Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
< Poruku je uredio enisa_sara -- 3.10.2009 0:24:18 >
03.10.2009, 00:23
acudesa
7725
pa žene je li moguće da sve isto volimo, enisa sara
03.10.2009, 00:24
milenium
6133
Volim te djevojčice dok se nebo zatvara neka vrušte naše ulice neka krene zabava bolja budućnost nije htjela nas da sačeka priđi bliže da vidim tajnu koju čuvaš u očima. to mi radi to mi radi jer ti možeš da mi radiš sve to mi radi to mi radi jer ja zaljubio sam se...
čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio ... i glavni, želi svršit tri fakulteta a, zar ne bi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime...
03.10.2009, 00:26
milenium
6133
...na ramenima mi dva anđela sjede, čuvaju me od nesreće i bjede, dva anđela danju,noću rade paze da mi netko sreću ne ukrade...
Predivnooooooooooooooo jojjjjjjjjjj Ubicu vas, moram muzu, a ne mogu se od vas odljepit'!
03.10.2009, 00:28
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: acudesa
čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio ... i glavni, želi svršit tri fakulteta a, zar ne bi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime...
....pa da budem zidar, pekar il moler, da uključim struju i naučim da popravljam bojler...
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
03.10.2009, 00:29
mama_debeljuca
908
Žene drage, hvala vam na divnim prijedlozima...Što se ja naslušah muzike za dušu večeras...
03.10.2009, 00:31
acudesa
7725
Mislim cesto mislim na tebe Glavom, glavom zidam zid kom Niko,niko nece nauditi Ja sam hram nasoj ljubvi hram Pjevam cesto pjevam o tebi Pjesmom pricam zivot svoj I niko,niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram A tebe, tebe nema i sve je u Rukama mojim ja se pjesmom bunim Ja ljubavlju borim Niceg se ne bojim i cesto Cesto mislim na tebe U dusi sadim maline njima Niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram Pjevam cesto pjevam o tebi Pjesmom pricam zivot svoj Niko,niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram A tebe, tebe nema i sve je u Rukama mojim ja se pjesmom bunim Ja ljubavlju borim Niceg se ne bojim i cesto