cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koga znamo sa RR-a :)

clock-img

25.05.2012, 12:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

kad ćet ti Zinanina za Sa pa da kahvenišemo?
da ti ja pokažem šta je debela user posted image

eno bananice tvog se lika ne sjeća BR, a od mene cijele samo boju haljine zapamtila user posted image
koji užas, a prvi dojam je najbitniji, ko zna šta si ti za stolom radila user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.05.2012, 12:40

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Majo bona, ovo je samo dopuna spiska :)))
Sad  ću vidjeti tačno koliki je spisak )))
Moram se vratiti nazad-mada i nije baš povelik :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

25.05.2012, 12:42

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Bananice ni ja te se ne sjecam, kao kroz maglu ..zaboravljam ti lik polako user posted image ne kahvenise se user posted image

BR se odlicno sjecam, jednom se upoznale na kafici humanitarnoj u Importane centru user posted image

Gdje god bi je srela mogla bih je prepoznati user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 25.5.2012 12:43:41 >

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

25.05.2012, 12:45

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

eno bananice tvog se lika ne sjeća BR, a od mene cijele samo boju haljine zapamtila user posted image
koji užas, a prvi dojam je najbitniji, ko zna šta si ti za stolom radila user posted image

user posted image nije valjda mene da se ne sjeca, ma kako Br??? bila sam i u Importaneu, znas li me sad, znas li meeeeeeuser posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 12:46

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Bananice ni ja te se ne sjecam, kao kroz maglu ..zaboravljam ti lik polako user posted image ne kahvenise se user posted image

BR se odlicno sjecam, jednom se upoznale na kafici humanitarnoj u Importane centru user posted image

Gdje god bi je srela mogla bih je prepoznati user posted image

tacno tako, stvarno bi se moglo sta u skorije vrijeme organizovati

clock-img

25.05.2012, 12:48

clock-img

bananica

pencil-img

4330

a sto se haljine tice, i ja sam zapamtila da je bila siva, a slike mi obnavljaju sjecanje likauser posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 12:56

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: bananica

a sto se haljine tice, i ja sam zapamtila da je bila siva, a slike mi obnavljaju sjecanje likauser posted image user posted image

fakat babanice, ja sam se vozila sa tobom sigurno 20 minuta ali ne mogu da te prepoznam nigdje na slikama sa RR okupljanja.. evo sad sam listala slike sa NG i fakat ne mogu da ti upratim lik.. miiislim da sam te jednom vidjela u radnji (ondje gdje smo se rastale) ali ni to sad ne bih smjela 100 % potvrditi user posted image .. nego ozbiljno hajde ili kakvu sliku da te opet upratim ili vala vise tu jednu kaficu.. a sto ne dolazis na BB vise??

Onaj pogled :))))

clock-img

25.05.2012, 12:58

clock-img

D_K

pencil-img

2669

ma pusti je bona - ona tako 'baca bombe' ko fol debela.. tamo, kad je vidis da joj mozes reci 'pa bas ti mi zgodnica'..
ko je ne zna user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 12:58

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: D_K

fakat babanice, ja sam se vozila sa tobom sigurno 20 minuta ali ne mogu da te prepoznam nigdje na slikama sa RR okupljanja.. evo sad sam listala slike sa NG i fakat ne mogu da ti upratim lik.. miiislim da sam te jednom vidjela u radnji (ondje gdje smo se rastale) ali ni to sad ne bih smjela 100 % potvrditi user posted image .. nego ozbiljno hajde ili kakvu sliku da te opet upratim ili vala vise tu jednu kaficu.. a sto ne dolazis na BB vise??

nikad da docekam slobodnu subotuuser posted image

a stvarno bi se mogla kafa popiti, mi smo bar blizu

sta je ba ovo, niko me se ne sjeca........medic slatki me polako zaboravljauser posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 12:59

clock-img

D_K

pencil-img

2669

nego, hajmo mi opet jednu Ilidzansku RR kaficu organizovati..tj. neka 'neko iz mase' organizuje a mi cemo doci user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:02

clock-img

bananica

pencil-img

4330

nego, hajmo mi opet jednu Ilidzansku RR kaficu organizovati..tj. neka 'neko iz mase' organizuje a mi cemo doci user posted image

gdje je vesela da nam organizuje kafu, ona je sad u problemima, al vjerujem da ce uspjeti realizovati ovaj zadatak

clock-img

25.05.2012, 13:04

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Bananice - u čemu si bila :)))) jooj crnjaka ..

Eh ovako moj spisak izgleda ovako (vesela me prepala, pa sam se presabrala do sada) :)
- D_K,
-Višnja,
-Skvo,
-bebbe,
-Maja,
-Hanady,
-mama Alma,
-Amela,
-Dina_Q,
-Eminica,
-makana,
-hemičarka,
-senka27,
-miracle,
-Adana,
-Shee,
- new mama,
- tea lana,
- remzy,
- Ivona,
- mamin sin,
- cam,
-amrino,
-juni,
-stela,
-enisa_sara
-budućamama,
-mila81,
-medic slatki,
-pahuljcica,
-tajra,
-sarajka,
-neki x

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

25.05.2012, 13:04

clock-img

D_K

pencil-img

2669

gdje je vesela da nam organizuje kafu, ona je sad u problemima, al vjerujem da ce uspjeti realizovati ovaj zadatak

user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:06

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ih BR, gdje cu jos i to pamtiti, al poznavajuci sebe u farmerkama i majici, sigurno i jakna, hladno bi

clock-img

25.05.2012, 13:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nemojte me sad, moram do kuće nešto user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.05.2012, 13:08

clock-img

D_K

pencil-img

2669

BR - dobar ti spisak user posted image user posted image ..
ja ne smijem ni pisati, sigurno bih neku forumasicu zaboravila user posted image ..
bitno je da sam vecinu favorita vec upoznala user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:09

clock-img

madam x

pencil-img

839

ma pusti je bona - ona tako 'baca bombe' ko fol debela.. tamo, kad je vidis da joj mozes reci 'pa bas ti mi zgodnica'..
ko je ne zna user posted image user posted image

Mora da sam se pograšno odrazilauser posted image
user posted image user posted image ja htjela reći da nisam debela ,nego me slika čini debelom.user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:11

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

D_K ma vjerujem da sam nekog zaboravila, ali će mi halaliti, s tim da priličan broj njih više nije na RR-u user posted image

W. B. Y

clock-img

25.05.2012, 13:12

clock-img

D_K

pencil-img

2669

Mora da sam se pograšno odrazila
ja htjela reći da nisam debela ,nego me slika čini debelom.

u redu je, u redu je..
imam isti problem, hajde sto sam buckasta ali nisam bas toliko buckasta kao sto izgleda na slikama.. jelde da nisam user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:14

clock-img

madam x

pencil-img

839

Mora da sam se pograšno odrazila
ja htjela reći da nisam debela ,nego me slika čini debelom.

u redu je, u redu je..
imam isti problem, hajde sto sam buckasta ali nisam bas toliko buckasta kao sto izgleda na slikama.. jelde da nisam user posted image user posted image

Ti si meni vala ista i na slikama i vakouser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:18

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

ma nismo mi ni sumnjali ..
nego, objasnite nam onu modnu uskladjenost .. mislim, jedno je modno se uskladiti ali onoliko modno uskladiti, hm..

Kakvo je to modno uskladjivanje? Hocu i ja da znam.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

25.05.2012, 13:19

clock-img

D_K

pencil-img

2669

Ti si meni vala ista i na slikama i vako

namazano, namazano user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:20

clock-img

madam x

pencil-img

839

A sad ozbiljno D_K, malo sam se šalila, ne bih da se uvrijedišuser posted image

Ja ne volim laskanje ama baš nikako, znači ovo nije laskanje ali moram konstatovati da je D_K definitivno žena bez viška kilograma...što ja naravno nisam....ali ...ih...ima vremena, kako ono kažu nit' me vele prodavati nit' udavati.

clock-img

25.05.2012, 13:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

kakva ti i kilaža zinanina, pa ti si super
inače ne stoji svima ista kilaža isto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.05.2012, 13:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ja ne volim laskanje ama baš nikako,

al ono kad ti na slikama na fb svašta nagovore, meni je tako par osoba svašta nešto napisalo, ja ostala paf user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img