Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma jok, niste vi mene dobro vidjele očigledno. Jedino nam frizura slična, ostalo nix.
Ma Boga mi imate isti pogled, oblik lica. Samo još da su ti svijetle oke. A ja znači šaptačica duhovima.
08.12.2014, 09:09
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Hannica A ja znači šaptačica duhovima.
Nije to šaptačica. To je ona iz Vampirskih dnevnika. Dobra treba, ubiše se oni vampiri oko nje
08.12.2014, 12:36
pocahontas
2546
medić, impresionirana sam fakat si ubola svaku priznaj da imaš neki program pa samo slike njihove umetneš i poizbacuje ti ove glumice ja ih pola ne znam ni kako se zovu
hajd kad te krenulo, i mene ubodi, vesela mi eno rekla da ne ličim na Kimi
08.12.2014, 12:43
ziki
1815
Medić kad te krenulo mogla bi kakvuosobu nać da na mene liči, samo da nije Orlando Bloom
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
08.12.2014, 12:44
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica A ja znači šaptačica duhovima.
Nije to šaptačica. To je ona iz Vampirskih dnevnika. Dobra treba, ubiše se oni vampiri oko nje
Hajd bar je serija, blizu sam.
08.12.2014, 12:46
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: pocahontas
medić, impresionirana sam fakat si ubola svaku priznaj da imaš neki program pa samo slike njihove umetneš i poizbacuje ti ove glumice ja ih pola ne znam ni kako se zovu
Ja mislim da sam ja najbolje veselu ubola. Ev...da je stavila neku od ove dvije slike na fb ja bih mislila sa je ona i komentarisla nešto tipa Divna si, vaka si, naka si.
08.12.2014, 12:51
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Ja mislim da sam ja najbolje veselu ubola. Ev...da je stavila neku od ove dvije slike na fb ja bih mislila sa je ona i komentarisla nešto tipa Divna si, vaka si, naka si.
ja onda nisam ispala nikako žensko , Nikita je wow , imaš oči kao ona, alkozbi je pogođen pravo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......