Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
..ako te nisam ljubio, kako ti onda miris znam ali te nisam imao, kako te onda gubim sad...
06.08.2009, 15:19
gvendolina
1896
Oci moje kletvom bih vas kleo sto vas sejtan na ruku uzeo pa gledaste kroz tarabu staru sta mi radi kona na bunaru
u izvedbi Mostar sevdah,fenomenalna pjesma
08.08.2009, 01:12
acudesa
7725
NISAM LJUBOMORNA NISAM ALI HOĆU DA ZNAM
08.08.2009, 01:15
acudesa
7725
Gluvo je doba svi su zaspali osjećam strašan nedostatk buka hoću da vrištim a ne mogu sam ljudi su danas osjetljivi na zvuke
jer je noć, noć, noć, noć totalni je mrak ništa se više ne vidi u tami ovo svjetlo je usamljeni zrak
osjećam ipak ko da nismo sami ti i ja..
17.08.2009, 22:55
acudesa
7725
Jer ja sam samo nežna žena a svaka žena tajnu nosi u srcu spava lepota njena a ne u telu i ne u kosi
i još jedna, kad mi loše krene.... ...o, kako je lepo biti glup kako je lepo biti glup.... ponekad se osećam ko poslednje ....
17.08.2009, 23:00
acudesa
7725
Kad se noću smirim i očekujem san slušam zadnja auta kako klize kroz grad
Umjesto gluposti s plafona silaziš ti uz tihu muziku opet skupa smo mi ......
Želim da stotinu dana ne svane dan kad se tiho privučeš i gurneš me u san
Ja sam nalik čistom zidu ti si slika i ram Ja sam prazna tišina TI NAJLJEPŠA MUZIKA ŠTO ZNAM
18.08.2009, 18:07
mamilica
231
Svakodnevno vise puta: Moja mala djevojcica...Mis je dobio grip... Djecu ne donose rode...
A za moju dusu:
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me i ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me....
19.08.2009, 01:58
acudesa
7725
Ponekad je vidim ležeći u snu kao igru sjena na mom ramenu Bijelo svjetlo iznad površine tupih koraka koliko još ima do očaja
Darovat ću ti plavog goluba imaj srca kad zakuca na tvoja vrata ne gledaj u njemu prolaznika bez alibija ne gledaj u njemu plavog goluba
19.08.2009, 02:20
Anoniman
Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj i krstic, znak na lancicu da nekog ceka navodno
O to su bili svatovi sve kiceni i zlaceni a mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni al' dobro, sad
Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama
Ko srna me je gledala zalosnom pesmom sludjena cije si, pile pirgavo sto nisi meni sudjena, e da
Ref. Hej pusti kose pune polena hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama
Rekoh joj bezi, mani se i trazi bolje partije premala je moja tambura da te od kise sakrije
Rekoh joj ja sam samo tu da vreme brze proleti ja nosim cizme skitaljke mene je tesko voleti, pa da
Ref.
Hej doleti, mala senice tu na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divlje
19.08.2009, 02:25
acudesa
7725
smo ja pišem i pjevam volim da pjevam jest da zvučim ali briga me
Što bi Seve rekla ja smo pjevam ja samo sviram ja nemam razlog da se živciram jer imam tebe koji me ljubi koji me voli kada život zaboli
19.08.2009, 17:12
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Hej pusti kose pune polena hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama
i ja ću da je zapjevam
19.08.2009, 17:14
mala pčelica
18
reko si ako dođe dan kad ne bude nam lepo,nek ostane nam san ja verovah ti slepo.....
19.08.2009, 17:19
mamine oci
4300
tuzna pesma na sto nacina..."Neverne bebe"
19.08.2009, 17:20
lirio
491
ko je jamio, jamioooo,koje jamio jamioooo......
22.08.2009, 23:52
Tidzi
894
Cola---Ti si mi u krvi...
Pogledom me milujes ko da me dodirujes i svaki put kao da je prvi. Ja stalno mislim prestaces iz cista mira nestace, al pozuda ne prestaje ti si mi u krvi...
22.08.2009, 23:55
milenium
6133
...i opet taj osjećaj samoće kad neće nikog mene krene i hoće...
22.08.2009, 23:58
anitaMO
1384
jazz.ba Crvena jabuka
23.08.2009, 00:01
zabrinuta24
8
be be beeeeeeeee be be be beeeeeee be!!!! kako se prave bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! vampiri
23.08.2009, 00:02
batterfly
915
Danima vec kisi ja iz dura opet odlazim u mol i ne znam vise kako od srca se ne smijem predugo
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe nisu sanse svima jednake ne mozes od istine
Oprostite na smetnji i ja bih rado nesto veselo al' nema dobrih vijesti gorko valjda trazi lagano
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
Slazem dane, tugo ti si moja vjerna pratilja a nema tome dugo jos je bilo svjetla ispred nas
Trazim ljude, slabo pogadjam cuvaj ledja, svasta se dogadja sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
Ref. A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
01.09.2009, 15:14
dana3
2128
mama kukunka i tata taranta vecccccccccc odavnooooooooo na repertoaru i Beyonce-nova Halo
01.09.2009, 20:40
Tidzi
894
Kemal Monteno
Kako da te zaboravim
Kako da te zaboravim kako da ti zbogom kazem ja zbog tebe miran nisam ja zbog tebe druge lazem
Kako da te zaboravim kad smo isto vino pili kad su noci s tobom kratke kad smo se pred svima krili
Sve je jedno vece otislo niz vodu dala si mi tugu, uzela slobodu sve si jedno vece odnijela sa sobom ali ja ne mogu da ti kazen zbogom
01.09.2009, 20:41
Tidzi
894
Kemal Monteno
Veceras joj pisem posljednje pismo
Dugo te nema, ljubavi moja, dugo te nema, zivote moj ova me jesen sjeca i boli, na one dane, na osmijeh tvoj
U nekom gradu, ne znam mu ime, ti drugog ljubis, a ja sam sam za tobom moje umiru rime, za tobom placu i noc i dan
Veceras pisem posljednje pismo, i zadnju pjesmu pjevam ti sad o zar se nikad voljeli nismo i zar se nikad vratiti neces, u ovaj grad
02.09.2009, 01:33
milenium
6133
...i danas dan kad kraj mene prođeš i danas dan ja bi mezio grožđe čuvam znaj par tvojih pisama ti si mi na koži pisana... Crvena Jabuka
02.09.2009, 10:23
camm
1266
Disem al nisam ziv , molim a nisam kriv I kunem al ne umjem tebi zlo da pomislim Kupi me za saku obmane,otvori nove rane moje duse prodane.