cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nacionalno neutralna imena

clock-img

31.08.2008, 00:02

clock-img

laracroft

pencil-img

420

Riana,Nora,Nera,Nia...

Adian 01.02.2007

clock-img

02.09.2008, 13:26

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Enea je bas neobicno....
Ako se vama svidja nek tako i bude...pusti sta drugi govore..

Ne znam je li neko predlozio...ali meni je ime Elia pravo lijepo
...
Ako mi jos koje padne na pamet javim...

clock-img

02.09.2008, 19:09

clock-img

Vana

pencil-img

88

Uh pa je se sada raspametila.Ima dosta lijepih prijedloga, tako da se moja lista siri umjesto suzava.user posted image
Vidim da se vecini svidja ime ENEA user posted image  i to mi je ime nosilac liste.
Samo me malo koleba to sto kad vecina izgovara to ime ubaci slovo J, pa ispadne ENEJA i onda mi ime gubi zvucnost.
Uh, stvarno bih volila da moja curica ima lijepo i neobicno ime, jer moje je toliko cesto da je zbog toga isto izgubilo zvucnost.Voljela bih da joj se kroz zivot svidja njeno ime...

< Poruku je uredio Vana -- 2.9.2008 19:11:11 >

clock-img

02.09.2008, 21:38

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

ej moja prijateljica je maloj dala to ime.rekla sam joj super ,volim imena koja nisu svakidasnja.i ja kad sam svojoj dala ime LAURA rekli su da sam dala cigansko ime.moje dijete i ja biram ime a ne oni.malogradjani.
ENEAuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

03.09.2008, 18:03

clock-img

visibaba

pencil-img

48

oborila si rekord sa imenom "ENEA"

nikad cula i sjelo sto kazu ko mehlem na ranu

pravo ludo, interesantno, neobicno uz to kratko i slatko

wouwwwuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2008, 14:25

clock-img

Kivac

pencil-img

75

Bas je lijepo ime Enea, neobicno! Odlican izbor a briga te sta drugi govore. user posted image

clock-img

10.09.2008, 16:56

clock-img

pitalica

pencil-img

43

Ellen,Ella,Eva,Sara,Mia,Saša....ima puno lijepih ženskih imena,ali meni su muška internacionalna problem,a budući da m je doktor rekao da nosim dječak,već neko vrijeme imam problem...
najviše mi se sviđa muško ime Evan,a ni Noa mi nije loše...pa ću ove preostale sedmice iskoristiti da se odlučim kako će da se zove majkino zlato malo

clock-img

11.09.2008, 14:21

clock-img

Romali

pencil-img

2753

ENEA je i meni jako lijepo ime, ali sigurno će naš narod an to dodati jedno J user posted image .
Šta te briga, vama bliski ljudi će sigurno znati tačno ime tvog user posted image .
A za pitalicu, Noa mi se pravo sviđa, kao i Sven, Raul user posted image , Vanja, Saša, Ian ...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

13.09.2008, 08:57

clock-img

melly

pencil-img

13

ja sam u 20-toj sedmici i uskoro idem na ultrazvuk pa mozda vide koje ime ja moram da trazim....nesto nismo jos ni razmisljali o imenima....

opet, vise lijepih imena ima za djevojcice a ne znam za musko ni jedno ...

svida mi se MIA, SARA, SARAH, NEJRA, ALEJNA, EJLA,

clock-img

19.09.2008, 12:49

clock-img

darja

pencil-img

3

meni su  lijepa imena  HANA , MONA....Mada moja kci se zove Dženeta, a ako bude drugo djevojcica bit ce Hana .

clock-img

19.09.2008, 12:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

evo jedno ime slino imane   Enea, moja rod. se zove Enera

clock-img

21.09.2008, 22:41

clock-img

nerka82

pencil-img

7

i ja imam isti problem sa imenom moje curice. kod mene je situacija još komplikovanija, njegova majka je pravoslavka otac makedonac( turčin) a moji su muslimani, tako da je problem izabrati ime koje će se svima sviđati. ako imate kakvih prijedloga o kratkim ženskim imenima pišite jer pred porodom sam a bebača nema ime!

clock-img

23.09.2008, 06:32

clock-img

lu

pencil-img

46

enea - lijepo i neobicno ime user posted image . slusaj sebe i neces pogrijesiti.

clock-img

24.09.2008, 14:53

clock-img

malena83

pencil-img

12

Enea je stvarno lijepo ime, ne slušaj nikog nikog ako se vama sviđa to je to.

clock-img

01.10.2008, 10:16

clock-img

Anoniman

da upravu su ove nase lijepe hanumice,ime je super ENEA..

Ja se zovem enna a moji su mi htjeli dat ime Erna,pa im predugo ljepse im bilo enna lakse za zvatiuser posted image ...

clock-img

01.10.2008, 15:37

clock-img

Anoniman

lijepo je enea,ali ja bi ipak dodala jos slovo l,pa bi to bilo ENELA-meni se bas svida to ime...

clock-img

01.10.2008, 16:21

clock-img

Anoniman

Erna,pa im predugo

user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 16:47

clock-img

Amela V.

pencil-img

512

IZVORNA PORUKA: felix
Ja se zovem enna a moji su mi htjeli dat ime Erna,pa im predugo

user posted image
e stavrno felix.... izjave su ti "na mjestu"

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

clock-img

01.10.2008, 16:57

clock-img

iva1974

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: felix

da upravu su ove nase lijepe hanumice,ime je super ENEA..

Ja se zovem enna a moji su mi htjeli dat ime Erna,pa im predugo ljepse im bilo enna lakse za zvatiuser posted image ...

lijepo mi je ima enna

moj nick LAKY je zauzet
http://www.youtube.com/watch?v=3mgtlHayz7o

clock-img

01.10.2008, 17:00

clock-img

Anoniman

baš me zanima zašto dva n, kako se to sad izgovara ennnnnnnnna.user posted image

clock-img

01.10.2008, 17:12

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: Shee

baš me zanima zašto dva n, kako se to sad izgovara ennnnnnnnna.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Slatko si me nasmijala. I mi cemo nasoj kcerki dati ime Ema, a kako se krecemo u medjunarodnoj grupi ljudi, svi nas pitaju zasto ne dva  "m" i stalno iznova objasnjavam da to u nasim jezicima nije uobicajeno. I svakako nema razlike u izgovoru.. Mada, cini mi se da sve cesce jeste. Pa svakako je svejedno. Ja mislim, da treba misliti na to da je djetetu cim lakse. A ima more lijepih nacionalno neutralnih imena...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

01.10.2008, 17:17

clock-img

camm

pencil-img

1266

Erna,pa im predugo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cuj predugo .
felix tvoje ime je lijepo kao da si ga ti birala. 

< Poruku je uredio camm -- 1.10.2008 17:22:37 >

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

01.10.2008, 18:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: camm

Erna,pa im predugo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cuj predugo .
felix tvoje ime je lijepo kao da si ga ti birala. 

slažem se s tobom camm... baš bi bilo fora zvati se ENNA.

clock-img

01.10.2008, 19:15

clock-img

Anoniman

a sta je smijesno,mojim se roditeljima nije svidjalo erna,pa mi dali enna.Sa dva nn.eto tako.Ima ime i emma,sa dva mm.poznajem jednu osobu koja se tako zove,nista neobicno....user posted image

clock-img

01.10.2008, 20:18

clock-img

Amela V.

pencil-img

512

znas sta je smjesno.... Enna i Erna imaju isti broj slova.... pa mi smijesno sto je Erna predugo a Enna nije....

< Poruku je uredio Amela V. -- 1.10.2008 20:19:20 >

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

Zadnji članci

article-img