cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Na koju poznatu licnost licite :)

clock-img

11.12.2014, 11:02

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

palac original user posted image user posted image user posted image

meni ti palac ličiš na jednu ženu, sad ću ti naći sliku ako ima fb samo da se sjetim kako se zove, nije niko poznat user posted image

evo je, i ona je u sličnoj struci ko tiuser posted image
https://www.facebook.com/298771090197490/photos/pb.298771090197490.-2207520000.1418292203./698899010184694/?type=3&theater

< Poruku je uredio pocahontas -- 11.12.2014 11:04:17 >

clock-img

11.12.2014, 11:06

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Fkt medič. svaka čast.
A i ova tvoja pocy
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/994486_701516679922927_2077635810049426047_n.jpg?oh=517f5b2e231522015f573dbc9ceb5231&oe=55046459&__gda__=1426701275_a3546fb1e3ad3aa566608cf742c719bf

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.12.2014, 11:11

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Das ne radi u nekom salonu namještaja, mm kaže da je jednom vidio djvojku ista palac, u Sa.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

11.12.2014, 11:13

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Hannica

Das ne radi u nekom salonu namještaja, mm kaže da je jednom vidio djvojku ista palac, u Sa.user posted image

moguće..znam da je vako ko palac neka umjetnica i tako to....zna je možda i LB, živjela je ova u mom haustoru na malti a LB je tu negdje u blizini bila user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:13

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni činka na ovu glumicu liči
http://www.fanpop.com/clubs/rachel-mcadams/images/31528433/title/rachel-mcadams-marie-claire-photoshoot-photo

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

11.12.2014, 11:15

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ima jedna cura ovdje u Ze, ama milion puta su nas pomiješali ili pitali da li smo sestre. A išle smo u istu osnovnu i istu srednju školu i što je najsmješnije, zabavljale se sa istim tipom (ne u isto vrijeme, naravno:) user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.12.2014, 11:16

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ima jedna cura ovdje u Ze, ama milion puta su nas pomiješali ili pitali da li smo sestre. A išle smo u istu osnovnu i istu srednju školu i što je najsmješnije, zabavljale se sa istim tipom (ne u isto vrijeme, naravno:) user posted image

Koja je bila zamjena ili ti ga utjeha? user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

11.12.2014, 11:18

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Hvala gdje čula i ne čula! user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:19

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Koja je bila zamjena ili ti ga utjeha? user posted image

Ja sam bila prva, ali ona je trajala duže, tako da...bara-bara user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:19

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Samo jedna?
Ja imam, prema riječima drugih ljudi, milion dvojnica.
Ma baš svkao ima sestru, tetku, komšinicu...koja je baš ista jauser posted image

clock-img

11.12.2014, 11:20

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

mica tica je slatkasti tip ala Jessica Alba

clock-img

11.12.2014, 11:21

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Ma ja, i to sam čula mali milion putauser posted image
Hvala tebi na komplimentu u svakom slučajuuser posted image

A inače mi je komplinet "baš je slatka" grozna, ono u fazonu "nisi neka, pa daj bar nešto kažem, a da ne kažem da si kriza"user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:23

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Meni samo mm nađe neke dvojnice, ima jedna cura u Travnickoj, mm ista, meni ne liči uopšte.
Nedavno mi u frizerskom rekoše da sam ista neka Mirha, i nije mi zvučalo kao kompliment. user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

I meni lici..zaistauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.12.2014, 11:26

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Meni samo mm nađe neke dvojnice, ima jedna cura u Travnickoj, mm ista, meni ne liči uopšte.
Nedavno mi u frizerskom rekoše da sam ista neka Mirha, i nije mi zvučalo kao kompliment. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si Nina Dobrev, pomiri se s tim user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:31

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: MicoTico

A inače mi je komplinet "baš je slatka" grozna, ono u fazonu "nisi neka, pa daj bar nešto kažem, a da ne kažem da si kriza"user posted image

nemoj biti takva, ja na to nisam mislila već u fazonu da si tip slatkice zbog baby face-a, prćastog malog slatkog nosa i punih usana, oblog lica..to je slatkasta faca i ja bih takav nos ako može user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:33

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

I jagodice, molim!

clock-img

11.12.2014, 11:34

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

a eto meni su rekli da sam ista neka prva pratilja, ovdje izabrana na nekom izboru za najljeŠu što je bio nekad davno

clock-img

11.12.2014, 11:35

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

I jagodice, molim!

ma šta će ti jagodice, nosić je bitan
s tako malim slatkim nosom ko kod Angeline, iz kojeg god ugla da te slikaju ne možeš ispati lošeuser posted image

clock-img

11.12.2014, 11:35

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: MicoTico

ja volim vise te slatkaste tipove zena, zato mi je i Jessika No 1user posted image

Nego meni Pocy osim sto baca na Kimiuser posted image ima slucnosti sa Ninom Lecic Radulovicuser posted image I ona mi je taj slatkasti tipuser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

11.12.2014, 11:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj medic otkud vadis te neke domaće s dva prezimena, meni ta liči na Miciku, ne obratno user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Joj medic otkud vadis te neke domaće s dva prezimena, meni ta liči na Miciku, ne obratno user posted image

Ma Leciceva zenauser posted image
A ja sam ljubitelj domacih, volimo i gledajmo domaceuser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

11.12.2014, 11:41

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Ma Leciceva zenauser posted image
A ja sam ljubitelj domacih, volimo i gledajmo domaceuser posted image

hvala ti,lijepa je, sviđa mi se user posted image

clock-img

11.12.2014, 11:43

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I meni lici..zaistauser posted image

Da,bas lici. Rachel s tamnom kosom user posted image