Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja nikog ne znam sa RR, ali bih volila da se upoznamo. Hebem ti daljinu.
Galcia iste smo
put pod noge i 'vamo na odmor
Da..Iste da istije ne mozemo biti.. Jedino sam Mirkicu u snovima upoznala..
hahah i ja sam tebe sanjala :)))))
01.10.2011, 17:57
Mjeseceva Pratilja
975
Pa da..U trudnoci sam stvarno svasta sanjala.. A taj san mi je tako upecatljiv..Cini mi se da smo putovale prema Frankfurtu autobusom.
27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)
Apsolutno sve znacis za mene i bilo gdje da krenem ne mogu bez tebe i svaki novi dan zivim za tebe jer ja ne mogu i ne znam drukcije
01.11.2011, 14:38
hanabanana
4435
Znam D_K....divna žena.
01.11.2011, 19:56
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Znam D_K....divna žena.
hvala na komplimentu :)).. ja sam osjecala kao da te vec poznajem tako da mi je ovo bila cista formalnost. a da je prijalo, jeste vala. kao da pijem kaficu sa bliskom prijateljicom, prirodno i opusteno :)) kad budes opet dolazila bujrum - bice mi zadovoljstvo da popricamo i da porazgovaramo malo o onim mackama, citavo vece kontam kako 6 macaka, otkud joj one dvije viska
< Poruku je uredio D_K -- 1.11.2011 19:59:34 >
01.11.2011, 22:30
madam x
839
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Ja znam svoju zinu Zinaninu.
Tek sad vidim da si pisala .
D_K bih i ja voljela upoznati...djeluje mi pravi cooler
02.11.2011, 08:39
damma
1281
ja nikog ne znam nadam se da cu imat priliku da upoznam neku bar od vas, vec sam vas zavolila sve
02.11.2011, 10:57
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: zinanina
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Ja znam svoju zinu Zinaninu.
Tek sad vidim da si pisala .
D_K bih i ja voljela upoznati...djeluje mi pravi cooler
uzvracam i zelju za upoznavanjem a i opis.. otkako sam te upratila na RR sve mi se vise svidjas - volim stalozene osobe i one koje su 'o sebi pri sebi'.. ako nam bude nafake i upoznacemo se a do tada se tipkamo.. i ne, necu stavljati nikakva srca
02.11.2011, 13:57
Blue rose RR
4361
Upoznala sam i Mya RR :)
02.11.2011, 14:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: damma
ja nikog ne znam nadam se da cu imat priliku da upoznam neku bar od vas, vec sam vas zavolila sve
da te potpisem al nadam se da cu upoznati .
02.11.2011, 22:18
madam x
839
IZVORNA PORUKA: D_K
uzvracam i zelju za upoznavanjem a i opis.. otkako sam te upratila na RR sve mi se vise svidjas - volim stalozene osobe i one koje su 'o sebi pri sebi'.. ako nam bude nafake i upoznacemo se a do tada se tipkamo.. i ne, necu stavljati nikakva srca
D_K, jesi li ti nekad imala svoju sliku kao avatar?
I radiš na fakultetu , je'l da ?
03.11.2011, 10:31
sabinos
1236
damma a gdje zivis?
03.11.2011, 12:25
D_K
2669
viđu vraga, kako se toga svega sjecas?!! Yes and Yes su moji odgovori.. sliku sam ukinula da ne plasim forumashice a jos uvijek radim na fakultetu i plashim djecu
03.11.2011, 12:30
damma
1281
IZVORNA PORUKA: sabinos
damma a gdje zivis?
sad zivim u srebreniku
03.11.2011, 14:43
madam x
839
viđu vraga, kako se toga svega sjecas?!! Yes and Yes su moji odgovori.. sliku sam ukinula da ne plasim forumashice a jos uvijek radim na fakultetu i plashim djecu
pametna sam ja curica
03.11.2011, 14:56
D_K
2669
nismo mi ni sumnjali
P.S. sad vec nesto kontam, kad sam ja skinula svoju sliku sa profila.. davno, davno..
< Poruku je uredio D_K -- 3.11.2011 15:07:44 >
04.11.2011, 20:15
madam x
839
I D_K , imam još jedno pitanje, tj. pretpostavku...tvoj nick mi nekako išareti da si dekan... sad sam te otkrila
05.11.2011, 15:06
D_K
2669
I D_K , imam još jedno pitanje, tj. pretpostavku...tvoj nick mi nekako išareti da si dekan... sad sam te otkrila
I''m so busted na ovo bih iz zeze rekla jedno ''amin'' ali nisam toliko ambiciozna.. ni blizu.. inicijali su mi Dz. K. pa mi je ovaj nick bio logican.. vidim ja da nije bas ni posve ali nejse, navikla sam se na njega.. da je vezan za posao bio bi V_A (Visi_Ass - mene ovo tjera na ), za najvazniju stvar D_M (Dupla_Mama) a u kuci i po kolicini poslova koje obavljam J_S (J_Stranka - logicno )..