pomak...a onda suprise Moja je jutros pokazala ispod 78
imam samo 4, znaci jos 3, zato i pretpostavljam da je dinamika skidanja kilaze nesto sporija nego kod nekoga ko ima skinuti 20 kg.. nesto mi je racunao i mislim da sam vidjela oko 10 okt. da mi je kraj II faze, nemam vise pojma, nesto on meni izracuna idealnu tezinu, pa zeljenu i tako. mene to plaho ne tangira, ja kad skinem jos 3 kile idem na fazu III a do tada samo da izdrzim - nemam pojma odakle mi volja sad, probala sam sto nacina da izgubim kile, isla sam i kod dr. Serdarevic i ona mi je dala plan ishrane ali mi se nesto nije dalo. Sad sam krenula sa ovim i furam, vjerujem da ce biti uspjesno :)
21.09.2011, 10:58
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
uh zeno dje nes jest citav dan . Nemoj tako razbolisec se . Jedi al malo mislim znas sta smijes a sta ne al ne da samo budes na vodi .
meni bi od vode bila muka, a nije problem ne jesti 24h lady iskrene cestitke koliko imas jos do zeljene kilaze? a D_K vidjet ces samo koliko je lakse jesti s povrcem ja sam I fazu jedva izdrzala
ja sam se navikla, duram nekako jutros sam ustala gladna ko vuk, kontam neka, neka; no pain no gain i meni ja faza I bila dodijala, dok npr. sinoc sam smiksala gljiva, jaje, sira, paradajz salata i eto svasta nesto se pojede.. slazem se da je mnogo lakse na fazi II..
21.09.2011, 10:59
Lady26
9177
Ja sam sebi danas planirala prokulice sa piletinom, jedva cekam....da malo kasikom sta pojedem
21.09.2011, 21:46
ananas_ze
317
ja sam danas doruckovala 3 palacinke i kasnijesam pojela komad torte i cijeli dan mi jemuka, dakle presjelo mi je i to je sve za danas, sad sam gladna ko vuk i jedva cekam jutro aBd
L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
21.09.2011, 22:03
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
ja sam danas doruckovala 3 palacinke i kasnijesam pojela komad torte i cijeli dan mi jemuka, dakle presjelo mi je i to je sve za danas, sad sam gladna ko vuk i jedva cekam jutro aBd
jesi li pravila ove Dukan palacinke ili si oplela po onim našim 'tradicionalnim' sa Nutellom?? ja sam kupila i vjestacki zasladjivac i arome ali mi je muka od njih. sad stavim malo vanilin secera na zobene pahuljice sa light jogurtom i to mi je vecera. a vala i dorucak, mrsko mi nesto izmisljati.. sutra vaganje ali nisam bas nesto zadovoljna, mislim da nece biti pomaka :((
21.09.2011, 22:05
D_K
2669
kakve vi kolace spominjete?? je li se to smije pojesti nesto slatko po ovoj dijeti?? hajde obradujte me, svi oni keksići iz kuhinje me dozivaju, gricni mene, gricni mene
21.09.2011, 22:09
Lady26
9177
Hahahaha ne smiju, to se zove brljanje Ma ne smiju, ali imas recepata po dukanu, raznih keksica, muffina (slatkih/slanih), "puding", kolaci i sl...
21.09.2011, 22:13
D_K
2669
Hahahaha ne smiju, to se zove brljanje Ma ne smiju, ali imas recepata po dukanu, raznih keksica, muffina (slatkih/slanih), "puding", kolaci i sl...
ako su sa ovim vjestackim zasladjivačima onda NIX - samo mi bude muka od njih .. radije cu se strpiti ili malo zabrljati ako me bas stisne kriza.