Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
12.04.2010, 21:56
Husic10
364
I ja slucajno nabasa na ovo neki dan na youtube-u...ovo ti sve govori nasim estradnim umjetnicima ovih dana...majko mila sta ce nam djeca slusati samo kako je krenulo...
12.04.2010, 22:01
frenkoza
1200
LAKA---- king king king
hahahahaha
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
14.04.2010, 00:54
veeseelaa
20552
Hanady ti večeras ne pjevušiš ti pjevaš ženo, ono baš
14.04.2010, 00:56
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Hanady ti večeras ne pjevušiš ti pjevaš ženo, ono baš
taman tako...pjevam iza glasa...samo pjesmom mogu da se ispušem.
15.04.2010, 16:51
Jasnap.
25
Ja konstantno pjevušim ovo .....
Many times i've been a traveller I looked for something new In days of old When nights were cold I wandered without you But those days i thougt my eyes Had seen you standing near Though blindness is confusing It shows that you're not here
Now i feel i'm growing older And the songs that i have sung Echo in the distance Like the sound Of a windmill goin' 'round I guess i'll always be... A soldier of fortune... Deep purple....divna je pjesma , zaista...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
06.05.2010, 16:59
acudesa
7725
ti željela si da ti kažem baš u lice sve to meni nije lako jer volio sam te praviš se važna ja neću da trpim to...
ti nisi više što si bila ja osjećam to sad traži novo društvo i šminker da te prati budi sva happy, pokaži ga mami i tati...
neću da ljubim tvoje usne, neću da gledam tvoje lice mrzim napudrane face, šminkerice šminkerice... bambinosi šminkerice
13.05.2010, 23:36
Apotekarka
3918
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli, kad ostavljas,ostavljaj sve sto smo stekli sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu koij sam voleooooo, zaboravljas u sta sam te nekad kleo,kad ostavljas ostavljaj za zivot ceo... pjesma je bas do bola dobra
14.05.2010, 08:28
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli, kad ostavljas,ostavljaj sve sto smo stekli sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu koij sam voleooooo, zaboravljas u sta sam te nekad kleo,kad ostavljas ostavljaj za zivot ceo... pjesma je bas do bola dobra
31.05.2010, 18:15
camm
1266
Zena za sva vremena! Joksimovic
31.05.2010, 18:18
Atarka
663
Uglavnom djecije pjesmice koje pjevam sinu, trenutno Misic Janko od Jaquesa Houdeka