Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje hvala vam svima od srca... hvala i onima koje su mi bile podrska i telefonski dok smo bili u bolnici, ako kome nismo odgovorili na sms ne zamjerite . Ljubimo vas pa kad budemo bolje pisemo se
A vi to kuci? Ma super..
14.08.2011, 16:39
Anoniman
Danas smo izasli na potpis...sve je gore super, svaka cast svima, ali ipak kuci je najljepse
14.08.2011, 16:42
Skvo RR
4542
Ma superiska...uzivajte...kasnije kada se dozoves..sve nam napisi...i naravno kako je seka prihvatila bracu..
14.08.2011, 16:46
tekja
1957
Jelena draga, ti si stijena ...gledam sad malenog medenog princa na fb zidu i tebe kako nosis Anu ...rekoh oci me varaju, ovo je slika od nekad prije, ne, ne, nije ona dva dana od poroda digla 13 kg tesku Anciku, je l' da da nisi
P.S. Luka me tako podsjetio na V. kad se tek rodio...bas mi nekako lice, ja sam se sva raznjezila i od sjecanja i nostalgije
15.08.2011, 23:25
MedinaA
118
iskrene cestitke od srcaaa
20.08.2011, 12:35
taurus
3578
ja sam baš zakasnila, ali nisam bila kod kuće
draga jelena želim ti sve najljepše i da donese sreću i ispunjenje svih vaših želja
03.09.2011, 16:54
viola
79
cestitamo sretnim roditeljima i sigurno najsretnijojo seki na svijetu, jupiiii