Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja takodjer... i onu ... "cik pogodi sta mi je za veceru budjav lebac, budjav lebac............. a u komsije u frizideru uvijek svega, mortadela i nutella..." i ako je slucajno cujem ne izlazi mi iz glave po cijeli dan a bas mi se sazali na pjesmu... hehhe
10.01.2010, 01:20
milenium
6133
nijednu!
11.01.2010, 12:37
maja78 RR
4163
ovu sam danas pjesmu slusala i gledala nakon dugo vremena, huh rasplakala se :)
kad se samo sjetim ove pjesme...ee.... Na badnje vece Dok su zvona Zvona zvonila. Pred crkvom svetog Blaza ti si Duso stajala.
I nekim starim salom Kosu si Malo pokrila. Da je ne bi Neka kapljica Valjda smocila.
Pricaju mi Da se sramis Kada cujes za mene. Al' nisam ja Ni pola tol'ko los Ko sto kruze glasine.
Ja imam samo Jednu nesrecu Unistim sve sto dotaknem. Al sam svoju Ljubav cuvao Samo za tebe.
Zbog mene ne placi Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam.
Milijun puta Prosao sam Ispod tvoga prozora. Da si rekla samo rijec Dosao bi Krilima divljih gusaka. ....
06.02.2010, 13:58
aidicaa
1008
"Hej Allahu pogledaj me, dno duse moje ti vidis koliko te ona voli i koliko se tebe stidi...."
Iz glave mi ne izlazi ova ilahija danas i juce...
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
06.02.2010, 14:05
bebica1989
1321
IZVORNA PORUKA: aidicaa
"Hej Allahu pogledaj me, dno duse moje ti vidis koliko te ona voli i koliko se tebe stidi...."
Iz glave mi ne izlazi ova ilahija danas i juce...
i ja je cesto pjevusim,odo je skinuti s interneta jer je nemam na cd-dvd
08.02.2010, 16:24
acudesa
7725
Daleka obala
Stani malo pogledaj me ti U mojim zjenama ces sebe viditi To nije odraz to je istina To je ljubav sto nas sebi uzima
Uvijek sam bio samom sebi dovoljan A tek sad vidim da pola bio sam Taj drugi dio donjela si ti I sad se ne mogu od tebe dijeliti
I sve ja imam samo kada ti si tu A kad te nema samo ti mi ostajes I sebe pitam da li sada sam u snu Il' tek se budim sad po prvi put Il' mozda ludim Jer sto te vise gledam To te vise nikom nedam ja
Tvoja ljepota sto s neba dodir je Iz mene gura sile dosad skrivene I dok te ljubim topim se u bunilu Na moje usne cudne rijeci naviru
Moje tijelo tek uz tvoje osjecam Moja jutra tek uz tvoja nose dan U tvome osmjehu cujem i svoj glas I cijeli svijet tu je samo radi nas
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
08.02.2010, 17:03
mamine oci
4300
tomas i prijatelj (crtani)
vesele su tracnice tomice i druzine, crve zelen,smedj i plav, sareni je taj svet sav, svako ima ulogu tesku ili laganu, upoznajte ih redom sve male vlakoveeee.....
08.02.2010, 17:18
acudesa
7725
A, ta nam je himna, ona se podrazumijeva ...može i Ben 10