Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: hanabanana http://3.bp.blogspot.com/-RaJQ53ezfEg/Te55wJjzLYI/AAAAAAAAASQ/0CJRkL_Zg5Y/s1600/kirsten_dunst_20061210_0002.jpg Meni kažu da ličim na nju.... ja sebi ne ličim.
Zbog nosa i kovrdjave kose sa pramenovima Meni kazu da licim na SJP Mada ja na nju licim samo Zbog ljubavi prema stiklama _____________________________Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
IZVORNA PORUKA: teacher75 medic, mene si zaboravila, hajde nadji neku ljepoticu pa reci da licim na nju
_____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Vise mi lici na pocy na ovoj drugoj slici.
Oprah :) _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: palachinken Oprah :)
medicu....stvarno...pocela sam da te se bojim _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
IZVORNA PORUKA: koka i po medicu....stvarno...pocela sam da te se bojim
blink blink _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Medić...pa stvarno _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
kazem ja ... _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
sad gledaj kad medic jos jednu zada _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Moram djecu izvesti malo , neka ih nervoza puca pa da je sasijecemo izlaskom Naletim ja u trecoj _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Hajde Medic i meni baci koju
medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
Hocu i ja dvojnicu..dosad me samo mm upario s onom plavom Sarah ne znam prezime iz serije stazist _____________________________M&M Sreću čine male stvari...
medic kad vec "bacas" de i meni sibni koju zahebala si i vidovitu dzemilu...ovo ti ide od ruke bravo majstore da te navedem meni kazu da ih podsjecam na Miru skoric( valjda zbog nosa) i na kcerku Mise Kovaca posebno kad zadam sirse...eto dala sam ti kordinate
Evo Koke, mada nisam je upoznala niti vidjela osim na slici, nista je to :) Ali zamisljam je ovako http://images6.fanpop.com/image/photos/34300000/-Thalia-thalia-34372416-1024-768.jpg Salmy ma bjezi sa Mirom S http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Catherine-Zeta-Jones-catherine-zeta-jones-83341_1000_1214.jpg Moja lijepa Jasmincek http://www.femagination.com/wp-content/uploads/2010/02/niqab.jpg Ostale nekada procijenim Sele vam gleda u zvijezde a ja u oci Ajde vozdra < Poruku je uredio medic slatki -- 10.12.2014 23:54:48 > _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
IZVORNA PORUKA: vjestica medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: vjestica medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena i proturaju priče da sve curice liče, kad je čaša pri dnu pa dobro, mozda jedna na drugu... ali nikad na nju
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mnogo je flaša, može i pola. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
medic ja bih biznis pokrenula, ti ovo počni naplaćivati, nema džabe ni u stare babe
ja i dalje ne vjerujem kako ovako medić dobro ubada
Tinejdžeri su dobri poznavaoci psihologije svojih roditelja i dobro znaju da iskoriste svaku njih...
Odgoj, razvoj i njega
Pogledajte šta je sve zajedničko majkama rođenim u najkraćem mjesecu.
Odnosi u porodici
Podgrijavanje jela napravljenih od nekih namirnica nosi rizik po zdravlje. Inžinjer biotehnologij...
Zdravlje
Le Skuarnek je optužen za silovanje ili seksualno zlostavljanje 299 djece, većinom njegovih pacij...
Zdravlje i bezbjednost