Pahuljice moja draga, ako vjerujes ti mene rasplaka...ja inace na samu pomisao "razdvajanja" placem, ali me ti podsjeti ne mene. Isto sam ti radila, podsjetinik meni , podsjetnik djetetu, da sta ne fulim, i onda dnevno barem 3x prebrojavanje.
Ako smijem da ti dam jedan savjet, tako sam i sama radila, za zadnje dane ostavi sebi puno obaveza, tipa ciscenje, kupovina i sve sto mozes...ja da nisam tako radila ja bih lijepo izludila tih zadnjih dana...to se otegne pa ona minuta nikad proci.
A ovo podebljano me podsjetilo :on dolazi prvi put, 4mj razdvojenosti,sutradan doolazi, ja u gradu zadnja kupovina za svecani docek, naravni sve sto on voli, i on meni salje sms da je ziv i zdrav sletio u Dubai, ja procitam i sva onako ushicena ulazim u prodavnicu koju drzi nasa komsinica i guzva u prodavnici a ja kupujem dzezvu i kroz onaj narod " de mi molim te otkucaj ovu dzezvu A. mi krenuo " pita mene zena jel iz Sa , ma reko jok u Dubaiju je , koluta zena ocima, kaze e moj sine nema njega do sutra kuci, polako :)
ali meni je to sto je on krenuo i koji km blize kuci bilo k''oda me ceka iza coska.
< Poruku je uredio Hannan -- 23.9.2011 1:10:57 >