cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: porodila se naša malena27 RR

clock-img

09.08.2011, 23:19

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Sve najljepše od srca!!!

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

09.08.2011, 23:34

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Čudesna bebo dobro nam došao! Hašimaga momče mlado, budi svojoj majci dika i zadovoljstvo, svome ocu Sin. Da ti Bog da zdravlje i svaki rahatluk, i ako Bog da sestricu ili bracu.
Malena, od srca čestitam proširenje porodice!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

09.08.2011, 23:34

clock-img

DIJAMANT

pencil-img

585

MašAllah lijepe vijesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Draga moja Malena od sveg srca ti čestitam sina, neka vam je živ i zdrav puno godina , da vas uvijek uveseljavai da budete ponosni na njega!

Tebi želim što brži oporavak, a sigurna sam da će tako i biti sada kad imaš svoje dugo željeno zlato kraj sebe. Uživajte mila jedno u drugom, svaki trenutak je neprocjenjiv!

clock-img

09.08.2011, 23:41

clock-img

animagical

pencil-img

5604

malena cestitam vam od srca! bebanu zelim sve najbolje u zivotu, a vjerujem da ce mu upravo tako i biti-pored takve mameuser posted image

clock-img

09.08.2011, 23:49

clock-img

sreca 27

pencil-img

384

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene cestitke povodom dobitka malog blaga...!!!!

clock-img

10.08.2011, 00:00

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Cestitam vam rodjenje sina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

10.08.2011, 00:27

clock-img

esma*

pencil-img

299

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Naša draga malena 27RR rodila prelijepog dječarca, malo sam poranio, imam 3.200, a babica kaže da sam prelije. Prorod je bio na CR

Čestitam od user posted image da bude sretan i i hairli skupa sa svojim roditeljima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio esma* -- 10.8.2011 0:28:47 >

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

clock-img

10.08.2011, 00:29

clock-img

reallove

pencil-img

5807

iskrene cestitke malena,da ste nam zdravi i zivi..ljubimo vas Emin i ja

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

10.08.2011, 00:39

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Masallah. Predivne vijesti. Mahsuz sam svratila da cestitam. user posted image
Iskrene cestitke, Malena tebi i tvome muzu. Ako Bog da da djecak bude ziv, zdrav i vas ponos, zadovoljstvo na oba svijeta. Zelim ti brz oporavak.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

10.08.2011, 02:04

clock-img

Anoniman

Malena predivna vijest...Cestitam ti od srca malenog ljepotana kao i tvom muzu , a malom djecaku zelim zivot dug , pracen zdravljem srecom ...user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 06:27

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

draga moja kantonko,presretna sam sto je Allah uslisio tvoje molitve i poklonio ti jedno prekrasno bice i najvredniji dar na svijetu.
puno zdravlja,srece i lijepih trenutaka tebi,bebi i tvom muzu zeli tvoja kokicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

10.08.2011, 07:08

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Dragi mali dječače,dok još i nisi došao na ovaj svijet bio si željno iščekivan i voljen! Čestitam ti na rođenju i želim da budeš uvijek zdrav i na ponos svojim divnim roditeljima! A mami i tati čestitam rođenje najvećeg blaga i da svaki dan budu sretni sa svojim sinom kao što su ovih prvih dana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 07:48

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Malena, cestitam ti od srca na rodjenju sincica user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

10.08.2011, 07:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.08.2011, 08:00

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Hejhej koje lijepe vijesti ovo jutrouser posted image user posted image user posted image
Hašime dobro nam došaouser posted image user posted image user posted image , drugarica i ja ti želimo sve najjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a mamice tebi želimo brz oporavak i što drugo osim uživanja u svim majčinskim radostimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

10.08.2011, 08:06

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Malena,cestitam od srca.Sve najbolje u zivotu bebanu i njegovim roditeljimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 08:30

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

"Od nocas više niste sami, ništa nije kao prije, od nocas jedna zvjezda mala s ljubavlju vas grije..."
Cestitke ponosnim roditeljima,a malom princu zelimo dug,zdrav i sretan zivot...

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

clock-img

10.08.2011, 08:53

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Cestitke i od nas tri...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.08.2011, 09:00

clock-img

senka27

pencil-img

85

user posted image  jupiiiii Cestitamo od user posted image  sve najbolje zelimouser posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

clock-img

10.08.2011, 09:02

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Najiskrenije čestitke povodom rođenja malog princa, neka ga sreća prati kud god krenuo, neka bude ponos svojih roditelja, neka uvijek bude zdrav i veseo.... Malenoj brz oporavak. Uživajte, mazite se, volite, neka vam vaš zamotuljak još više uljepša život. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

10.08.2011, 09:05

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Čestitamo user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

10.08.2011, 09:08

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

10.08.2011, 09:18

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

cestitamo od srca!!!!!!!

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

10.08.2011, 09:22

clock-img

megi

pencil-img

935

iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

10.08.2011, 09:30

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Cestitammmmmmmmmmmmmmm, zelim vam sve najljpse od srca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img