Pozdrav drage forumasice :)) Zna li neka od vas gdje u se u Sarajevu moze kupiti lutka Chichobello ? Moja djevojcica je stalno spominje , a ja pojma nemam kako izgleda i sta je u pitanju Mislim da u vrticu neka od djevojcica ima tu lutku pa stalno pricaju o njoj ... Ako znate gdje se moze kupiti plz javite :) Blizi nam se treci rodjendan i bas bih je voljela iznenaditi
16.12.2009, 15:55
zagy
351
Ja gledala prije neki dan zaovinoj curici da kupim. Imaš u BBI na 4 spratu one2play radnja, 75 KM. To je ona lutka što dobije temperaturu (obrazi joj se zacrvene), pa joj daš sirup, dudu po potrebi,ispušta neke zvukove, misim da ima i lijekove i mlijeko da se daju i sl. Uglavnom igraju se doktora s tim lutkama Za moj ukus malo skupo, ali opet puno jeftinije od TL lutke koja piški i kaki za 125 KM
16.12.2009, 19:12
larina
490
16.12.2009, 23:18
Bubana
150
Hvala cure na informacijama i slikama A sta cu kad je ova moja smizla pocela da je u snu spominje i prica o njoj Nema mi druge nego do BBI-a pa je kupiti ... Samo se nadam da joj nece brzo dosaditi pa da zavrsi u kutiji sa ostalim igrackama