Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gledam Banat, Srem i Backu s Fruske Gore... Mog mora nema i ne znam sta da radim. Moj stari kaze da ni Dunav nije los. Mog mora nema, al' ja zivim u nadi da mozda ipak negdje srest cemo se jos!
27.11.2011, 14:59
Anoniman
"sto si mucko kolu " zarazila me
27.11.2011, 18:49
Anoniman
da te volim malo je reci , ti si moj par pod zvjezdama i ja nista nebi znala o sreci da jos nisam pronasla.....
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
kako je samo lijepa ova pjesma...A on je toliko produhovljen i divan :)
Predivna!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
nađe me... kaže suprug na koncertu breginom kad je gostovao ako ova krene gotovi smo