Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma ko nije čuo: A, zar nije štos životu razbit nos.. ili Čitam neke stare novine...
03.10.2009, 00:44
reallove
5807
bilo je 8 na trgu cvijeca ja sam te cekao na kraju price
kada si rekla mi necemo vise odmahnuh rukom ma sta me se tice a nebih ni bogu priznao tada sve je moje u vodu palo sad mirno kazem lagati necu onoga dana i vrijeme je stalo
--------->ovo je moja pjesma iz gimnazijskih dana.............. Predivno. Evo samo da vam se javim prije no sto odem .....Super ste mi sinoc bile. Volim vas sve.Dosle ste mi u srce...tiho,, necujno....s ovim divnim notama i stihovima.....
03.10.2009, 10:21
acudesa
7725
sad me kamenujte -ja ne gotivim Balaševića (spadam u onaj procenat od 0,01%) ne mogu sebi objasniti zašto, ali nije po mom ćeifu
03.10.2009, 10:45
Ilhana RR
6113
Medo brundo neponasaj se ludo medo brundo ne postoji cudoooo trenutno slusamo... a upravo je bila jer ti si zmijaaaaaaaaa a ja sam zaba zaba... to nam je za jutarnju gimnastiku hehe =)
03.10.2009, 10:56
Ilhana RR
6113
Eto mene bum bum bum biž te djeco svi niz drum =)
03.10.2009, 23:38
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: acudesa
sad me kamenujte -ja ne gotivim Balaševića (spadam u onaj procenat od 0,01%) ne mogu sebi objasniti zašto, ali nije po mom ćeifu