Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
19.12.2010, 19:28
mama_debeljuca
908
Još mrak nije pao s krova, stiže dan sa devet slova, zna ga svaki radnik seljak, on se zove ponedeljak.....
19.12.2010, 19:30
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Još mrak nije pao s krova, stiže dan sa devet slova, zna ga svaki radnik seljak, on se zove ponedeljak.....
ponedjeljke mrzim i tačka
19.12.2010, 19:38
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
05.01.2011, 12:05
muby
730
IZVORNA PORUKA: muby
Vulkani Armin Muzaferija
Sad kad sam bivsi, Sada kad sam sam Ti pjesmu napisi Da je otpjevam K'o suza da kane Jedna pjesma za mene
Ovaj ples na kisi Otplesat cu sam Stisni zube, disi Sebi ponavljam A sve su mi rime Tvoje ime
REF: Slagat cu ljude I sebe slagat znam Al' vulkani se bude Kada tebe ugledam Sta je to ljubav, Ne znam ni ja sam Al' jos tvoje ime Dozivam
Ovaj ples na kisi Otplesat cu sam Stisni zube, disi Sebi ponavljam A sve su mi rime Tvoje ime
REF: Slagat cu ljude I sebe slagat znam Al' vulkani se bude Kada tebe ugledam Sta je to ljubav, Ne znam ni ja sam Al' jos tvoje ime Dozivam
REF:2x Slagat cu ljude I sebe slagat znam Al' vulkani se bude Kada tebe ugledam Sta je to ljubav, Ne znam ni ja sam Al' jos tvoje ime Dozivam
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
20.01.2011, 22:30
Ilhana RR
6113
Joj meni ima par dana se vrti ona
Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covijek za tebe.........
21.01.2011, 08:34
10 mart 2009
458
Čitavu sedmicu sve što sam počela raditi završilo je katastrofalno, bolje da sam ostala kući , ma ni naopako...valjda od muke pjevušim.... ide mi, u životu ide mi...
Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
27.01.2011, 11:14
Dina_1405
83
"...Nadas se, ne nadas al' ne mozes da znas koliko koraka ko od nas ima
I kada prodje sve I kad sve nestane Ostaju oziljci U nama svima... "
01.02.2011, 11:54
ziki
1815
Jednoga dana kupiću pištolj i ....
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......