Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mene godinama ubjedjuju da im licim na rose mcgowan, a meni bas i ne lici... doduse rekose mi na rr da licim na neku pevaljku s pinka, ali mi nisu sliku pokazali, pa ne znam je li istina a za visnju i iman ste super pogodile.
05.12.2014, 23:04
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: animagical
mene godinama ubjedjuju da im licim na rose mcgowan, a meni bas i ne lici... doduse rekose mi na rr da licim na neku pevaljku s pinka, ali mi nisu sliku pokazali, pa ne znam je li istina a za visnju i iman ste super pogodile.
Prije ili poslije plastičnih operacija?
05.12.2014, 23:06
Hannica
2920
Ja ne licim ni na koga, da ne kažem ni na šta.
05.12.2014, 23:27
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Hannica
sta je ovo s grckanjem gornje usne? meni si ti ljepsa vala, dzaba joj sve.
06.12.2014, 00:01
animagical
5604
nego medic, de dok si tu nadji ti meni moju dvojnicu s pinkovih zvijezda ah kad moja rodbina navali glasati
06.12.2014, 00:06
Medić*
29
nego medic, de dok si tu nadji ti meni moju dvojnicu s pinkovih zvijezda ah kad moja rodbina navali glasati
Ma ne mogu da se sjetim imena nikako, a rado bih ti stavila Bas mi licila na tebe i Sele mi potvdi. Lijepa, crna, visoka. Ako bude prosla dalje odmah cu sliku staviti