Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
29.12.2008, 20:42
mnn
1611
Ko bi reko čuda da se dese kad miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doč da ne mogu ulicom ti proč.....
31.12.2008, 08:57
Anoniman
Zdravko Čolić: "Ne vjerujem ja u kipove Ni takve ko ti, tipove Kad ti jednom srce slome, nevjerujes nikome Kad ti jednom srce slome, ne vjerujes nikome ........
< Poruku je uredio Mersy -- 31.12.2008 8:59:56 >
02.01.2009, 12:06
Amelaa RR
3309
...sada kad bi mogo biti s tobom kao nekada,da mi se vrati samo jedan dan.. da svu ljubav sto sam drugim samo tebi dam,i da tebi samo,tebi pripadam..
Ona je ljepsa od noci.... moja lamki kad god cuje tu pjesmu pocne da pjevusi i da plese hehe...
02.01.2009, 12:12
Amelaa RR
3309
Bez njih padam,nemogu da hodam Tvoje ruke. Smjeh sto lijeci,briga iznad rijeci Tvoje lice.. Za zvijezdu zlatnu,sve sto postah Hvala ti..hoooooh Za bol i patnj,ma svaki tvoj uzdah oprosti mi..
Kada je tesko da mi pomognes Da mojoj sreci se radujes Noc kad je hladna da me pokrijes Majko jos uvjek trebam te Sada kada znam,sta zivot je Ja cesto tvojih rijeci sjetim se Sve biti mora i proci ce Majko jos uvjek trebam te
Kada je tesko da mi pomognes Da mojoj sreci se radujes Noc kad je hladna da me pokrijes Majko jos uvjek trebam te Sada kada znam,sta zivot je Ja cesto tvojih rijeci sjetim se Sve biti mora i proci ce Majko jos uvjek trebam te
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
02.01.2009, 13:24
liebevoll
168
Hej, pusti kose pune polena, ajde, bas u inat baba rogama opa, digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama....
02.01.2009, 13:36
andji
1215
ja pjevam evo već drugi dan od Bobana Rajovića 'SEDI MI NA TENANE DA TE BATA PROVOZA NA TABLICE STRANE'
02.01.2009, 13:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamy2
Draga Dino meni je Emina uši moje otrala s tom pjesmom.
onda cemo ja i emina skupa po ruku pa uzivati heheheh u cijelom albumu
06.01.2009, 11:53
Crvena
1859
... ako je vrijedilo išta ne ostavljaj me ko da ne ostavljaš ništa... ...Za sve što je bilo, daj se potrudi bar da se rastanemo... kao ljudi... VANNA
06.01.2009, 11:57
camm
1266
Imam te, a kao da te nemam tvoj mi osmijeh samo tugu sprema utones u snove pa tudje ime zoves u snu
Sve i kad bih tvoje snove znao da ti neko drugi ljubav krao ja umro bih za tebe i primio na sebe tvoj grijeh
Zauvijek tvoj bilo kad, bilo gdje trazi sve moju krv, moju kost
Ne rusi most sto nas spaja kad samo si ti vrijedna moje ljubavi
Dado polumenta
11.01.2009, 21:10
Ilhana RR
6113
Jedna mala plava...
Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava
Zelena je trava srca nam probudila Jedna mala plava cjelu noć me ljubila Cjelu noć me ljubila, pa se je umorila Cjelu noć me ljubila, pa je jadna zaspala
Refren: Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna, jedna, jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna, jedna, jedna mala plava Na ramenu mi spava
Sakrio se mjesec iza crnog oblaka Sakrio se mjesec, pa se nije stidjela Cjelu noć me ljubila, pa se je umorila Cjelu noć me ljubila, pa je jadna zaspala